E3 2012: The Last Guardian - még problémás

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 6.
  • Hír
Link másolása
A Sony fejlesztőstúdióit összefogó részleg fejese, Shuhei Yoshida igyekezett válaszolni az újságírók minden kérdésére, ami a The Last Guardian felől érdeklődött. A játék az E3 egyik nagy hiányzója, a Sony már évek óta ígérgeti, hogy "hamarosan" látni fogunk belőle valamit.

Yoshida szerint nem véletlenül hiányzott a Sony Japan által fejlesztett PS3-exkluzív kedd hajnali konferenciáról, a The Last Guardiannal ugyanis még mindig technikai problémák vannak - bármit is jelentsen mindez. Yoshida elmondta, hogy a tokiói csapat jelenleg is gőzerővel dolgozik a gondok megoldásán, ezért nem hallhattunk semmit a játék felől.

Arra, hogy a The Last Guardian munkálatai nem haladnak éppen a megfelelő ütemben, nemcsak az állandó csúszásokból lehetett következtetni, tavaly decemberben a játék dizájnere Fumito Ueda is lelépett a csapatból - igaz, ő nem pont ezekkel indokolta meg a döntését. Úgy tudni, jelenleg a Sony brit és amerikai csapatai is besegítenek a japánoknak, hogy révbe érjenek a munkálatok.

Bár olyan pletykák is terjednek, hogy a játék végül csak a következő generációs PlayStationre fog megjelenni, Yoshida ezeket a híreket határozottan cáfolta.

10.
10.
p3ti
Ezt a játékot már be jelentették mikor megjelent a PS . Azóta se kép se hang , néha 1 hír , ezek mire várnak?
9.
9.
DON GONDOCS
Nálam a sanyi elásta magát hogy eszt a játékot hanyagolja, inkább lötték volna le a Starhawk vagy Sorcery fejlsztését.
7.
7.
Yagami Light
Lehet, hogy túl nagy fába vágták a fejszéjüket. Amit a videókon láttunk, hogy azzal a nagy állattal kell összejátszani vagyis az a vizuális teljesítmény meg animáció, (az összeomló környezet(az állat miatt), elég sokat kisajtolhat a gépből. Főleg, hogyha ez lenne a játékmenet egész végig.
6.
6.
shatterhand
Ezt már rég le kellett volna lőni. Óriási égés ez,hogy évekkel ezelött promózták, most meg már azon kell filózni,hogy ps4re jön-e ki.
Dobják ki és ássák el jó mélyre.
5.
5.
Dragonborn
Az egészet a kukába kéne dobni és a méglévő siker cimekre koncentrálni.
3.
3.
dyousee
Remélem még idén befejezik... talán jövöre tolhatjuk. Várós.
2.
2.
SzatiX360
#1: Igen, csak az Ico féle réteg játékok nem termelik meg azt a pár milliót egyhamar.
1.
1.
felegyi
Erre nem lehet mit mondani, technikai problémák? Nem elég a vas alá? Amennyi pénzt belevertek a projectbe, lassan már nincs értelme kiadni... egy pár milliós eladás nyereségbe hozhatja!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...