E3 2012: Resident Evil 6 - Jake a porondon

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Videó
Link másolása
A Capcom túlélőhorrorjában legkevesebb három játszható karakter kap helyet: Leon és Chris mellett Wesker fiát, Jake-et is irányíthatjuk majd. A fiatalembert mindmáig homály fedte, de az E3 arra is jó, hogy betekinthetünk az ő kampányába. Ő sem veti meg az akciót.

Amint az látható az alábbi képsorokon, a Resident Evil 6-ban még mindig kicsit kesze-kuszán célzunk, annak ellenére, hogy már járás közben is lehet lőni. Jake nem veti meg a közelharcot sem, lepofozza a fertőzötteket, ha már kifogyott a lőszerből.

5.
5.
samatagrav09
#4: Van még benne horror az 5ben nem volt a 4ben igen és most is lesz mert az a fokozó zene meg az ilyenek annak számítanak és feltudják izgatni az embert hogy mi a fszom lesz????és akkor semmi :D
4.
4.
BryceHUN
"A Capcom túlélőhorrorjában" ---> A Capcom akciójátékában...
Így helyesebb.
3.
3.
Én utáltam, hogy meg kell állni a lövéshez. Régen jó volt, de tps-ben egyáltalán nem hihető már a dolog.
2.
2.
Nebuloid
#1: Egyetértek, csak megállva lövés jobb volt, de változnak az idők, akció kell a népnek, manapság minden gyorsan kell történjen, hozzászoktunk ehhez, sajna...

De nem is ez zavar a videó alapján a legjobban, hanem mintha kétszer annyit futna az ember mint amennyit halad. Vagy csak én érzem így?
1.
1.
strike19
Jó.De nekem jobban tetszett az 4-ben lévő megvalósítás ,hogy ha megállsz csak akkor lőhetsz.Ez már így teljesen akció játék lesz.
Ha Capcom meghallgatná az imáimat akkor olyan Resident Evil játékot kérnék ami az 1-re hasonlít sok fejtörővel megfűszerezve és remélem egyszer PS3 átírják a Resident Evil Archivet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...