E3 2012: Csonkolás a Wii U-s Ninja Gaiden 3-ban

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 7.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo konferenciáján mutatkozott be a Ninja Gaiden 3 brutálisabb, vágatlan verziója, mely a Razor's Edge alcímet kapta. Sajnáljuk a többieket, elvégre a Wii U-s port lesz a legjobb mind közül, tekintve, hogy Ryu itt már fel is darabolja az ellenfeleket. Véres látnivalók következnek!

Bár a sztori és pályák ugyanazok, mint a tavasszal megjelent xboxos és PS3-as verzióban, a játékmenet finomodott: a DLC-kben elérhető fegyverek és multis pályák is helyet kaptak a Razor's Edge névre keresztelt változatban. Ez az igazi bővített, vágatlan változat - amilyennek mindig is lennie kellett volna, Tisztelt Team Ninja! Haladéktalanul kérjük, hogy tegyék elérhetővé a többiek számára is! Valljuk be: erre kevés az esély!

Aki viszont Nintendo Wii U-ra szeretné beszerezni a Ninja Gaiden 3-at, tobzódni fog az örömökben. Csak hogy a legfontosabbakat említsünk: megnövelt Nimpo, fejleszthető képességek, okosabb és új ellenfelek, valamint a repkedő végtagok - szóval minden olyan, amit az alapváltozatban hiányoltunk. Csak én látom a titkos összeesküvést a Nintendo és a Team Ninja között? Direkt lett ennyivel gyengébb a többi konzolos változat? Trancsírozós képek fentebb, sekikem gameplay alant.

9.
9.
Mortician
Komolyan, ez már szánalmas. Először a szar kifogások, hogy miért nincs csonkolás, most meg szembeköpve magukat, kiadnak egy feljavított verziót. :D
7.
7.
DON GONDOCS
Team ninja tudja hogy kell ellenségeket szerezni, egy ilyen címnek már a 3 részét így el?rontani, persze ott van nekik a dead or alive 5. nem hiszem hogy akkora siker lesz. Ha lesz folytatása az NG-nek akkor változtatni kell ezen félkész játék felfogáson.
6.
6.
rossitibi
Ja és azt hozzá sem tettem hogy kifizeted azt a nem kevés pénzt és nem kapsz egy teljes értékű játékot! Bekephatod team ninja!
5.
5.
rossitibi
Olyan szinten elbaszták az irányítását hogy felüdülés volt betenni a második részét! Úgyhogy a csonkolás majdnem mindegy! Meglátszik hogy más csinálta ezt is! szar lett!
4.
4.
NinjaNorb
A 3at ez se menti meg...
3.
3.
habo
miaz hogy ps 3 ra meg nem ilyen ...mmmmmmmmm sz..asz az ideg :@
2.
2.
kopic
Rohadjál meg Team Ninja!-.-
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...