E3 2012: The Elder Scrolls Online - reakciók, videó

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 8.
  • Videó
Link másolása
Pete Hines, a Bethesda fejese már a fejlesztés kezdete előtt számított arra, hogy a The Elder Scrolls Online vegyes reakciókat vált ki a játékosokból. A single sorozatot mindenki szerette, érthető, hogy egy másfajta megközelítés nem mindenkinek tetszik. Itt az első gameplay videó.

Hasonló az eset a Fallout 3-hoz. Az oldscool rajongók a régi, izometrikus nézetet sírták vissza - nem tudták mire félni a belső nézetes megközelítést. Most, a The Elder Scrolls Online esetében sok rajongó a Skyrim látványvilágát sírja vissza. Hines elmondása szerint ez még mindig egy RPG, de egy MMO esetében máshogyan működnek a dolgok. A Skyrim is se úgy nézett volna ki, mint most, ha ezer ember nyomulna egyszerre a provinciában sárkányokat ölve.

Bárhogy is van, még nagyon korán van ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjon le bárki is. Lássuk az első gameplay pillanatokat! A játék jövőre jelenik meg PC-re és Macre.

7.
7.
vuliem
Hát az biztos, hogy a játék hangulatosan néz ki.
5.
5.
Extol
Én is szeretem a TES-t úgy ahogy van, ennek ellenére nem tudom hogy mennyire lesz időigényes a játék, sajnos nem tudok heti 50 órát előtte üldögélni hogy naprakész páncélzatom legyen. Kipróbálni mindenképpen ki fogom, kérdés hogy mennyit fogok maradni mellette.
4.
4.
Lorthirash
#3: Ez nekem eddig nagyon tetszik Szerettem az Összes Elder Scrollst és most ezt az MMO ez sztem egy jó ötlelt nekem nagyon bejön lehet hogy vétel lesz belőle (személy szeritn egyébként jónak tartom a WoW-ot nincs azzal semmi baj de azér remélem marad ez a játék Elder Scrolls)
3.
3.
Dragonborn
Most ez a video azért nekem vissza adta a TES hangulatot, egyedül az a bajam hogy egy 1:00 lévő NPC-k tisztára a wow-ra emlékeztetnek remélem ez nem marad így
2.
2.
Csabb
Nem tudták mire félni - Nem tudták mire vélni

A Skyrim is se úgy nézett volna ki - A Skyrim se így nézne ki

/grammar nazi mode off
1.
1.
LtGlove
Nem az a lényeg, hogy a látványvilág pont olyan legyen, hanem az, hogy Tamriel településeinek főbb jellemzői felismerhetőek legyenek. Ha csak az utóbbi, Skyrim, rész nézzük, a TES:O-ban közlekedve megismerjük a főbb, ősi településeket, de lássuk rajtuk, hogy 1000 évvel korábbi történetről van szó.
Amúgy ez az első MMO aminek megvételén elgondolkoztam, persze csak akkor, ha nem WOW-ot csinálnak belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...