Dead Island: Riptide - új játék, nem kiegészítő

  • Írta: InGen
  • 2012. június 11.
  • Hír
Link másolása
Kicsit ugyan elveszett az E3 forgatagában a Dead Island: Riptide bejelentése, főleg, hogy a nevén kívül gyakorlatilag semmi más információt nem árultak el róla, de mi azért rátaláltunk nektek. Most még egy-két apróságot megtudtunk róla, hogy kibírjuk a következő infóhalmazig.

Mivel a játék nem számozást kapott, hanem egy alcímet, sokan aggódva fordultak a Deep Silver irányába, azt kérdezve, hogy ez vajon új játék lesz-e, vagy csak egy kiegészítő? Aubrey Norris, akinek igen-igen hosszú titulusa van a cégnél, de a lényeg, hogy marketinges, azt mondta, aggodalomra semmi ok, a Riptide nem olyan lesz, mint a Dead Rising: Off the Record, hanem egy teljesen új, teljesértékű rész.


Bár, amikor azt mondom teljesértékű, hozzá kell tenni azt is, hogy hogy Norris elárulta: a játék nem a szokásos, teljes áron kerül piacra, hanem 49,99 dollárért fogják vesztegetni. A Deep Silver szerint ez logikus, hiszen a konzolgeneráció végénél járunk. Szerintünk viszont inkább arról lehet szó, hogy talán mégsem fognak tudni annyi új tartalmat tenni bele, hogy megérje a teljes árat. Persze reméljük, hogy tévedünk.

17.
17.
Zombiekiller6
az elsőt imádtam! de betegesen! annyira hogy még az összes hibáját is figyelmen kívül hagytam és csak jókat nevettem, már harmadszorra viszem végig de még tuti h többször fogom és nagyon várom a riptide-ot is!!!
UI: ha valaki ps-n játssza akkor adhat online id-t és nyomhatjuk co-op-ban!!!
16.
16.
kese1992
#14: a hozzád hasonlók miatt került csődközelbe a THQ is...
15.
15.
Nathan
#14: töltögesed csak pc-re te f...
14.
14.
penyasz
majd enkórró letöltjük :D
11.
11.
drat576
#1: dettó, talán a fegyver-korrozió lehetne kicsit felhasználóbarátabb :)
10.
10.
Dreadlox
"Norris elárulta: a játék nem a szokásos, teljes áron kerül piacra, hanem 49,99 dollárért fogják vesztegetni." ömm átszámolva az 12 000 Ft, hát nem tudom de szerintem az pont hogy teljes ár aztán lehet én tévedek mert csoró vagyok:D
9.
9.
Dreadlox
#2: köhömmmcallofdutyköhömm, ez a száraz levegő kikészíti a torkom
8.
8.
Grabowsky30+
Szimpatikus hozzá állás, Activision tessék példát venni!!!! Az első tök jó volt, én is pont arra leszek kíváncsi, hogy hol lesz a következő zombiapokalipszis!
7.
7.
Ventus
#5: Az apróbb hibáktól letekintve teljesen király játék lett szerintem az első rész. Arra leszek kíváncsi vajon hova lehet áttenni a helyszínt hogy ugyanekkorát üssön. ???
5.
5.
sleki666
Ez korrekt hozzáállás. Némelyik cég simán kiadná teljes áron úgy, hogy hozzá sem nyúl szinte semmit.

1# Én is elégedett lennék, ha csak ugyan az is lenne, mint az első, nekem is tetszett. Pár új helyszínnel, 1-2 újítással megint ellennék néhány napot.
4.
4.
wolfwarrior
#1: Nos igen én is arra számítok úgy mint a left4dead-nél tették a folytatásánál és nem is ártott a játéknak úgy, ha tesznek bele valami újat akkor nem lehet baja.
3.
3.
DON GONDOCS
Wohúúú és Call of Juarez mikor lesz?
2.
2.
simon 555
"talán mégsem fognak tudni annyi új tartalmat tenni bele, hogy megérje a teljes árat."
nem hiszem,hogy ez lenne az oka mert ha tényleg kevés új tartalom lenne akkor leszarnák és ugyan úgy eladnák teljes áron,nem egy ilyen játék van ami részről részre ugyan az és teljes áron árulják(sőt drágábban is,de nem akarok mutogatni).
az viszont reális,hogy mivel közeleg a generáció vége olcsóbbak lesznek a játékok is.
1.
1.
Ventus
Ha ugyanazt új területre helyezik pár új fegyverrel én már örülni fogok. (sokan nem ,de az engem nem érint)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...