Beyond: Two Souls - jegyeket, bérleteket

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 12.
  • Videó
Link másolása
A Quantic Dreamt lehet támadni, miszerint a rengeteg átvezető mellett elfelejtett játékot készíteni, ami persze nem igaz. Az idei E3-on bejelentett Beyond: Two Souls még a Heavy Rainnél is ütősebb alkotásnak néz ki, melyhez Ellen Page-t sikerült megszerezni. Új jelenetek következnek.

Ellen kisasszony egy közepes ismert színésznő, játszott az Eredetben, és a 2006-os X-Menben is, de nemigen emlékeztünk rá. Arca gyermekien szelíd, amin biztosan megütközik az egyszeri férfi. A Beyond: Two Souls-ban minden jelenetet eljátszott és felmondott - az arcmimika döbbenetes, az interaktív film fogalma új értelmet nyert. Száguldó vonaton követhetjük hőseinket, az éjszaka közepén. A játék valamikor 2013-ban jelenik meg PS3-ra.

14.
14.
Somaa
Az E3on már Fölvettek (oké hogy nem tökéletes minőséggel) egy 25 perces videót ez a másfél perc abból lett összerakva...
13.
13.
Yanez
Nekem valami azt sugja,hogy ez még a Heavy Rain-nél is ütősebb lesz.Bár a HR sztoriját mégiscsak nehéz lesz felülmúlni.
12.
12.
LAZLOW20
#10: A Fahrenheit-el sajnos még nem jatszottam,tehat nem tudom mihez hasonlitani,de talan itt az ideje kipróbalni.
9.
9.
LAZLOW20
A Heavy Rain is kegyetlen jó volt,ez is nagyon jónak tünik.Ezek utan mondja majd valaki hogy a PS3 ban nincsen elég kraft.
8.
8.
vuliem
#7: Ez nem CGI, ez real-time gameplay. Ebből a kb 23 perces demoból lett összerakva:
http://www.youtube.com/watch?v=YHiVxNEJYAA

Amúgy ha egyszer hozzájutok olcsón egy PS3-hoz, ezt tuti beszerzem. Heavy Rain is bejött videók alapján, ez is nagyon tetszik.
6.
6.
Mortis
#1: Nem a vágás itt a probléma, egyszerűen egymáshoz nem illő jelenetek követik egymást, de mivel ez csak egy demonstráció, nem róható fel igazán hibának.

Nem tudom, hogy ezzel egyedül vagyok e, de rám semmilyen hatást nem gyakorolt. Mikor a Heavy Rain-t vártam sokkal inkább éreztem az izgalmat, azonban ez hidegen hagy; még várom a szikrát.

5.
5.
KeXxX
Beyond: Two Souls - adom a pénzt, kérem a játékot. kurva szép grafikája van. na mi van froszt bájt kettő, ha?!
4.
4.
Kyuubi
Biztos hogy semmit sem nézek meg a játékról. Engem már az első trailerrel megvettek, és nem akarok több spoilert...
1.
1.
Kocsis92
szörnyű ez a videó. a grafika szép, tetszik, de most ez alapján mit tudtunk meg a semmin kívül a játékról? még a vágás is gagyi volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...