The Last of Us - Jimmy Fallon ezt sem kímélte

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Szinte látjuk lelki szemeink előtt, hogy az olvasók egy része értetlenül hördül fel: "miért kell már megint Jimmy Fallont tolni, annyira nem vicces az ember, meg hát különben sem ért a játékokhoz!" Valahol igazuk is van, de mit csináljunk, ha olyan játékokat vesz elő, mint a The Last of Us?

Jimmy Fallon videojátékos hetén a The Last of Us is bemutatkozott, a Naughty Dog kreatív igazgatója és a fejlesztési vezető beszélt egy kicsit a 2013-ban megjelenő játékról. Sajnos a demó nem éppen új, pontosan ezt láttuk az E3-on is, de tulajdonképpen nem bánjuk - sokadszorra is nagyon tetszik nekünk! Természetesen a legnagyobb sikert az a jelenet aratta, mikor Ellie megkínálta az egyik rosszarcút egy téglával:

Köszi, MoRT2195!

9.
9.
simon 555
#2: mert ez ugyan az a videó volt amit az E3-on láttunk:D
a kontroller csak dísznek volt a csávó kezében mert tuti,hogy nem játszott.
pontról pontra ugyan az.ugyan ott lő mellé és ugyan ott találja el az ellent.
8.
8.
Hubert Cumberdale
#4: még erre gondoltam én is :)
7.
7.
keiji maeda
#3: ebből az egyetlen egy demóvideóból amit látunk ne ítélkezzetek már hogy skriptelt meg texturák igy meg ugy , főleg mivel a teljes játék álltalában mindig szebb mint a demó, és ugyanugy csiál mindent mint az előzőbe ,
*2* Hubert Cumberdale
teljesen ugyanaz szval itt nincs más döntésről szó mert lépésről lépésre ugyanaz a gameplay. ez csk egy kis rész amit bemutató kedvért ragadtak ki , biztos hogy nem lesz teljesen szkriptelt a játék
6.
6.
MoRT2195
Mást nem tudnak mutatni? - De tudnának, csak nem akarnak. Nem tudom melyik játéknál volt olyan, hogy mindent meg mutattak megjelenés előtt, tudtommal sehol sem, és itt sem fognak. A megjelenésig még biztos több mint fél év van, de lehet, hogy 1 is, 2013-ban fog valamikor megjelenni, bőven van még idő mit mutatni, de csak szépen kamatosan, nem mindent egyszerre.

Úgy történt minden mint múltkor? - Persze, mert így kellett, ezt szabad nekik bemutatni. Ezek az E3 előtt ezerszer megcsinálták a bemutatott gameplay részt, ezért bármikor képesek ugyan azt meg csinálni.
5.
5.
Quent1n
Jó kis gém lesz ez. A scriptelt dolgok meg olyanok, hogy ha magával ragadó az akció akkor pont nem érdekel. :) Linearitás az más dolog kicsit, remélem nem viszik túlzásba.

Hubert Cumberdale: Én úgy gondolom ez ugyanaz a video vagy nem? Nem emlékszem már rá tisztán.
4.
4.
fészpalm
Szerintem semmit sem csinált az ürge, csak eljátszotta az egészet, közben meg ment a videó. Mint a playback. Mást nem tudnak mutatni.
3.
3.
Macccy
Igen, én is azt nézem, script, script és script ... és mint néhány helyszínen az Uncharted -ben, bénább textúrák. Persze még így is simán kéne, nem tagadom (!) de remélem, hogy lesz benne olyan jelenet ahol azért van némi "szabadság", mondjuk egy tágabb tér, autopálya, jobbról vagy balról kerüljem a háztömböt, netán az autó vezetős részt megadhatnák ... Mert ez a demó rész így akár mozgásérzékelővel is mehetne, vagy QTE' mint a Heavy Rain meg a Beyond.


"Twenty, thirteen" baszki, de hülyén mondják a parasztok ...
2.
2.
Hubert Cumberdale
Ebben a játékban lesz olyan, hogy mi is beleszólunk abba, hogy merre menjünk, vagy hogyan öljük meg az ellenfelet? Mert most teljesen úgy történt minden, mint a múltkori videóban. Ha ennyire lineáris, akkor nem is olyan jó játék, mint hittem :/
1.
1.
krisztian66666
Na EZÉRT megérné beruházni egy ps 3-ra....már nagyon gondolkozok rajta....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...