Rage - új kiegészítő a láthatáron?

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 20.
  • Letöltés
Link másolása
Nagyon úgy fest, hogy bő fél évvel a megjelenése után DLC-t kap a Rage. A játék eredeti példányához és gyűjtői kiadásához ugyan járt némi bónusztartalom, utólag viszont nem kaptunk kiegészítőket, noha az id Software ezt tervezte anno. Az új csomag a Scorcherek klánjával foglakozik majd állítólag.

A Siliconera talált rá a PEGI hivatalos weboldalán a Rage: The Scorchers című anyagra, ami a feltételezések szerint a tavaly megjelent játék új DLC-jét takarja. Erre utal, hogy a frissítés mindössze egyhetes, illetve az alcímmel ellátott program önálló értékelése már önmagában is beszédes. A PEGI egyébként felnőtteknek szóló tartalomként értékelte a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra megjelenő címet.

A Scorchers a Rage hatodik klánja volt, legalábbis az eredeti tervek szerint, az id Software ugyanis később, a fejlesztés során kivágta a játékból a frakciót - velük foglalkozhat a kiegészítő. A visszatérésükre lehetett számítani, elvégre a Scorcherek nemcsak papíron léteztek, az első promóanyagokon még szerepeltek is - lásd az alábbi screenshotot!

7.
7.
Drazhar
A hátam közepére se kell, jó semmitmondó volt az alapjáték is, inkább hegesztenék a Doom 4-et.
6.
6.
KeXxX
kár, mert eladtam a játékot.
5.
5.
attak
#3: Próbáld ki a Rage Hotfix-et a videókarihoz,nekem anno ez segített :)
4.
4.
zsoze
nagyon jó volt az alapjáték csak rövid ennyi volt a baj vele amúgy tökéletes (nekem)
egy 40órával el lettem volna :D
3.
3.
FekaFOB
Remélem egy komolyabb javítás is érkezik a DLC-vel, mert nekem egy ideje csak fekete képet ad egy villogó zöld kis négyzettel a bal alsó sarokban, miközben a hangokat tökéletesen hallom. Sajnos ezt a dolgot még nem sikerült orvosolnom, pedig imádom ezt a játékot és tuti vevő lennék a DLC-re.
2.
2.
Thane
szívesen játszanék vele csak nincs rendes gépem, ugyhogy el se indul.
1.
1.
sleki666
Ha kijön leszedjük. Ez egy egész jó kis game volt, jó lesz megint tolni egy kicsit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...