Resident Evil 6 - Leon, a profi

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 21.
  • Videó
Link másolása
Új játékmeneti videóval kedveskedett nekünk a Capcom a Resident Evil 6 kapcsán. Ezúttal Leon kampányába tekinthetünk bele csaknem húsz percen át. Helyszínünk Tall Oaks, ahol roppant feszült légkör uralkodik, tekintve, hogy a zombik minden sarkon fenyegető veszély jelentenek.

Mint ismeretes, a Resident Evil 6 nem kevesebb, mint három eltérő kampányt kínál: Leon mellett, Chris és Jake is önálló történeti szálat kap. A Capcom belead apait-anyait: igen hosszú játékidőt tervez, szóval a címet nem egy-két nap alatt fogjuk végigtolni. Leon ezúttal csapdába esett, lássuk mire megy csábos barátnőjével kiegészülve. A játék októberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Köszönjük ArrowCross!

23.
23.
bodortamas1
#22: xD miért, a múltbéli sorozatokban sok jelentősége volt egy zombinak? Lelőttük és mentünk tovább. Nem értem mire akarsz ezzel kilyukadni.
22.
22.
p3ti
#20: Resident evil ramake szintű játékot dobna a capcom a piacra , mostani grafikával , 4. részbeli mozgással , sok rejtéllyel , olyan coopal ahol nincsen társ mellettünk , csak ha beszáll vki a játékba... na akkor lennék én boldog. De végig nézve a 6. rész trailereit ... ahol az ellenségnek szinte hogy nincsen jelentősége, "súlya" (pl. egy zombinak , akit futószalagon nyírunk ki ,majd tovább futunk mintha misem történt volna) ott számomra meghalt a resi mint sorozat . Nagyon sajnálom , nyitott vagyok minden új dologra , dolgok változnak , ez így rendbe van , de sztem vmennyire illene tisztelniük a múltbéli sorozatot.
21.
21.
Giga0509
Király :D legalább olyan jó lesz mint az 5 :D
20.
20.
bodortamas1
#19: Egyetértek.
Sokkal jobb az a nézet, ami a 4/5-ben van, mind az első 3-ban. Az első 3 részben engem a kameranézet zavart a legjobban, borzalmas volt, nem tudtam megszokni.
Aztán jött a 4, aminek nagyon örültem, végreee egy kis újítás :) És végre más sztori, nem mindig ugyanaz, hogy terjed a vírus állítsuk meg. (igen, nagyon nagy vonalakban írtam le tudom, de ez volt a lényeg)
A 4.-ben végre új hely, új kameranézet, új sztori, Leon is sokkal jobban nézett ki, új ellenség, nagyon bejött.
Ez a 6. rész a trailerek alapján nagyon tetszik. Szerintem Leon ruhájával nincs semmi baj, sőt, jól is néz ki az a kabát :) Helena (a társunk) a videó alapján egyáltalán nem lesz zavaró. Sőt, javít is a színvonalon, mert szerintem az 5. részben Sheva már tényleg eléggé zavaró volt. Itt viszont minden a helyén volt, jó jelenetek, jó grafika, minden jó, minden szép :)
Szerintem a trailer alapján erre nem lehet panasz.
A Chris kampány az szerintem, ami rontja a színvonalat. Azt egy kicsit elkapkodták, a trailer alapján úgy mászik fel egy helyre (ott van mellette a létra), de nem ám létrán, a létra mellett mászik fel, sőt, még a keze át is megy a létrán mintha szellem lenne. Az nagyon szúrta a szemem.
Jake kampányáról is hasonlót tudok mondani, mind Leonéról. Ott is minden a helyén, jó mozdulatok, társ jó, minden jó.
Ha Chris kampányán javítanának egy kicsit, ez a játék tökéletes lenne.
De én már rég nem mondtam egy játékra olyat, hogy "tökéletes"
Talán még a super mariónál... Asszem.
Persze nem iszok előre a medve bőrére, majd akkor jelentem ki ténylegesen, hogy tökéletes, ha lejátszottam minden módon a kampányokat.
Viszont ha Chrisen nem javítanak, akkor nem lesz tökéletes :S
19.
19.
keiji maeda
#18: igen mert neked is csak biztos az volt jó amikor rögzitett kameranézet volt és az volt benne a horror hogy nem tudtál célozni rendesen ! én is elismerem hogy az első 3 rész király volt , de könyörgöm ne legyetek már ilyenek nem lehet 20 részen keresztűl sima zombikat ölni , ugyanazt a sztorit ne adják már el 20 részen keresztűl , igenis kellet a változtatás, és ebben a 6. részben sok potenciál van , nem azt mondom hogy nem szeretnék több horrort mert de szeretnék , és a resindet evil 5 kiegészítőjében a lost in nightmare -ben megcsilant a régi horror hangulat , örülnék egy résznek amiben rengetek olyan rész lenne mint az a dlc volt, ami esetleg jó ötlet lenne hogy a társ nálkül lehessen vinni a játékot mert sokszor igenis zavaró, sokszor rálő az ellenfélre holott lehet megíjedne tőle az ember . mindenesetre én nagyon várom ezt a részt.
18.
18.
p3ti
#12: Pont hogy a 4. rész volt a torzulás kezdete . Meg kell hagyni hogy isteni volt a játék , de az előzőkhöz képest ....
17.
17.
Raatkainen
Jöhetne végre mert az 5. részt már rongyosra játszottam.
16.
16.
sleki666
Már előrendelve! Jól hangzik ez a 3 kampány egy játékon belül. Múltori hírben volt, hogy kb.10 óra/kampány. Az manapság nem rossz.
15.
15.
DON GONDOCS
#14: Leon Chris Jake ők hárman kapnak főszerepet a játékban.
14.
14.
Revengex
(Telón vagyok és a videót nem tudtam meg nézni)
De most akkor a 6-ot is Leon-nal kell végig vinni ???
úgy mint a negyedik részben ?? (PS2-ön 3 és fél nap alatt végig játszottam)
még eddig RE közül csak azt vittem végig ,de az megérte a pénzét élted a kis életed, nagyokat csatáztál, "gyűjtögettél", vigyáztál a kis csajra (Ashley). Az jó volt ,de nem sokára jön a másik két rész is :D
12.
12.
assassin
#9: Ja.. egyre jobban rontják el a RE részeket.. resi4 volt a legjobb azt nem tudják űberelni...
11.
11.
game dawe
egész jó . a leg utobbi részek nekem nem jottek be ez igéretesnek tunik .
10.
10.
assassin
tiszta buzis lett leon mozgása mi az a nadrág pfejj
9.
9.
KENKILL
Az a kijelző jobb alul mi a halál? Elég gáz.
7.
7.
keiji maeda
pont ezért nem nézek belőle egy percet sem, mert leon része lesz amibe horror is van , nem csak akció igy inkább semit ne tudjak belőle és legyen meglepetés :)
6.
6.
strike19
Majd ha lemegy az ára megveszem.Én a Resident Evil 4-el keztem a sorozatot.Leon a kedvenc karakterem.Ebben a játékba ez a futva lövöldözés ami nem igazán jön be.
5.
5.
Neo1989
Jók az átvezetők végre érdemi értelmes átvezetőt látok amibe jók a szinkronok meg úgy minden .
Am nem értem h a desszertet mért a végére tartogatták . De am határozottan tetszik csak ne örökölje az 5 hibáit .
4.
4.
#1: Már ennek is örülni kell, hogy legalább van benne survival horror rész! Már ez is hihetetlen nekem, egyre jobban tetszik, azt hiszem meg fogom venni.
3.
3.
Gamer
Hát így videó alapján Leon mozgásával nem vagyok megelégedve, úgy mozog azzal a pisztollyal mint vmi 80éves öregember egy bottal pár üveg energia ital után.... Remélem csiszolnak rajta...
2.
2.
Gt17
Rubyyy baaazdmeeeeg!ja ez nem az a film,mind1 ez ugrott be elsőnek a vieókról XD.
1.
1.
daenath
Idaig a Leon story tetszik a legjobban. Persze bepakoltak akciot is ala RE5 hogy emesztheto legyen nem csak a horror/survival rajongoknak is (sajna)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...