Free-to-play címként hódít a Valkyria Chronicles

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy tűnik, a Valkyria Chronicles harmadik része már nem látja meg a napvilágot angol nyelven, de arra talán van némi esély, hogy a sorozat új részét a nyugati játékosok is felhőtlenül tolhassák. A Valkyri Chronicles Duel free-to-play játék lesz, ráadásul egy böngészőben is elfut majd.

A Valkyria Chronicles európai szemmel rétegjáték, viszont ettől függetlenül remek a sorozat, a rajongók minden bizonnyal sajnálják, hogy a PS3-as első és PSP-s második rész után a 2011-es Valkyria Chronicles III még mindig nem jelent meg angol nyelven. Nem csodálkoznánk, ha a Sega lemondott volna a fordításról, most viszont lehet újra szurkolni, a sorozat következő felvonása ugyanis már úton van!

A Valkyria Chronicles Duel PC-re érkezik, egészen pontosan egy böngészőben futtatható free-to-play játékról van szó. A feladat, hogy a jól ismert karakterek közreműködésével sereget építsünk, erősítsük a bázisunkat, majd a különféle fegyvereket megtestesítő kártyákat kijátszva harcoljunk és hódítsunk. Mikrotranzakció útján természetesen költhetünk pénzt a fejlesztőknél, már csak azért kell imádkozni, hogy készüljön belőle fordítás!

Köszi, ArrowCross!

10.
10.
Darox
Yippy~! Tetszik nagyon!
9.
9.
Adamknight
Jeee. Nagyon jól néz ki :D.
8.
8.
JcGross
Megint egy japán szar.
6.
6.
giga321
Jó hát ezt mire lefordítják. Mondjuk nem különösebb képen érdekel.
5.
5.
Lorthirash
Ne haragudjon senki de ez egy szr........
4.
4.
5T3V3N
Wáááááááá... Ezt is megéltük....:D
2.
2.
krisztian66666
1.
1.
DON GONDOCS
japán játék eljtut pc-re, csoda, tudom van sok mmo, de akkor is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...