Dishonored - az Aranymacska rejtelmei

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 28.
  • Videó
Link másolása
A Bethesda két játékmeneti felvétellel kedveskedett nekünk a Dishonoredből, melyek a Golden Cat névre keresztelt missziót mutatják be. A kreatív igazgatók - Raphael Colantonio és Harvey Smith - két különböző módon tolják végig a küldetést, kommentárral kiegészítve. Be fogunk hugyozni.

Még az E3-as demóból származnak az alábbi képsorok, de kifogástalan minőségben csak most tudjuk megtekinteni. Az első videóban lopakodva teljesítjük a küldetést, és nem bántjuk a korrupt Pendleton testvéreket, míg a második módszer akciódúsabbnak ígérkezik: kertelés nélkül hajtunk végre merényleteket, az utcákon őrködő Tallboy-okat is galád módon küldjük a másvilágra. Mondanunk sem kell: a második megoldás sokkal közvetlenebb, de aki a sunnyogást szereti, rossz ember nem lehet... A Dishonored október 9-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

30.
30.
Pharaoh
29#: Ízlések és pofonok! Én is csak a sajátomat mondtam!
29.
29.
LtGlove
#22: Mindazonáltal véleményt mondani bármiről mások véleménye alapján nem valami bölcs dolog. Ezeket a videókat is kár megnézni, mert annak az illetőnek a játékstílusa egyedi, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszik és ebből következtethetnek a játék élvezeti értékére. Én megvárom, amíg megjelenik és akkor fogom értékelni.

Ha az előzetes infók alapján ítéltem volna meg játékokat, akkor párszor már pofára estem volna. Ott van példának a Vanquish és a Gears of War, amit a tesztek és a média kihozott 80-90%-ra, de kb. 1,5 óra után abbahagytam mindkettőt, annyira untatott. Még jó, hogy csak kölcsön kaptam. Olyan is volt, hogy valamit nagyon lehúztak, nekem mégis valami miatt nagyon bejött.
28.
28.
simon 555
#26: erre mondtam amit mondtam:
"2 dologban hasonlít szerintem a Bioshock-ra:
a másik pedig a látványvilág: nem törekszenek a reális kinézetre, inkább meseszerűen digitális kinézetet adnak a világnak élénk színekkel, elnagyolt, pirospozsgás (majdnemhogy karikatúra szerű) karakterekkel."
27.
27.
simon 555
#26: 1. és a 2. résszel is játszottam(az 1. végig is vittem).igaz vannak benne taktikázós részek,de a lényeg ugyan az.főleg a 2. részben.köze nincs a 2 játék játékmenetének egymáshoz.
26.
26.
Pharaoh
25#:
1. Kimondta, hogy ezt a látványvilágot és/vagy a Steampunk stílust a Bioshock alkotta meg? Mert én nem!
2. "a Bioshock egy lősz mindenre ami mozog játék.lényegében csak darálod a zombikat." Játszottál te a Bioshock-kal? Szerintem nem! Gyűjtögetsz, alkatrészekből lőszereket meg eszközöket raksz össze, fejleszted a képességeidet és a fegyvereidet, csapdákat állítasz, taktikázol az elemekkel és a fizikával, küldetéseket teljesítesz, puzzle-öket oldasz meg. Darálod a zombikat? Hát ez kemény! :D
25.
25.
simon 555
#22: ezt a látványvilágot sem a Bioshock alkotta meg.ezt hívják steampunknak.
képességek eltérnek a Bishockban lévőktől(az,hogy vannak benne még nem jelenti azt,hogy másolják a Bioshockot),na meg a történet valamint az egész játékmenet teljesen más.
a Bioshock egy lősz mindenre ami mozog játék.lényegében csak darálod a zombikat.Míg ez egy lopakodós,bérgyilkosos játék.
szerintem bőven 10/8-as játék lesz az eddig látottak alapján.tuti első napos vétel.
24.
24.
The Lone Drow
#21: Egyrészt Pharaoh is leírt egy igazat, másrészt itt elég magas szintű a karakter, anno emlékszem, hogy a Skyrim bemutatóiban is olyan tápos karakterekkel demozták a játékot, hogy csak na. Szerintem ennél nekünk sokkal nehezebb dolgunk lesz :)
23.
23.
felegyi
#22: A karikatúra szerű karakterek, a mondhatni "groteszk" kinézet sem véletlen. A története alapján pont ez illik ehhez; maga a felsőbb 10k aki ellen a főhősünk küzd az ugyanezeket az értékeket, eleve bukásra ítélt ideálokat hajtja a játék története szerint már-már groteszk módon... jótól lopni nem bűn... nem tudom milyen lenne mondjuk egy CryE. 3-alatt, lehet már nem ugyanazt az érzést keltené... ezért is mondom; Jó ez!
22.
22.
Pharaoh
20#: 2 dologban hasonlít szerintem a Bioshock-ra: az egyik a játékstílus: fegyverek és képességek FPS műfajban, a másik pedig a látványvilág: nem törekszenek a reális kinézetre, inkább meseszerűen digitális kinézetet adnak a világnak élénk színekkel, elnagyolt, pirospozsgás (majdnemhogy karikatúra szerű) karakterekkel. És szerintem legalább a 90%-át átnéztem a kapcsolódó anyagoknak: az összes Gamekapcsos hírt, cikket, az összes Gametrailers-es és Youtube-os videót és pár nagyobb, játékokkal foglalkozó oldal cikkeit, interjúit a fejlesztőkkel, koncepciós rajzokat stb.
21#: Piero's Spiritual Remedy, egy ilyen nevű fiolát szed fel a széfből az első videóban 5:57-nél a játékos és azt hiszem ez tölti a bal felső sarokban lévő kék sávot, korlátlan használattal elég egyszerű lenne a dolgunk.
21.
21.
Nekem ez a teleport kicsit kinyírja a játékmenetet, remélhetőleg nem lehet majd túl sűrűn használni. Például ellenfelek elintézésével kapunk mannát és azt fogyasztja... Például a Blood Omen2-ben ez nagyon jól meg volt csinálva. Amúgy tetszik, egy próbát mindenképp megér...
20.
20.
LtGlove
#16: Azért hasonlít a Bioshockra, mert ez is steampunk atmoszférájú világban játszódik, de attól még nem koppincs. Azt pedig kétlem, hogy mindent elolvastál és megnéztél.
19.
19.
biohazard rex
I..I just tasted the rainbow! MOOOOOOOOOOOOREEEEEEEEEEEE O.O
18.
18.
Pharaoh
17#: Tiszteletben tartom! És egyetértek azzal, hogy egy kis színt visz a tucatjlövöldék világába!
17.
17.
M.invisible
#16: Hülyézni nem is hülyéztelek speciel. Elfogadom az álláspontod, hisz az is vélemény. Ellenben az enyém az, hogy bőven kiemelkedik ez a manapság divatos FPS felhozatalból.
16.
16.
Pharaoh
13-14#: Idézem magam: "egy középkategóriás unaloműzőnek tűnik eddig!" Itt a TŰNIK és az EDDIG a lényeg! Meg az, hogy SZVSZ! (Nem vagyok hülye, hogy leértékelek egy játékot előre, viszont tájékozott vagyok, megnéztem minden videót, interjút és képet és elvolvastam az összes cikket róla, és ezek alapján mondtam véleményt illetve hasonlítottam össze más a kategóriáján belüli játékokkal)!
15.
15.
The Lone Drow
#7: http://www.youtube.com/watch?v=Ar5vbD8IDFI&feature=related
14.
14.
M.invisible
#12: Biztos, hogy mindkét általad említett játék szuper lesz, de azt azért túlzás kijelenteni, hogy a story-juk is jobb. Ezt még nem tudhatod, amit tudni lehet, hogy a Dishonored-ben nem nagyon esik majd szó a karaktered múltjáról. Tegyük hozzá azt is, hogy a Bioshock, de főleg a Hitman bejáratott címek, ez meg ugye új IP. Az, hogy a legjobbaktól kölcsönöz elemeket, nem szégyen pláne, hogy a gameplay-eket elnézve jól is csinálták. Személy szerint engem ez a több megoldásos dolog a Deus Ex-re is emlékeztet, de nem zavar, sőt! Elismerem a grafika nem áll leejtős, de ha ilyen játékélménnyel társul, akkor szerintem sokakat nem fog érdekelni.
13.
13.
The Lone Drow
#6: Imádom azt, amikor valaki úgy nyilatkozik egy játék történetéről, hogy csak az alapfelállását ismeri. No offense, de ez erős volt egy kissé. A vér egy kissé hülyén néz ki, de egyébként nálam első napos vétel lesz ez biztos. A Dark Messiah hatalmas fun volt, és ezt vedd szó szerint. Tudnak ezek a srácok játékot fejleszteni, és, hogy Steampunk környezetben játszódik, az csak emel az értékén, erősen hiány van belőle.
12.
12.
Pharaoh
10-11#: Kicsit támadó utóízt érzek a kommenteteken, sajnálom, ha megbántottam valaki érzéseit, nem volt szándékos és a végén ott van, hogy SZERÉNY VÉLEMÉNYEM SZERINT! Egyébként melyik részével nem értetek egyet a kommentemnek? Szívesen megmagyarázom, hogy mit miért írtam, de szerintem a legtöbb érvem egyértelmű a többi pedig ízlés kérdése és én csak a véleményemet írtam le, amit szerintem lehet, hiszen erre van a komment rész! Nem tetszhet minden mindekinek! Béke van!
11.
11.
felegyi
#6: Az "elfogultakon" kívül mindenkinek tetszik...
10.
10.
Thane
#6: Látszik hogy egyáltalán hozzá se értél a Dark Messiah-hoz.
9.
9.
Hubert Cumberdale
Én ennél sokkal komolyabbra számítottam :/
8.
8.
DON GONDOCS
Első napos vétel, jól felépített világ, változatos harc, tuti siker
7.
7.
Elyas
#2: egy linket kaphatnék, akár youtuberól is?
6.
6.
Pharaoh
Bioshock copy, kis Thief és Half Life beütéssel (az utóbbi néhány ellenfélre illetve jármű kinézetére értendő)! Az a szív, hát az meg pofátlanul nagy lopásnak tűnik a Doom 3: Ressurection of evil-ből mind kinézetét, mind funkcióját tekintve! A külső területek gyéren vannak berendezve. A grafika is tartja a Bioshock 5 évvel ezelőtti szintjét (10/6)! Egy-két érdekes képesség, illetve fegyver, de egyébként egy középkategóriás unaloműzőnek tűnik eddig! Ha hasonló játékélményre vágytok (, lopakodás, képességek stb.) akkor várjátok meg a Bioshock: Infinite február 26-os megjelenését, akit csak a lopakodás meg az elenfelek minél kreatívabb és csendesebb hűvösre tétele érdekel, annak pedig a Dishonored után bő egy hónappal később, november 20-án megjelenő Hitman: Absolution-t ajánlom inkább! Mindkét játék jobb grafikával, kerekebb sztorival és kreatívabb megoldásokkal operál, mint ez a produktum (szvsz :) )!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...