A hónap végén jön a Left 4 Dead 2 új DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 2.
  • Letöltés
Link másolása
Még júliusban elérhetővé válik a Left 4 Dead 2 legújabb letölthető csomagja, a Cold Stream DLC. A Cold Stream, Blood Harvest, a Crash Course, a Dead Air, a Death Toll és No Mercy térképeket magában foglaló frissítéssel más meglepetéseket is tartogat még a Valve.

A Valve újabb vérfrissítéssel kedveskedik a Left 4 Dead 2 rajongói számára. Nem csupán új térképek érkeznek a Cold Stream DLC-vel, hanem maga az alapjáték is számos hibajavításon esik át. A pack a következő helyszíneket tartalmazza: Cold Stream, Blood Harvest, Crash Course, Dead Air, Death Toll és No Mercy. Konkrét megjelenési dátumunk is van: a csomag július 24-én érkezik PC-re, Macre és Xbox 360-ra.

A fejlesztők további meglepetéseket ígérnek, de részletekkel csak a megjelenéshez közeledve hajlandóak szolgálni. Az biztos, hogy egy régen kért szolgáltatást is elérhetővé tesznek. Hogy ez pontosan mit takar, maradjon titok!

20.
20.
tomsa02
1 HELY VAN MÁG A KLÁNBAN
EMBEREKAKIT ÉRDEKEL
19.
19.
tomsa02
frissitsétek skatmert még készül
18.
18.
tomsa02
szerintema left 4 dead 2 jobbb mint azz 1 az nekem unalmas vlolt már


http://4dead2.webnode.hu/ nézzétek meg + komment
15.
15.
Moldren
14.
14.
SCR3AMN00B
Már 110 óránál járok de megunhatatlan:D egyedül is szoktam menni publikus (módosítható) szerverekre de imádom:D Meg kipróbáltam boxon is ott mégjobban bejött, jobb fejek többségben az emberek:P
9.
9.
wolfwarrior
#3: Nem tudtad? Valve nem tud 3-ig számolni (szakállas vicc tudom szar vagyok) max olyan lesz, hogy: Left 4 food ,vagy left together,vagy egy teljesen új játék, hogy ne lehessen 3-dik rész.
8.
8.
goblinfing
7.
7.
KENKILL
Ezek a mapok már rég kint vannak, úgyhogy ha csak nem lesz valami nagyon nagy durranás ezek mellé akkor nem izgat.
5.
5.
SCR3AMN00B
Összessel játszottam már.. kár hogy boxra csak DLC-ként jön ki, közben PC-re már kint ván pár hónapja ingyen:) De jobb PCn szerintem, meg már hozzászoktam az építős szerókhoz Steamen.
4.
4.
biohazard rex
Ezek a mapok már elérhetőek Pc-n, max Xboxra lesz újdonság.
3.
3.
fory3
a 2 a legjobb várjuk :D
de rátérhetnénk lassacskán a l4d3-ra már :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...