Újra megjelenik PC-re a Final Fantasy VII

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár a Square Enix nem szeretne remake-et a Final Fantasy VII-ből, mert azt lehúzásnak és a sorozat romokba döntésének tartaná, a PC-s verziót másodjára is kiadja. Persze most igazságtalanok vagyunk, mert az új változat igenis sok újdonságot tartogat, ráadásul tökéletesen fut a mai hardverek mellett is!

A Final Fantasy VII 1998-ban már megjelent PC-re, az a verzió valamivel szebb grafikát kapott a PlayStationre kiadott eredetinél, ráadásul sok játékbeli és fordítási hibát kijavítottak benne, ám ugyanakkor a port is küszködött bőven bugokkal. Remélhetőleg ezekkel már nem kell számolnunk a második kiadásban, ami a Square Enix szerint hamarosan letölthetővé válik a saját üzletéből.

Az új változat számos újdonságot tartogat a játékosok számára, igaz, cserébe a korábbinál magasabb gépigénnyel is kell számolnunk, ha a PC-s verziót választjuk. A játékban egyfelől 36 achievement unlockolható, másrészt kapunk egy Character Boostert, amivel "egy kattintásra felturbózhatjuk a karaktereinket" - bármit is jelentsen ez. Érdekesség, hogy a játék támogatni fogja a cloud mentést, így bármilyen számítógépről folytatható a kaland, a lényeg, hogy legyen telepítve a program, és legyen internetkapcsolat.

A Final Fantasy VII második PC-s kiadását a játék hivatalos weboldalán jelentették be, le is halt a honlap a nagy örvendezés közben - még most is nehezen tölt be. Az új változatnak a gépigénye is ismert, íme:

  • Windows XP, Vista vagy 7 operációs rendszer
  • Legalább 2 GHz-es processzor
  • 1 GB RAM
  • DirectX 9-kompatibilis videokártya


Köszi, megalonagyix!

16.
16.
IceColdKillah
"Bár a Square Enix nem szeretne remake-et a Final Fantasy VII-ből, mert azt lehúzásnak és a sorozat romokba döntésének tartaná...." Íme a bizonyíték hogy CSAK a CAPCOM szarik a rajongóira!!!!!!!!!!! (Bocsi az off-ért de ez túl magas labda volt!)
15.
15.
_Tappancs_
#14: Ez a két játékot lazán megvenném pár ezerrel többért is, ha dobozos lenne. így(digitálisan) nem tudom megvenni. :S:S
14.
14.
savior10
#12: Ez így van a VIII-at rongyosra játszottam én azt szívesebben látnám.
13.
13.
Dreadlox
egyszerübb lenne egy patchet kiadni azok számára akiknek megvan, és egy digitális verziót akinek meg nem
11.
11.
DON GONDOCS
Hát jöhetne olyan része is ami nem jelent meg pc-re
9.
9.
megalonagyix
8#ha szó szerint vetted a kommentem akkor én is azt fogom: C64 meg se tudná nyitni ezt az oldalt :)
8.
8.
Hab
#7: Miért ha C64-em van nem látogathatom az oldalt? Ez elég nagy baromság. Nem mondtam hogy akadály lenne a gépigény, de indokolatlannak tartottam.
Úgy már érthető hogy az op rendszerhez kell ez a vas.
7.
7.
megalonagyix
Nem hinném hogy ekkora gépigény akadály lenne 2012-ben. Akinek meg igen, az miért látogatja ezt az oldalt?
5.
5.
TzuQ
#4: Mert Win7 kompatibilis = nagyobb a gépigénye a Win7-nek, hogy fusson a gépeden, ezért kell ekkora.
4.
4.
Hab
Elég röhejes ez a gépigény, miért emelkedett ennyit? Még csak nagyobb felbontást sem kapunk. A sorozatot meg már így is romokba döntötték, csak egy kompley VII-2-vel lehetne visszahozni a sírból. Sok-sok minijátékkal: chocobo verseny, snowboardozás, az a kis taktikai játék, ez de jók voltak a VII-ben!!!
3.
3.
Sun9us
Az sem lenne rossz, ha Steam-en is árulnák..
2.
2.
fojesz
1.
1.
shatterhand
Mármint a SQUARENIX nem akarja és nem a SONY
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...