Jön a Dragon Ball Z: Budokai - HD Collection

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
Még egy kollekció érkezik, ezúttal a Dragon Ball Z: Budokai című verekedős széria van soron. Ha kimaradtak Neked az előző konzolgeneráció Dragon Ball játékai, itt az idő, hogy megismerkedj velük - legalábbis egy részükkel, mert a csomagban csak két rész található meg.

Bár a Dragon Ball Z: Budokai játékok az átlagos sajtóértékelésüket tekintve nem maradnak el, és nem is múlják felül lényegesen a legújabb anyagokat, a rajongók bizonyára tucatjával tudnák sorolni az érveket és az ellenérvet az előző generációs adaptációk kapcsán. Akárhogy is, ha kíváncsi vagy a PS2-n és GameCube-on hódító címekre, itt az alkalom, hogy megismerd őket!

A Namco Bandai bejelentette, hogy készül a Dragon Ball Z: Budokai - HD Collection, ami a tél folyamán jelenik majd meg PS3-ra és Xbox 360-ra. A csomagban a 2002-es Budokai, illetve a 2004-es Budokai 3 kapott helyet - rejtélyes módon a második rész kimarad a szórásból, és a kiadó egy szóval sem említette, hogy miért.

A csomagról trailer is érkezett, köszönjük Gt17!

19.
19.
Sasda
#18: ,, de végül is mindegy vkinek a régi tekken-es ( vagy akinek jobban tetszik mortal kombat-os ) harc rendszer jön be, vkinek mint nekem a szabadabb több lehetőséggel kínált harcrendszer amilyen a tenkaichi. " Ez szerinted mit akart jelenteni -.-" máskor olvasd át jobban, a hozzászólásokat mielőtt kötözkötsz .
18.
18.
sherex
#16: mindenkinek más a véleménye , ne próbáld másnak bemagyarázni azt amit te gondolsz -.-"
17.
17.
Ooorky
Anno a Budokai 3 miatt vettem PS2-t, itt az ideje az upgrade-nek :) (pláne ha megint sikerül kifogni egy karácsony utáni 50%-os leárazást).
16.
16.
Sasda
#15: Ha csak a repkedés tetszett a budokai 3-ban akkor ott van a tenkaichi 2 , az is van olyan jó mint a tenkaichi 3, de jobb mint a budokai 3, de végül is mindegy vkinek a régi tekken-es ( vagy akinek jobban tetszik mortal kombat-os ) harc rendszer jön be vkinek mint nekem a szabadabb több lehetőséggel kínált harcrendszer amilyen a tenkaichi. Amúgy a sztori módot azért gondoltam neki a legjobbnak ( bt3 ) mert abban van megcsinálva a legtöbb esemény, és ez kell ha valós sztori módot akarunk.
15.
15.
Neptunusz
#14: A sztori módos résszel nem értek egyet, az a Tenkaichi 1-ben és Tenkaichi 3-ban a legrosszabb szerintem.
A Budokai 1-ben a legjobbak a jelenetek, és a Budokai 3-ban szerintem jó a repkedés egyik helyről a másikra. A budokai 2-ét sokan nem szeretik, de szerintem a sok hülyeség ellenére mint Majin Freeza meg ilyenek nagyon élvezetes volt.
14.
14.
Sasda
A Tenkaichi 3 volt a legjobb, én arra várnék, budokai 3 számomra unalmas volt, nem volt benne annyi technika nem volt sok tered amerre mehettél volna a karaktereddel, sok karaktert és ezáltal fontos harcot is kihagytak belőle, és a sztori mód is a tenkaichi 3-nak van a legjobban megcsinálva, lehet hogy van benne pár felesleges kari, de legalább több kombó és választási lehetőséged volt ami által nem untad meg olyan hamar, és még egyszer csak a tenkaichi 3-ban volt megcsinálva a sima db, dbz, és a dbgt normálisan megcsinálva.
13.
13.
keiji maeda
remélem jól fog fogyni a játék és rájönnek hogy igenis van szükség erre a fajta verekedős játékra, és a TPS nézetű tenkaichi sorozat mellet , csinálhatnának egy méltó budokai játékot engem az sem érdekel ha a burst limitet folytatnák csak legyen benne nagycsel karakterek legalább a Z végéig , rendes sztori mód, kristálygömb gyüjtés :) és boldog is leszek
12.
12.
Gohan
a budokai 3 mellet az Ultimate Tenkaichi-t is eltalálták szerintem...
11.
11.
Bone 02
Kár, hogy anno elbaszták a GT-t. Pedig Gokut jól megrajzolták, többi selejt volt sajnos. :(
10.
10.
thelegendary
#6: a tenkaichi 3 azért már igen kiforrott volt.. a pocsék zenén és a z olykor béna karakter animáción kívül nagyon ot volt a szeren.
viszont letenném a hajam egy Burst Limit grafikájú Nudokai 3 elé ....
9.
9.
TryGun
A fenne vinné már el habár a simát kipróbáltam gamecube emulatorral mármint a nem HD-ra gondolok mer nyomtam már a 3-mat is ami szerintem is a legjobb :D De miért nem jön PC-re? mikor arra is lehet simán venni xbox kart.
8.
8.
sherex
#6: Ahogy mondod a Budokai 3 a legjobb
7.
7.
Gt17
#6: Szerintem is a budokai 3 a legjobb DB játék mai napig.
Hát még az openingje :D
http://www.youtube.com/watch?v=K2DXrDMPRkw
6.
6.
keiji maeda
#5: tenkaichi ???? ne hülyéskedj már nálam ott szúrták el a dragon ball sorozatot amikor azt elkezdték , budokai 3 volt a legjob mai napig , a tenkaichi mellet semmi nem szól csak az hogy sok a kari , persze nem 200 karakter mert az is ugy reklámozza hogy hajjaj de sok kari van és az átváltozásokat is külön karinak számolja , pföjj, a legjobbb versus battle dragon ball a mai napig a budokai 3 !!! ugyhogy jöhet is csak, milyen igénytelen hogy nem bírják mind 3 részt beletenni , kimarad a 2. rész
5.
5.
thelegendary
jó meg szép, de ezzel szúrják ki a ps gamerek szemét....
legalább a tenkaichi 3 is benne lenne... :(
a budokai 1 nagyon gagyi volt még anno 2001 ben is :P
4.
4.
metercsiken
Jó kis mese volt ez régen! : )

Sajnos játék formájában még nem találkoztam vele.
Talán majd egyszer! Kame-Hame-re fel! : )
3.
3.
sherex
nagyon* telorol utalok irni
2.
2.
sherex
Azta kurva ! na ez kell ,a budokai 3at vagy 100szor vegig vittem :D nagyin varos
1.
1.
krisztian66666
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...