Need for Speed: Most Wanted - előrendelői extrák

  • Írta: Dontrip
  • 2012. július 17.
  • Hír
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy milyen extrák járnak azoknak, akik jó előre bizalmat szavaznak a legújabb Need for Speed játéknak. A Most Wantedből is készül Limited Edition természetesen, emellett üzlettől függően három DLC közül ütheti egy majd a markunkat.

Az EA felfedte, hogy azok a játékosok, akik előre megrendelik a Need for Speed: Most Wantedet, ingyen megkapják a Limited Edition kiadást. A Limited Edition dupla tapasztalati pontokat kínál a multiplayer első négy órájában, valamint két korán megszerezhető autót speciális teljesítménymódosításokkal: a 2012-es Porsche 911 Carrera S és a Maserati GranTurismo MC Stradale a bizakodó vásárlók jutalma.

Ezen felül, a játékosok kapnak egy előrendelhető bónuszcsomagot az alábbi három közül, függően a választott kiskereskedőtől - mindegyik DLC korai hozzáférést biztosít egy-egy multiplayer járműhöz, ráadásul "egyedi változtatásokkal jönnek, hogy illeszkedjenek a különböző játékstílusokhoz". Íme, a csomagok:

  • Speed Pack: a Caterham Superlight R500, exkluzív szatén fekete festéssel, Track Tyres Tuninggal, mely a jobb kezelhetőségért felel, és a Lightweight Chassis Tuninggal, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy "igéző" sebességet érjenek el.
  • Strike Pack: a Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series, exkluzív szatén fekete festéssel, a Power Pack Powertrain Tuninggal, ami egy nyomatékra fókuszált motorhangolás, és a Re-inflating Tyres Tuninggal - utóbbival könnyebb a túlélés és a riválisok ellen, az ugyanis megpróbálja lassítani a többi játékost.
  • Power Pack: a Ford F-150 SVT Raptor, exkluzív szatén fekete festéssel, a Reinforced Chassis Tuninggal a nagyobb károk elviseléséért, és az erőteljes Nitrous Dump Tuninggal, a nagyobb ugratásokért és takedownokért.


A Need for Speed: Most Wanted november 1-jén érkezik, PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation Vita-ra - a galériában pedig öt új kép landolt, amik amerikai izomautókat mutatnak be.

25.
25.
DON GONDOCS
Jó lenne már egy need for speed HD collection az (NFS2, High Stakes/Road Challenge, Porsche Unleashed/Porsche 2000)
24.
24.
shatterhand
#23: de az én bátyám erősebb:)))

Jaj hagyjuk már ezt a süket dumát,hogy mindneki szerint szar volt az irányítás. A tuningörültek fanyalogtak akik undergroundon nőttek fel és azt hiszik csak az a NFS ami tuningos. Nem volt tuning, ezért belekötöttek mindenbe.
árkád játék volt, max a béna nem tudta megszokni,hogy kell egy ilyen játékhoz hozzáállni. Az eredeti MW egy jégkorcsolyapálya volt végig. Érdekes ott nem volt ez gond.
23.
23.
Birkazoli
#22: Szerinted, az egész világ te kivételeddel szerint hányadék volt az irányítás, ahogy maga a játék is.
22.
22.
shatterhand
#21: nem volt hányadék irányítása
21.
21.
drat576
remélem az irányítás nem lesz olyan hányadék mint a 2010-es HP-ben, ha belőnek egy fasza vezetési élményt azzal már engem meg is vettek kilóra
20.
20.
shatterhand
#17: a gep sorra adja a random versenyeket, kulonbozo stilusban, nulla lobbyval

most wanted, blacklist: hogy passzolna ide egy fair verseny? Legy elso barmi aron.
19.
19.
shatterhand
#18: NFS miota letezik mindig ujit. Rohadtul nem a tuning es az utcai verseny (ha ezalatt a varosit erted) volt az elsodleges. Amit hianyolsz undergroun vonalat az annakidejen ugyanugy megoszto volt ha tetszik, ha nem.
NFS lenyege az arcade autoversenyzes. Ennyi.
18.
18.
Kerik
Hát a NFS játékok mostanság már rohadtul nem hoznak lázba. Régen jók voltak, mert volt valami plusz adrenalin, akció, és tuningolni is lehetett. Nagy szabadságot adott, ráadásul a Need for Speed mindig arról szólt, hogy kőkemény utcai versenyek hangulata legyen a központban, de ezt már rég kihagyják. Nagy hülyeség lett az egész. Leginkább (nekem) a tuning hiányzik. Meg az underground hangulat. Kb az Undercover óta lefelé ível a színvonala, ha simán giccses autókkal akarok menni, akkor Test Drive-ozok.
17.
17.
Zakkantable
#13: DE ez már nem a versenyről szól...
Eddig mi volt...
Mentél megelőzted az ellenfeledet akkor te lettél a helyében...Mostmár lökj ki mindenkit a pályáról...Nem mondom hogy nem lesz jó de akkor ne próbálják már NFSként eladni ez olyan mintha az MKban olyan lenne a harc mint a Tekkenben...
Szép dolgok ezek csak a saját környezetüket igénylik...
Elhiszem hogy újítani akarnak de nem hiszem hogy az EA gamesnak ennyire tellett...elég rosz elhinni hogy náluk ez fejlesztés...
15.
15.
kharami
Nem hogy gyűjtői kiadás, de fapados kiadás sem kéne ebből a szarból!
14.
14.
MrBenjamintoto
Grat bro:http://www.youtube.com/watch?v=EJVt8kUAm9Q&feature=youtube_gdata_player
13.
13.
fészpalm
Én nagyon várom, szarozhatják az emberek, nem a tuningtól lesz jó egy versenyjáték. Engem az eszeveszett száguldásért érdekel, miközben menekülni kell a zsaruk elől. Szerintem jó lesz.
12.
12.
Ventus
Hát én azért várom. A Burnout játékokkal még egyel sem játszottam mert egyszerűen nem tudok olyan autós játékkal játszani amiben nem licenszelt autók vannak, ebben viszont azok vannak úgyhogy jöhet. Az optikai tuning meg szerintem az autó felhozataltól függ, ha csak ilyen porschék, bmw-k, stb. lesznek benne akkor jobb is hogy nincs tuning mert ezeket az autókat nem lehet szépíteni.
10.
10.
shatterhand
A multija überállat lesz.
Meg úgy tetszik az egész ahogy kezdem átlátni. fa..a lesz ismét HP 2010 után.
9.
9.
shooter1234
#8: Ne aggódj, optikai tuning nem lesz benne, már előre leszögezték, mivel vannak autók amiken nem nézne jól ki a bodykit, ezért nem akarták hogy egyes autókhoz legyen és a másikakhoz ne legyen, inkább mellőzték az optikai tuningot, de teljesítménytuning lesz benne, elvileg olyan szintű hogy motort váltót meg miegymást lehet bele pakolgatni a gépekbe. De ez még nem 100% inkább csak 70%.
8.
8.
dvs00
A mezőn kell majd driftelni majd miért ilyen retkesek az autók minden képen? Egyébként tetszik hogy végre koszolódik. Jó lenne egy kis tuning is pont annyi mint 2005-ben nem is kellene több.
6.
6.
shooter1234
Ez nem lesz már Most Wanted. Ez egy Bornout Paradise Licenszelt verdákkal és blacklisttel. A Hot pursuit is már eléggé sántított, de ez......
4.
4.
alexcargooo
egyáltalán készült valmilyen FLC a régi jó NFS-ekhez?szánalmas amit művelnek a Need For Speed szériával...(az újak közül egyedül a Run tetszett) és az hogy pénzért vehetsz tuningolt autókat??nincs rá szó hogy milyen szánalmas...
3.
3.
dcba
most akkor minden evben efy korai resznek jon a folytatasa??akkor jovore jon a carbon 2 utana meg a run 2
2.
2.
Bandee0817
mentenék a menthetetlent
1.
1.
DON GONDOCS
Évi nfs adag kipipálva, jó szórakozást, a hot pursuit 2010 jó vólt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...