Resident Evil 6 - trailer a Comic-Conról

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 18.
  • Videó
Link másolása
Naná, hogy a Capcom is képviseltette magát a múlt hét végén lezajlott San Diego-i Comic-Conon, ahol újabb kedvcsinálót vetítettek le a Resident Evil 6-ból. A sötét és baljós légkör már alapnak számít a demó óta, az ijesztgetés mellett azért éhes zombik is vannak dögivel.

Évek óta tudjuk, hogy a Comic-Con nemcsak a képregényekről szól, napokra elegendő videojátékos hírmorzsával is szolgálnak a rendezők. Befutott a Resident Evil 6 újabb előzetese is, mely kellően félelmetes ahhoz, hogy a rajongók egy emberként hördüljenek fel. Leon és Chris akcióban!

14.
14.
game dawe
nagyon ott van már várom .
10.
10.
gamekapocsfan
Rohadt jó lesz , hogy több szálon fog futni a történet..!!!!
8.
8.
Petiop
#7: Nekem sajnos nem tud ez az új akció élmény, annyit nyújtani, hogy végig vigyem. Nagyon hiányzik a frusztráció a játékból, melyet a rohangáló ellenfelek, és hogy két karaktert irányítasz, teljesen tönkre tesz. Nekem az utolsó igazi nagy Resident élmény az első rész újragondolása volt GC-on.
7.
7.
patya07
Igen igazad van tényleg megváltozott, már nem adja át azt a félelmet és rettegést ami gyerekkoromban éreztem az első részeknél, de ez az új akciós stílus is tud akkora játékélményt adni mint az elődei.
6.
6.
Giga0509
Zsír :D nagyon várós :D
5.
5.
Raatkainen
Ezt is szeretném hatszor kijátszani mint az előző részt!
4.
4.
Pharaoh
Én megnéztem az eddigi összes gameplay-t, minden karakter részéről és nem pozitív a véleményem. Darabos mozgásanimáció játék közben (átvezetőkben nem, de nem filmet akarok nézni), vontatott, klisés történetvezetés (villámlás, vérnyomok vezetnek valahova, elkavarodott lány stb., csak, hogy Leon kampánydemóját említsem), és nevetséges illetve indokolatlan ellenfelek: óriás molylepke, lövöldöző, gyorsan mozgó "zombik" (mondjuk ez az utóbbi évek tendenciája a sorozatnál)! Szvsz a klasszikusok utolsó "címhű" darabja a sorozat 4. része volt. Aki minőségi zombis élményt szeretne az várja ki a Deadlight megjelenését (augusztus 1.) vagy a Kaptár 5. premiert (szeptember 14.)
3.
3.
supergamer19
Ez nagyon ott lessz!De én is ezt kérdezem hol van Jill és Claire?
2.
2.
patya07
Alig várom! De hol van Jill és Claire? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...