Befutottak a Guild Wars 2 intrói

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 20.
  • Videó
Link másolása
Kézközelben van a várva-várt Guild Wars 2 megjelenése - az utolsó bétateszt a hétvégén zajlik le. Az ArenaNet most pedig közzétette az MMO-ban szereplő négy faj bevezető animációit, melyek egy igazán emlékezetes kaland képét festik le előttünk, s egyben a háttértörténetről is lehull a lepel.

A havidíjtól mentes Guild Wars 2 egészen pontosan augusztus 28-án kerül a boltokba, az utolsó bétahétvége pedig a mai napon vette kezdetét. Az alapkiadásért 54,99 eurót kell leszurkolnunk. Az ArenaNet ezúttal a charr, a norn, a human és az asura fajok bevezető filmjeit tette közzé. Köszönjük Onegesius!

27.
27.
ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza és bizonyára ez a hír csak számomra új és már minden bőrt lerántgattatok róla, de ez a sor számomra egy új infó: "havidíjtól mentes Guild Wars 2" és bár én nem mmo-zom (wow-ot kipróbáltam), de a videókat elnézve ez nem azt jelenti egyszerűre lefordítva, hogy a WOW kb. lehúzhatja rolót??? (sokkal szebb grafika havidíj mentesen, nekem mint nem hozzáértőnek nagyon úgy tűnik hogy wownak kalp, kabát... pl. a wow-al azért nem álltam szóba, mert semmilyen havidíjas játékot nem veszek meg és grafikája is hagy maga után kívánni valót - tudom-tudom egy mmo ahol ekkora terek és ennyi karakter mozog egyszerre mit várok - de mind grafikában, mint anyagilag a GW2 übereli minden szinten) vagy rosszul látom a dolgot?
26.
26.
dareal
felesleges és meddő vita, van aki akkor boldog, ha napi 24 órában mmozik, van aki akkor, ha 1 percet sem. a lényeg, hogy adott egyén érezze jól magát. lehet betegesen és nem betegesen, mint kikapcsolódás mívelni ezen dolgokat is.
van aki nem mmo játékos, mégis mondjuk a cod előtt ül végig. megítélés szerint az sem jobb, az is "beteges". viszont ha jól érzi magát, hát hajrá.
22.
22.
goblinfing
Nornok nálam a befutók mivel kelták :P
21.
21.
Lorthirash
20.
20.
Ector
#18 Persze vannak olyanok is, de az mmok-nak épp ez a vonzóereje, ott kell lenned ha el akarsz érni valamit("viszonylag" gyorsan), persze létezik a keveset játszom típus, de az miért mmo-zik ki tudja..Gondolok itt a régi 5-6 órás instákra példának okáért, az is csak a társaság miatt volt jó, de amellett semmi...ja csak bugok :)

De az a baj ezzel az írással is, hogy még több kommentet írtok majd erre is..tudjátok mit, inkább a cikkre reflektáljatok ne rám ty
19.
19.
Fronter
#18: Mondjuk ebben a játékban simán megtehetik, mert nincs havidíj, így még az sem sürgeti őket. :)
18.
18.
Cuppak
#12 Igazából nem mindenki egész nap tolja az MMO-kat, rengetegen csak 1-2 naponta pár órát, nem feltétlenül vagy függő vagy nem mész sehova. :)
17.
17.
Ector
#16 Ebben igazad van persze, mindenki máshogy áll hozzá, lehet mmo közben halnak majd meg idős korukban, ki tudja :)
#15 Neked csak annyit, a név kötelez, legyél hű magadhoz és mint a fing párologj el, ty.
#14 Világmegváltás na szép...Valaki bántott téged vagy mi, rögtön tüskés páncélba kell bújni haha ^_^ (Enyém is olyan komment mint a tiéd, csak kicsit hogy is mondjam, nem halok bele, ha az mmo kicsivel van írva :D)
16.
16.
Fronter
#12: Nekem annyival jobb tőle az életem, hogy szórakozom. :) Van aki egész életében a gép előtt akar ülni, van aki sportolni. Mások vagyunk.
15.
15.
goblinfing
#12: Szóval mmot úgy nem lehet tolni ha közbe máshova is elmész? ezt jó tudni..ja nem csak te vagy ilyen primitív..
14.
14.
Stranger
#12: Sztem mindenki lekakilja, hogy te most meguntad az MMO-kat és megakarod váltani emiatt a világot.
13.
13.
Stranger
#9: De mi korlátozott benne? Ha jól tudom, ez teljesen nyitott világú, nem úgy mint a többi AAAAAA kategóriás cím. Másban.. nem tom.
12.
12.
Ector
Én nem akarok senkivel összeveszni, de majd rájöttök hogy mmo-kat tolni tök felesleges. Én is rengeteg időt elcsesztem(jó pár évet), de nem tudom miért.
Az életem nem lett tőle jobb, sőt csak befordultam tőlük, hiába a sok barát online :)
De ti tudjátok, ha én 19 évesen rájöttem erre, akkor már ti se lehettek messze ^_^

Ettől független, játszani még jó dolog, de mmok-ra elverni az időt még mindig nem éri meg.

Irány a Balaton vagy, ahol élni szoktatok!!!
(Akinek meg fontos, hogy legyen 1 virtuális világ,csak azért, hogy ne unatkozzon, annak csak gg wp, thats all folks).
Úgyis lesz aki belém köt, azoknak szól: az idő majd helyretesz :D
10.
10.
drat576
#9: pedig ennél szabadabb MMO-t nem nagyon találsz
9.
9.
Bré
Szép, de a játék nem tetszik nekem túl korlátozott:S
8.
8.
Dark_Temptation
7.
7.
drat576
#5: nekem meg a Charr tetszik nagyon, valószínűleg az lesz az első karakterem, a proff.-ot viszont még mindig nem döntöttem el, annyi jó class van :)
6.
6.
Yserra
Akit érdekel a játék itt van kedv csináló http://www.youtube.com/watch?v=_TgAf4lbvTM :)
5.
5.
Yserra
A Norn az valami eszméletlen :)
4.
4.
DzsungelCsirke
#3: Szerintem a sylvarit 8 körül rakják ki, béta kezdése előtt.

Amúgy igen, az elején furcsa volt ez a 2D-3D keverés átvezető. De aztán beleszerettem, elképesztően jól néz ki, ráadásul abszolút beazonosítható és mással össze nem téveszhető Guild Wars védjegy lett. Jól csinálták a srácok :D
2.
2.
giga321
És én már megyek is este haveromhoz kipróbálni ezt a gammát.
1.
1.
Drought
Pure fucking art. Mást nem tudok mondani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...