Need for Speed: Most Wanted - rögtön a tutiba

  • Írta: InGen
  • 2012. július 31.
  • Videó
Link másolása
Mindig kicsit kiábrándító, amikor az első versenyen még kipróbálhatjuk a BMW M3-ast, majd elveszi tőlünk a játék, és az utcán összekuporgatott apróból kell megvennünk a Fiat 500-ast. Na, az új Need for Speedben ilyen nem lesz, legalábbis ezt ígéri az előzetes.

A most kiadott előzetesen ugyan nagyrészt megegyezik az E3-on mutatott gameplay demóval, de kapunk alá egy adag extra információt, így némileg kontextusba helyezhetjük a látottakat. Ami a legfontosabb: az új Most Wantedben azonnal hozzáférhetünk majd a legjobb és legdrágább sportautókhoz.

54.
54.
Jinbobo
#53: Azért ne a Run-hoz hasonlitsd ezt, azt a Blackbox csinálta, ezt meg a Criterion fogja.
Mivel lesz online is benne, könnyedén lehet barátokat toborozni benne, így a blacklist is meg van oldva. Egyébként szerintem meg online nélkül is feladja majd a leckét a szingli mód is, a Hot pursuitban is volt pár verseny amiben vért izzadtam hogy első helyen legyek.
Jó nfs lesz ez, hidd el!
53.
53.
Game Fan
#41: Mindenkinek meg van a maga véleménye. Továbbá nem csak azok szívják majd a fogukat akik letöltik hanem azok is akik nem ilyen hárdkór játékosok és nincsen olyan haverja akivel tud "blacklist"-eset játszani... Játszik egymaga felmegy online úú lesz egy vagy kettő ismerőse esetleg és akkor mi van? Végül is mindig dobogós helyen fog állni. Annak meg nem sok értelme van hogy van egy játékod és abból áll hogy mész mész mész semmi kihívás egy körből 1:51 másodperc scriptelt mint a RUN-nál. És je fejedhez vágják hogy milyen jól vezettél és hogy lezúztál 15342 autót a tiednek meg semmi baja.
51.
51.
MrBenjamintoto
#50: Te szerencse csomag a kérdései teljesen jogosak voltak mivel az eredeti Most Wantedben közel nem voltak olyan hülyeségek mint pl.: végtelen nitro.
49.
49.
Dreadlox
még mindig nincs benne fizika és ahogy látom ilyen hot pursuitos csúcsjárgányokkal kell menni,a faszt bele már bocsánat, de a tuningolós sokkal jobb volt!
46.
46.
shooter1234
#41: Na miben fogadjunk hogy ennek a demóját is csak akkor fogom kipróbálni, ha felkerülta a Gaikai.com -ra és egy kattintással el lehet indítani?
Nekem már a Hot Pursuitot is megerőltető volt letölteni, nem hogy még a Run -t. Bár nem mintha jobb lett volna a Shift 1-2, de azokkal legalább 2-3órán át elvoltam. Az undercovert meg végigvittem, bár előszőr azt hittem hogy sz*r, de mikor megláttam a következő 2-3 részt, akkor megtetszett. :)
45.
45.
fészpalm
#37: Nekem az esik le, hogy ez kurva szar "poén" volt.
44.
44.
csoki0619
#43: Nekem csak az a bajom,h kezd túl sok jellemzőt átvenni a Burnoutból!Azért a 2 nem ugyanaz!Ez most olyan, mintha keverni akarnám a Pop-ot az Assassins creed-el stb.. Nem szeretem az EA games-t, és ezt ha így folytatják, így is marad!Túl sokat számít nekik a pénz,a játékosok véleményéről pedig, néha már megfeledkeznek!
43.
43.
shatterhand
#37: criterion bizalmat kapott. gyak azt csinál amit akar és mivel NFS-en nőttek fel ezért saját ízlésük szerint készítik el. Sikeres volt a Paradise és a HP is. Most a NFS vonal jobban érdekli őket.
42.
42.
Dercsi
Nem értem mit rinyáltok...Még ki sem próbáltátok... Szóljon minimum egy olyan soundtrack alatta mint az elsőben, a csajok legyenek csöcsösek, a story meg vigye ki a nádad. De ezt csak október 30 után mondhatjuk biztosra. Hasonlit a hot pursuitra, hasonlít a Burnoutra éééssss???? Ne a fos runra hajazzon!
41.
41.
Jinbobo
bla-bla... sokan úgy leszólják ezt az új Most Wantedet, mintha már egyszer végigvitték volna. Szinte 100%-hogy azok akik leszólják, ott lesznek az elsők közt, akik megveszik vagy letölt9k:( apropó akik meg le akarják majd tölteni, most szívhatják a fogukat, mert a játék legnagyobb kihívása az online blacklist!
A criterion a Hot pursuitot is méltóképp feldolgozta, joggal adták nekik a Most wantedet.
Egyébként nekem speciál az összes nfs tetszett, egyik kicsit jobban( hot pursuit) egyik kicsit kevésbé (undercover) de egyik sem volt még játszhatatlanul rossz.
Ha kiadnák ugyanazt a Most wantedet mint anno, HD-ba, meg új verdákkal, akkor meg sokaknak az lenne a baja hogy nem újít... nem lehet minden rajongónak megfelelni, ezt tudják ők is. Ha valakinek ez nem tetszik, akkor kihagyja ezt a részt, és megvárja a következőt. Addig meg játsszon a régi most wanteddel...
39.
39.
brandonlee
Konkréte kapunk egy Burnout klónt, jobb grafóval, pontrendszer nélkül, meg egy pár zsaruval körítve? Ez így azért szerény :)
37.
37.
csoki0619
Azt hallottam,h a következő nfs neve az lesz, h Need for speed:Burnout,de ez még semmi,mert a másik autós játék amit kiadnak az a Burnout:Need for Speed lesz!Mekkora csavar!Értik a dolgukat az EA-nél!(akinek nem esett le:SZARKAZMUS)
:(
36.
36.
Dahaka18
35.
35.
DON GONDOCS
Szóval dobják a rövid de kötelező egyjátékos részt, hogy áldozzanak az online közösség oltárán. Na szépen nézünk ki -.-. Biztos lesz kampány mód csak annyira lelesz butítva hogy minden versenyt tetszőleges sorrendben vihetünk végig.
34.
34.
shatterhand
#30: és már ott is volt lassítás
33.
33.
shatterhand
#31: lévén,hogy online blacklist a játék lényege, mit kell ide kihívás külön? Legyél első, érj célba, rázd le a zsarut.
32.
32.
krisztian66666
Nem rossz, bár ahogy látom a rendőrök még mindig túl jók :D
31.
31.
Cooper911
"Ami a legfontosabb: az új Most Wantedben azonnal hozzáférhetünk majd a legjobb és legdrágább sportautókhoz."

Lesz ám kihivás! Meg jól meg lesz jutalmazva aki végigküzdi a versenyeket.
Ez a lökdösődős marhaság is... Komolyan, inkább elinditom a Flatout UC-t minthogy erre ránézzek.
30.
30.
Darox
Mellékesen akinek az a baja hogy zsarukat így belehet zúzni, megsúgok egy titkot, eredeti MW-ben akár egy víztornyot is a fejükre dobhattál és ugyanúgy egy porsche-val szanaszét zúztál 150 rendőrségi terepjárót...
29.
29.
Darox
Azért kétlem hogy tényleg egyből mindent aládraknának, de meglátjuk. Nekem ettől függetlenül tetszik. HP3-at is miután meglett minden kocsi akkor is tovább játszottam, 3-szor vittem végig és 4.-szerre is belekezdtem. Jó hogy ebben eléggé erősen érezni a sebességet. (Egyébként a régi (és tényleg a régi Underground elötti) részek feelingjét tán a Run adta vissza nagyon, HP3 megcsak szimplán jó volt.)
28.
28.
jani091
Szerintem nagy hiba, hogy alapból űber járgányokkal száguldozhatunk. Én szerettem a régebbi részekben, hogy a nulláról kellet indulnunk. Legalább volt a játékban motiváció. De így értelmetlen az egész.
27.
27.
Menyus
A régi MW-be csak egy Fiat volt és az sem 500-as hanem Punto volt... Most vagy én nem értem a viccet vagy valaki eléggé elvan tájolva. ;) A játékról pedig csak annyit, hogy már ránézésre is rossz, az autó viselkedése a játék ritmusa egyszerüen kiábrándító. Az eredeti részben egészen hangulatosan élvezhetően kihozták a száguldás érzetét, az igazi sebességet amit már a carbon-ban eltúloztak. Egyedül a SHIFT széria volt mostanában kellemes csalódás számomra élethű, intenzív vezetési élménnyel, a valósághoz közeli(bb) fizikával és testre szabható autókkal. Az egyetlen probléma, hogy ezeket a részeket nem is tekintik igazi NFS-nek és valamilyen szinten igazuk is van, mert a nevén meg a tényen, hogy autókkal versenyzünk nem sok köze van a klasszikus Need for Speed-hez. A kérdés az, hogy kell-e még ezt erőltetni, és várni hiába egy elvárásoknak megfelelő, nevéhez hű, eredeti, nem egy korábbi már sikeres és jólbevált rész címét meggyalázó NFS-re, vagy elfogadjuk mi is és ami a legfontosabb ők is, hogy egyszerüen kiégtek a srácok...
26.
26.
hakydakillah
Csak nekem ismerős ez a hír + vidi? :-D

http://gamekapocs.hu/hir/30286/nfs_most_wanted_verseny_fairhaven_city_utcain

Amúgy nekem kivettek belőle mindent, amit szerettem... Nekem bejött, hogy a semmiből, kellett felverekednem magam, hogy egyre jobb kocsikat kaptam, hogy volt lelke, története a játéknak. Ez ilyen teljesen open world játék lesz, és az összes rohadt verseny vége az lesz, hogy le kell rázni a zsarukat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...