LittleBigPlanet Karting - megvan a dátum

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 7.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy Sackboy és társai november folyamán indulnak némi user-generált gokartozásra a LittleBigPlanet Kartingban. A múlt hónap óta a PlayStation Plus-előfizetők már javában tolhatják a bétaverziót, s azóta is rengeteg rajongói pálya látott napvilágot. Tartalom tehát lesz dögivel.

A Mario Kart stílusú spin-off egészen pontosan november 7-én jelenik meg Európában, egy nappal a tengerentúli debüt után. A fejlesztést a ModNation készítője, a United Front Games ütötte nyélbe. A csapatnak nem ez lesz az egyetlen produktuma az idén: a fejlesztők hozzák el a Sleeping Dogs-t is. Nagy a kontraszt a két játék között, de bízzunk a srácok profizmusában!

Ha előrendeled a LittleBigPlanet Kartingot, akkor tiéd a Game Maker Pack, mellyel autóversenyzőnek öltöztethetjük Sackboy-t, netán Kevin Butlernek, a PlayStation brand fiktív alelnökének. Pluszban még egy játéktermi gépre emlékeztető verda és egy golfautó üti a markodat. 


Lesz egy Special Edition is, melynek érdekessége az, hogy lentikuláris 3D-s borítóval érkezik, sőt további extra tartalmak ütik a markodat, ha ezt a kiadást választod. Csekkold az új trailert!

6.
6.
simon 555
#5: mivel Mario Kart csak nintendo-ra van ezért nem mondanám,hogy nem érdekes,mert attól,hogy ha esetleg nem is lenne olyan jó,egy PS3 játékos sem fog az végett nintendot venni ha itt van ez.
5.
5.
Birkazoli
Mario Kart-nál tuti nem lesz jobb, úgyhogy nem is érdekes:)
3.
3.
aruha
#2: Csak vicc volt ám am kipróbálnám :D
2.
2.
aruha
EEEEEEEEEEEZAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZ VÉGREEEEEEEEEEE MEGVAAAAAAN A DÁÁÁTUUMM !!!!!!!!! VÉÉGREE !!! Mától nyugodtan alszok !!!! Istenem ez hihetetlen !!! El sem merem hinni !! Annyira vártam !!!! .........am kit érdekel? XD
1.
1.
sherex
Kár hogy nem lesz Vita-ra :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...