Darksiders 2 - a Halál végső formája

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 8.
  • Videó
Link másolása
Megszaporodtak a Darksiders 2 felvételek az utóbbi időben, amivel nincs is baj, tekintve, hogy már véget ért a fejlesztés. Jelen képsorok már a véglegeshez közeli állapotot mutatják be - a Halál megkezdte epikus küldetését. Eljött végre ez is: a játék a jövő héten kerül a boltok polcaira.

Akár még launch trailernek is elmehetne a következő kedvcsináló - a kiadás előtti állapotokat tükrözi. A Vigil Games immáron hátradőlhet, és reménykedhet a kedvező fogadtatásban, amire minden esélye megvan. A Darksiders 2 pont olyan, amilyennek a rajongók elképzelték: hűvös és kegyetlen. Megjelenés a jövő héten, Xbox 360-on, PC-n és PS3-on.

26.
26.
Loose
Nem tudjátok, van hozzá magyarítás?
25.
25.
Látogató
Hali!A játékhoz gamepad beállításokat tud valaki?Egyáltalán lehetséges?
24.
24.
gildesh
#13: http://www.youtube.com/watch?v=_eR0rpVkMhY

Ez egy egész klassz videó ami összefoglalja.
23.
23.
Adamknight
22.
22.
Elyas
#13: egyszerű

Megjosolták hogy a jó és rossz harcába az emberek nagyon fontosak lesznek.... így aztán angyal barátaink nekiállnak démonokat és embereket gyilkolni... a démonok megvédik magukat ráadásul jobbak is így aztán szép lassan megfordítják az eseményeket...

Ekkor toppanunk be a játékban Warral mert elvileg a 7. pecsét eltört (olvass utánna a bibliában az apokalipszisről mert arra épül) Így aztán nekiállunk embereket/angyalokat/démonokat ölni ... kiderül hogy az angyal tábornok iismer minket és tudd is valamit merthogy a pecsét mégse tört el de az egyik démon csúnyán elkapja....

A lényeg hogy mindenki Wart hibáztatja aki kimenti magát azzal hogy átkurták és hadd keresse meg az igazi tettest... mivel a főnőkei nem bíznak benne az erejét elveszik...

nah és innentől kezdve hajrá, el kell kapni a titokzatos "Pusztító"-t aki ez mögött áll

ennyi a kerettörténet
21.
21.
Folti1985
Ha kicsit fiatalabb lennék akkor kicsi fehér pötyök jelleznék a nacimba az izgalmam, de igy csak aszem elkezdem kivenni a szabadnapjaim :D
20.
20.
Drazhar
Már jövőhét? Így rohan az idő? :D
Köszi, hogy szóltatok, így felkészítem magamat, picit tartok ugyan tőle (inventory minek?, stb) - de biztos szuper lesz.
18.
18.
p3ti
#16: Ebben teljesen igazad van , nem egy grafikai etalon :) De tényleg érdemes játszani , nagy élmény . Én az első részét idei év elején játszottam végig , és nagyon lenyűgözött.
17.
17.
giga321
Remélem jól lesz optimalizálva mert nekem érdekes módon az első rész szaggatott picit holott más erősebb játékok simán mentek a gépemen :/ na mind 1 nagyon várom már jó lesz most ez a nyár mert tavaly csak a Deus Ex Human Revolution volt ami megjelent nyáron amiről el lehet mondani hogy egy igazán fasza hangulatos game ( no meg a from dust is jó volt ) . most meg ez is megjelenik nyáron + a sleeping dogs teljesen jó lesz minden.
16.
16.
kalapt
Én csak megjegyeztem,hogy a grafika nem a legtökéletesebb de a játékkal nincs bajom ha kijön biztos.hogy ki fogom próbálni, mert a videók alapján elég jónak tűnik.
15.
15.
DarkLord
Én a boss harcokat várom az első részben nekem Straga tetszett a legjobban, hogy 2-szer is megkellett vele ütköznünk, ugye az első végzetes volt, de legalább kiszúrtuk fél szemét :) Ha meg már Straga az ő hozzá vezető torony se lett rossz ahol a fényekkel kell trükközni és kapukat nyitogatni, ilyen szintű dolgot ebben is várok amivel ellehet majd szórakozgatni hosszabb ideig.
14.
14.
p3ti
#13: átkúrták keményen war kollegát , ezért ment megölni mindenkit . Igazából töményen ennyi :D
13.
13.
Adamknight
Az első rész történetéről nem írna valaki egy rövid leírást, vagy inkább nézzek walkthrough-okat youtubon? :P
12.
12.
p3ti
#5: Aki játszotta az első részét , és élvezte is amit lát és játszik , annak meg sem fordúl a fejében a grafika . A video kibaszott hangulatos lett , bár látok 1-2 koppintást , de ettől függetlenül ezt a játékot már annyira várom , hogy az első rész után elő is rendeltem a 2. rész Collector'sát .
11.
11.
DarkLord
Csak már lenne az ember kezében, egyre rosszabb nézni a videókat :D Az biztos, hogy a játék elvarázsol mindenkit aki kicsit is szereti az ilyen univerzumot, mert az első rész is fantasztikus volt, szerintem azon pár kevés játék sorozat közé fog felemelkedni ez a rész ami übereli az első részt. Meglátjuk, de nagyon sanszos szerintem :)
10.
10.
Elyas
#9: semmi már megtaláltam... 99$
9.
9.
Elyas
egyébként azt nem tudja valaki mennyibe kerül a limited edition? mert a Death maszk nagyon ütött nálam :D

itt a link miket tartalmaz:
http://www.google.hu/imgres?hl=hu&sa=X&biw=1366&bih=650&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=9UhVWP91ywGVZM:&imgrefurl=http://www.gamezinfo.com/news/pre-order-darksiders-2-limited-edition-get-1st-dlc-drop-arguls-tomb&docid=oXbgpgTcQycHKM&imgurl=http://www.gamezinfo.com/sites/default/files/darksiders-2.jpg&w=610&h=466&ei=czgiUObvL5HptQadqoCwDw&zoom=1
8.
8.
Elyas
#5: nem a grafika a lényeg hanem a játékélmény/a világ lélektani atmoszférája... és ezzel nincs is baj

Javaslom mindenki aki habozik(meg aki nem azok is) játszanak az első résszel... van hozzá magyarítás szóval aki nem tud angolul annak sem jelent majd gondot.
ez két okból jó:
1. meggyőz róla hogy kell e vagy sem
2. amíg az 1 el játszol addig a 2 nek lejebb megy az ára :D
7.
7.
roli33
#5: Engem a God of War 2 HD verziójára emlékeztet a látványvilág. Meg van egy kis wow-os beütése, nem véletlenül, mivel úgy emlékszem a grafikusok vagy animátorok többsége dolgozott a wow-on is, de lehet hogy hülyeséget mondtam, erre emlékszem valahonnan.
6.
6.
KENKILL
#5: Tényleg nem egy nagy cucc, tipikus kis textúrás, elnagyolt xbox-os grafika, remélem pc-n azért egy árnyalattal szebben fog kinézni. Bár ha a játék jó lesz, a grafika nálam egyáltalán nem prioritás.
5.
5.
kalapt
Ez a grafika csak szerintem elég hanyag vagy csak a videón látszik annak?
4.
4.
voldi
Az egyik legnagyobb játékot akarják belőle kireklámozni, pedig azért nem az.
1.
1.
markoci555
nem jönnek be az ilyen játékok, de olyan sok videót néztem már meg róla hogy a végén még valahogy kipróbálom:) mert jónak biztos jó játék lesz az a kérdés nekem tetszik-e
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...