GC 2012: DmC - Vergil visszatér, új trailer

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
A Capcom megerősítette, hogy Dante ikertestvére, Vergil is visszatér majd a DmC-ben, a hír mellé pedig új előzetest és screenshotokat is csatolt az érdeklődők számára. A bosszúvágy mindkettőjükben megvan a démonokkal szemben, össze is fognak, hogy megmentsék az emberiséget.

A 2013 januárjában érkező DmC sok izgalmat tartogat a rajongóknak, még ha azoknak nem is feltétlenül jön be a Devil May Cry átszabott változata. Többek között visszatér Dante ikertestvére, Vergil is: míg hősünket árvaházban hagyták, addig jól fésült, őszhajú testvérét gazdag család fogadta örökbe, ilyen körülmények között a fiatal géniusz kiteljesedhetett - még az iskola befejezése előtt elkészíthette azt a biztonsági programot, amivel több milliót harácsolt össze magának.

Vergil vérdíjat szabott ki a démonokra, aki meggyilkolták a szüleit, minden vagyonát az üldözésükre fordítja, így jött létre a The Order nevű underground szövetség is, aminek a célja, megszabadítsa az emberiséget a démonoktól. Csekkoljátok az új látnivalókat!

41.
41.
Ra1D3n
Nah, itt az idő, hogy hózzászóljak ehhez a cikkhez. Imádom a Devil May Cry-okat, és az első sokkhatáson még úgy ahogy túltettem magam. Dante karaktere az első trailerben leginkább egy drogos fattyú volt akit valamelyik LMFAO klippből szalajtottak, azóta kicsit szimpatikusabb lett, így úgy gondoltam a játéknak adok egy esélyt(habár az a ronda pókszerű főellenfél elleni harc egy kalap szart sem ér szerintem hangulatilag). Aztán most izgalomba jöttem, hogy nocsak, Vergil? És ősz haja van? Ezt nem lehet elbaszni! Aztán tessék, egy műmájer Vergilt kapunk akinek a szinkronhangját egy olyan neve sincs senki adja aki valami utolsó fos romantikus film legszívbemarkolóbb hangja díjával rendelkezik, amit valljunk be, messze nem jellemző a 3. rész Vergiljének rideg és badass hangjára, ami azért elég komoly tekintélyt adott neki, legalábbis az én szememben tekintélyessé tette. Másrészt, Dante nem az a Dante akit a Devil May Cry-okban szerettem, és hatalmas visszalépés a 3. és 4. rész Dantéjéhez képest aki nem volt rest a fasza beszólásait szórni, mint barát az Alleluját. Az új Dante nekem egy kicsit ripacsnak tűnik, aki inkább beszari, semmint keményarc eddig. A stílusváltás szerintem elég ingatag lábakon áll, nem mondom, hogy nem adok a gémnek egy esélyt, de a rajongók körében kb 80% eséllyel fog rettenetesen leszerepelni az egész alkotás legalábbis az én véleményem az ez, az eddig látottak alapján.
39.
39.
wardprod
#36: Miért kell hülyeségeket beszélni? Kronológiáról nem hallottunk még, vagy mi? Mindenki fiatalabb, dante még nem találkozhatott se Trish-el se Lady-vel.

A Capcom csinálta a 4. részt is ami ugyanúgy nem tetszett sokaknak, ezt kár erőltetni. A régi készítői csinálták a Bayonetta-t, megmondták, hogy csinálnák a DMC-t, de elvették tőlük a jogokat/más kiadóbal vannak, vagy mi a szösz, úgyhogy "igazi" DMC soha többet nem lesz.

Lovagoltok itt a külsőségeken... Mi az, hogy nulla személyiség? Csak mert nem trollkodik minden második karakterrel? Csak mert még nem pörgeti a gitárt miközben szétver vele mindnekit?

Ez a rész Dante "megszületéséről" szól szinte, fel lehetne már fogni.

Vergil furán néz ki tény, bár lehet, hogy csak azt kéne mondani róla, hogy valóságosabban. Ő is fiatalabb, mint a 3. részben szereplő énje, semmit nem jelent, hogy most hogy néz ki.
38.
38.
wardprod
Na így kell ezt csinálni kérem szépen! Ez már trailer a javából!
37.
37.
keiji maeda
ez förtelem... Vergil , istenem de jó stílusa volt a régiben , ez meg itt micsodaaa akar lenni ? :O
36.
36.
devilcsaj
Akár igazat adtok, akár nem, ha jobban megnézem "Vergilt", úgy néz ki majdnem, mint Adam Lambert. De ez csak az én véleményem, nekem ne essetek ezért.

Egyébként meg az lesz a végén, hogy felvonultatják az összes karaktert. Lady-ből és Trish-ből prostit csinálnak, Neroból nem tudom, mit, de hasonlót talán. A többiről ne is beszéljünk. Inkább a Capcomosok készítsék a továbbiakban. Mert az, hogy többet foglalkoznak a DMC "testvérével", a Resident Evillel, nem kellene ilyen szemetet csinálni. Tíz év siker játék történetét a kukába vágni.

Nézzetek fel inkább a DMC-s weboldalamra, szavazatok, kommentáljatok, s kérdezzetek.
35.
35.
Dark_Temptation
#34: játszottam minden részével. miért ne illene bele? 10 évesen is démon vadászok voltak? valahol csak fel kellett nőniük nem? ez a normál világban játszódik ahol vannak árvaházak, vegyesboltok, mozik, bárok és démonok. miért ne illene bele? a buzis dolgot nem neked címeztem . de ha te magadra vetted..... elég baj, hogy csak így tudják megfogalmazni ha valami nem tetszik nekik. és ezek között 20+ éves is van. szégyen. mint ahogy lentebb írták ez 1 alternatív külön álló dmc lesz. tehát nem feltétlenül ez az a dante/vergil akit megismertünk az előző részek során.
34.
34.
Zelgadis187
#17: Csak az hogy baromság.Itt nem csak arról van szó hogy más a karakter külseje hanem arról hogy a személyisége az előzőhöz képes egyenértékű a nullával.Ezért ahogy látom a többség úgy fogalmazta meg a nemtetszését az aktuálisról hogy ez 1 homi.Ha valamin változtatsz az fejlődés legyen ne visszalépés.Ha tényleg játszottál már Devil May Cry-al akkor nem értem szerinted miért jó ez az árvaház/gazdag baromság amikor a játék világába abszolút nem illik bele.A negyedik résznél én is gondoltam arra hogy tartalmasabban is már változhatna a játékmenet de ehhez nem kellet volna elcseszni a talán játékban megalkotott legösszetettebb személyiséggel rendelkező karit.Azt meg nem értem a buzis dolgot miért nekem címezted amikor én nem mondtam ilyet.Egyébként meg honnan tudod mit hordanak a langyik amikor senkire nincs ráírva hogy az csak azon láthatod aki nagyon tudatni akarja hogy az szerintem.
33.
33.
Dark_Temptation
akik buzizák meg emozák az új dantet, vergilt azoknak ajánlom figyelmébe: http://hu.wikipedia.org/wiki/Homoszexualitás
http://hu.wikipedia.org/wiki/Emo_(zene)
igen voltam olyan kedves és kikerestem nektek. parancsoljatok! fussátok át párszor majd csak ezután nyissátok ki a szátokat.
32.
32.
Dreadlox
#29: az gáz ha olyan polód van:D
31.
31.
Raatkainen
Tényleg nevetséges, hogy egyesek itt bátran dobálóznak az emo jelővel, tökéketes magabiztossággal, hogy ezt a Dante márpedig az, de elöször inkább be kéne magolni az emo definícióját. Most tényleg azért kell lefujjogni, mert már nem fehér haja van? Vagy mert nincs benne a japán feeling? Dante új külseje jellegében ugyan az mint az előző részekben.
30.
30.
Adamknight
Most komolyan, hol van Virgil? Mert én, ebben a videóban egy Virgilt sem láttam, csak két b*zit, akik összefognak a csúnya, gonosz nagy világ ellen...
29.
29.
zsoze
ez annyira ,de annyira eltemeti a DMC-t húúúú ,de felbaszott 1. IGENIS buzis lesz ez a rész jahjj tudom én ,hogy a mostani fiataloknak ez jön be a mély nyakú csajos pólóm meg a többi metroszekszuális játékszer ezzel nincs is bajom Isten lássa lelkemet van ami jól is áll már akinek

a BAJ minek kell el ilyen alap címet elcseszni ?? bár én vagyok a hülye a remakek idejét éljük (amik többnyire ku..a szarul sikerülnek)
28.
28.
Gotham123
Tré...csak adják végre ki,és kezdjenek el csinálni egy normálisat...
26.
26.
Dark_Temptation
#25: hm, ezt nem tudtam. köszi majd meglesem.
25.
25.
Seaxa
#22: Mivel kihangsúlyozták már párszor, hogy a DmC egy alternatív, külön álló rész lesz, nem hinném, hogy választ kapnál rá benne. Viszont nézd meg neten a Devil May Cry 3 Mangát, a sorozat és a történések azzal kezdődnek.
24.
24.
eximmice
#16: Ezen jót röhögtem :D:D de szerintem nincs igazad :D
22.
22.
Dark_Temptation
#19: nem hinném, hogy egész életében 1 kegyetlen hidegvérű karakter volt. biztos volt 1 kiváltó ok amiért ilyen lett. nem tudhatjuk amíg ki nem játszottuk ezt a részt. fogadok, hogy a játék végén tuti kapunk erre választ :D
21.
21.
drakecsaj
Amúgy Vergil kabátját azért csórnám, egyedül csak az tetszik :D A hajára meg adnék neki zselét vagy hajhabot hogy normális sérót alkosson belőle.

#15: Na igen, az a hang hiányzik :(
19.
19.
NinjaNorb
#17: A nyálgépet arra értetem hogy Vergil 1 kegyetlen hidegvérű karakter volt aki a gonoszt sem vetette meg ez a jólfésült hippi neked hasonlít 1 ilyen karakterre?
17.
17.
Dark_Temptation
jézusom! ennyi szánalmas szar idiótát! hol van nektek ez emo ? homokos? nyálgép ? google-ba üssétek már be, hogy emo! és nézzétek már meg a képeket ti idióták. dante hol hasonlít rájuk? ha abból indulunk ki, hogy emo (ami kurvára nem ) akkor inkább a 3. részben volt az. #12: neked mi nem tetszik ez az árvaház/gazdag család felosztásban? szerintem tökre eltalálták. még anno a 3-ban is látszott, hogy vergil sokkal nemesebb, előkelőbb mint dante. nézd már meg, hogy milyen ruhában járkálnak a buzik és ők. ennyi szánalmas embert. -.-"
15.
15.
Dark_Temptation
EZAZ! tudtam, hogy benne lesz. és tuti, hogy vergilel is lehet majd menni. az előző dmc-kben is 2 karival nyomultál. viszont ami nem tetszik az vergil hangja :/ hol van az a hideg, gonosz hang amitől kirázott a hideg ahányszor csak meghallottam? :D
13.
13.
NinjaNorb
ÁÁÁÁ mi a szar Vergiből is nyálgépet kellet csinálni?Congrats Ninja Theory and Rest In Peace...

12.
12.
Zelgadis187
#7: Hát ja szánalmas.Meg mi ez a szegény és gazdag család baromság?A stílus ahogy kinéznek meg ahogy beszélnek egymással + ez a fantasztikus történet kiad 1 emo szappanoperát.Eddig úgy voltam vele hogy talán megveszem majd meglátjuk de most már biztos nem fogom.Emo May Cry.
10.
10.
sherex
jah és egy OFFLINE coop zsír lenne
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...