Widescreen Gizmondo - az első képek

  • Írta: Daks
  • 2005. szeptember 17.
  • Képek
Link másolása
A Tiger Tel. ma bemutatta a Gizmondo handheld konzol legújabb modelljét, mely elődjétől eltérően immáron 16:9-es LCD-vel rendelkezik.
A Tiger Tel. ma bemutatta a Gizmondo handheld konzol legújabb modelljét, mely elődjétől eltérően immáron 16:9-es LCD-vel rendelkezik.

Az előző modelltől csak néhány apróságban tér el a PSP térhódító útját keresztező új Gizmondo. A cucc 16:9-es képarányú 4"-es, 480x272 pixeles LCD kijelzővel büszkélkedik, van benne hangvezérlés, van TV csatlakozója, 2 Mpixeles kamerája, továbbfejlesztették a 3D gyorsító chipet, sőt a processzor 400Mhz-ről 500-ra nőtt az elmúlt hónapok során. Természetsen testvéréhez hasonlóan az összes fontos funkció továbbra is elérhető: GSM, SMS, MMS, Email, MP3, WMA, GPS, Bluetooth, WAP, MPEG4 és még sorolhatnám. A gép egyelőre csak az Egyesült Államok és Nyugat-Európa számára elérhető, de reméljük hamarosan hozzánk is befut a kicsike...
2.
2.
terzin.tamas
Nagyon király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
1.
fojesz
Az előző verziót kb milyen áron lehetett beszerezni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...