Kulisszák mögött az Assassin's Creed III

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft négyrészes videósorozatot indított a mai napon - ennek első fecskéje landolt nálunk. A játék fejlesztésének hátterét ismerhetjük meg mélyebben, s nagyjából képben lehetünk azzal, hogy mire számítsunk az októberi megjelenéskor. Elcsépelt szófordulat, tudjuk, de rajongóknak kötelező!

A Ubisoft Montreal szakemberei azt ecsetelik nekünk, hogy az Assassin's Creed III átlagosan 30 óra hosszú játékidővel rendelkezik, s több, mint kétórás átvezető jelenetet izgulhatunk végig. Még több információért tekintsd meg a videót!

135.
135.
Danikika94
#134: Az hogy másképp fogod fel nem biztosíték arra hogy jól is! Amúgy meg már a legelején értettem, hogy mit akarsz mondani csak egy hülyeségnek tartom... A SOKSZOR CAPS LOCK-os hszk meg arra jók hátha megérted a lényeget meg mit tartunk a lényegnek! Mind1 ebbe sem megyek már bele... Olvasd inkább a wikis linkeket és játszd ki megint a játékot mert az emlékeid felszínesek nemcsak a játékról hanem magáról a fontossági sorrendről! Ne tévesszen meg a látszat: csak azért mert Ezioként játszol attól még Desmonddal irányítasz mindent! Az hogy megállja a helyét önállóan az is Desmondnak köszönhető mivel kómásan van az animusban...tehát nagyon sok időt töltesz a digóval! Persze megállná a helyét DESMOND nélkül is...de miért is? Csak akkor ha nem úgy kezdődne a játék, hogy beülsz az Animusba és Desmond kihasználja az ősök tudását, hogy a jelenben védje meg a világot! Ha Altairral kezdték volna akkor nem kéne Desmond de akárhogy is kötöd az ebet a karóhoz egyszer csak el kell jutnunk a sráchoz a jelenbe.... Mert minden ami történik Desmondért történik! És a könyvet meg ne említsd még egyszer hogy abba mi van mert semmi keresnivalója a játékban!!!! Jó pihenést!
134.
134.
Giggsy
#133: na és akkor most olvasd még el kétszer-háromszor az utóbbi hszemet, hátha akkor legalább a felét megérted. Mert még mindig nem sikerül neked még felszínesen sem... Egy dologban igazad van: hülye voltam, hogy leálltam itt vitázni, miközben nyilvánvalóan olyanokkal állok szemben akik még csak nem is mérlegelik a másik érveit. Én nem nagyra vagyok magammal, nem lenézem az embereket, de olyannal nem tudok mást kezdeni, aki még kisiskolás példákon keresztül sem képes felfogni egy egyszerű kijelentést. Én nem állítottam, hogy én vagyok a különlegesen okos, csak azt, hogy a felfogási képességünkben igen nagy szintkülönbség van... És ez bizony nem azt igazolja, hogy én vagyok a zseni, hanem... na de ezt talán magadtól is kitalálod. Tényleg végeztem, de nem bírtam szó nélkül elmenni amellett, hogy még mindig nem érted amit mondok, mégis okoskodsz.
133.
133.
Danikika94
#132: Szerintem alapjában véve szánalmas az, hogy már a korom alapján megítélsz! (És ne dőlj be a koromnak mert az nem számít semmit sem....:P) Elvagy azzal hogy majdnem harminc vagy de aki fröcsögsz az te vagy! Még mindig nem veszed észre, hogy Desmond azért kell bele mert a játék így van megírva!.... Ez ellen nem tehetsz semmit sem! És ha komolyan toltad volna a játékot azt is tudhatod, hogy az AC1 elején azért kell újrakezdened mindent mert Desmond elkúrta Altair dolgait ezért az Animuson keresztül kellett neki kijavítani....-.- Ez aztán a teljes körű odafigyelés komolyan! Meg leírod úgy Desmondot hogy még nem is játszottál a harmadik résszel és azt sem tudod (nyugodj meg senki sem), hogy mi lesz vele...hol itt az általad oly nagynak tartott dramaturgia??? Akkor szépen csöndben kellett volna maradni és megvárni, hogy tényleg kellett-e bele Desmond vagy sem! Így csak telekiabáltad a világot azzal, hogy Desmond egy hulladék és minek van itt mert "dramaturgiailag" semmi keresnivalója nincs ott....-.- Azért azt igencsak kétlem, hogy 11évesen túl lettél volna fél P. Howard életművön és az összes SW könyvön.... Én azért elolvastam a kötelezőket is nehogy ne legyen gyerekkorom....:) Ha meg annyira okos és "élet-élt" embernek tartod magad akkor ezt már kb az 50. kommentnél abba kellett volna hagynod! Én csak azért mentem bele mert mást sem olvastam tőled mint az egomániás "mindent-jobban-tudok" hozzászólásaidat.... Azért ez nem így megy! A minden alapot nélkülöző lekezelést én is említeném! Egyetlen érvvel tudtál jönni mindig ami nem volt más mint a korod! Én nem gizdázok egyéb tehetségeimmel és tényleg megnyugtatlak nem vagyok már 18 én sem! Öcsémmel toltuk ki és Ő is elolvasta a hozzászólásaidat de nem érti miért kell kihagyni Desmondot! Olyanban akarsz fantáziálni ami megvan írva és még be sincs fejezve! Ugyanolyan szerves része az AC univerzumnak mint Altair vagy Ezio vagy Vidic prof. stb.... Kíváncsi leszek ha majd kijön egy könyv ami Desmond sztoriját meséli el akkor milyen véleményed lesz a személyét és szerepét illetően! Mert ez könyvmolyság! Játsszál egy játékkal ne megmagyarázd a konkrét dolgokat! Ezek ferdítések! Meg hogyne lenne világvége???? Altair és Ezio középkornak szülöttei, Connor majd a polgárháború gyermeke és a világvége 2012re van időzítve! Ezért ezt ne mond, hogy nem lesz világvége! Azt fogd fel, hogy nem hiába vannak az ősök mivel rájuk épül Desmond története! Szóval ne gyere nekem az állítólagos szövegértési problémákkal! Én sem szeretnék írni de remélem elolvasod még!:)
Ja és ez Öcsém accja, csak lusta vagyok normálisan írni néha!!!! Lehet kitalálni hány éves vagyok!!!:P
132.
132.
Giggsy
#130: Én komolyan lezártam a vitát. Komolyan. De neked meg a Caps Lock huszár Zozzancs kollégádnak muszáj volt visszarángatni az undorító fröcsögéssel, igaz? Most komoly, hogy ti állítotok be idiótának engem? Ti akik képtelenek vagytok a szálak közti összefonódások és karakterek közötti kölcsönhatások megértésére akár csak a legalapabb szinten? Ti, akiknek a szövegértéssel is gondjaitok vannak, akik képtelenek vagytok egymás utáni két mondatot szép kerek magyarsággal megfogalmazni? Ez komoly? És jössz nekem itt azzal, hogy TE milyen olvasott vagy... Mégis mennyire vagy olvasott? Csak mert tapasztalataim szerint az olvasott embereknek van fantáziája, megértik az írott szót, ne adj Isten még fogalmazni is tudnak. Te ezek egyikében sem vagy a topon. A fogalmazás nem megy (ilyen korban már illene pedig) de legalább nagyszerűen oda tudsz képzelni a szavaimba olyasmit, amit én nem is mondtam (hoppá, fantáziád lehet mégis van akkor) Mikor ismertem be, hogy Desmond kell az AC-be? Mikor állítottam, hogy az a baj, hogy nem rágnak mindent a szádba? Én pont ennek az ellenkezőjét mondtam.
Szövegértés? Az meg ugyebár micsoda? Jól sejtem? Jössz itt egy Star Wars példával amivel az egyetlen dolog amit bizonyítasz, hogy még alapszinten sem vagy képes felfogni a szavaimat. Quai-Gon egy minden más karakterrel interakcióba lépő figura. Hat Anakin-ra, Obi-Wan-ra, Yoda-ra, Amidala-ra. Desmond mégis mennyiben hat pl Altair-ra? Felejtsd el a világvége szálat, az Desmond sztorija. Ha Desmondot kivesszük akkor NINCS világvége, nincs Abstergo, nincs Lucy, vagy Shawn, esetleg Subject 16 vagy Vidic. Ha ezt az egészet töröljük, az SEMMI ráhatással nincs Altair-ra, Ezio-ra, vagy Connor-ra. Ezen mégis mit lehet nem érteni? Neked tetszik a világvége szál? Szereted Desmond karakterét és neked fontos, hogy mi lesz vele? Ám legyen. Nem mondtam, hogy ne érezz így. Nem szerethetjük ugyanazt. De nem belátni, hogy a különböző idősíkokban vezetett történetben Desmond NINCS kölcsönhatásban a többi idősíkban szereplő karakterrel, színtiszta szűklátókörűség. Desmond-ra hatnak az ősei és Desmond a maga idősíkjában fontos karakter is, csakhogy a történet az ő idősíkja teljes elhagyása esetén is kerek egész maradna, mert Desmond viszont nem hat a többiekre. Innentől nincs kölcsönhatás és mint ilyen dramaturgiailag törölhető. A többi karakter életére a szálának elhagyása nem lenne kihatással és azok történetének megértéséhez sincs rá elengedhetetlenül szükség. Esetleg az ilyen Zozzancs féle agysérültek nem értenék meg az összefüggéseket, lehet nekik tényleg kell Desmond, hogy felfogják miért fontos az Alma (amit mondjuk a középkorban élő Altair és a reneszánsz időben élő Ezio minden külső segítség nélkül felfogott, de ők mondjuk koruk nagy emberei a sztori szerint és nem az aszalt hisztisen verő óvodások, akik azt hiszik, hogy a csupa nagybetűvel irt hsz az ő igazukat bizonyítja)
A helyedben elgondolkodnék rajta, hogy vajh miért van az, hogy pl adammel és gatyamadzaggal képesek vagyunk megérteni egymást, még ha nem is vagyunk egy állásponton (értsd őket érdekli Desmond története, de azt nem mondják, hogy az egész AC értelmét vesztené ha az ő szála bele sem kerül), addig Te, Zozzancs és a kisiskolás sherex csak hisztisen fröcsögtök.

És légyszi komolyan áruld már el, hogy mégis milyen oly regények vannak, melyek annyira magasröptűnek, hogy én aztán biztos nem ismerem őket? Csak mert kis fejszámolást végezve, a nicked alapján 11 évvel vagyok idősebb nálad, tehát mire te megszülettél én már túl voltam az itthon kapható összes Star Wars könyvön és a fél Rejtő életművön, mikor tanulni kezdtél olvasni én már Philip K. Dick regényeket olvastam és mire valószínűleg először eszedbe jutott, hogy magadtól el kéne olvasni valamit, ami nem kötelező iskolai feladat én már eredetiben olvastam John Scalzi-t és Max Allan Collins regényeket fordítottam egy rajongói oldalnak. Szóval ezek után ismét megkérdem mégis honnan veszed te azt, hogy olyan jelentős mély mondanivalóval rendelkező könyveket olvastál, amiket én nem ismerhetek?

Ritkán süllyedek ilyen szintű személyeskedésig, de a minden alapot nélkülöző lekezelésed kihozta belőlem. Remélem büszke vagy magadra, mert valószínű ez az utolsó olyan eredményed, amire ne lenne képes akárki más aki okosabb egy idomított majomnál. Elmondtam mindent amit akartam. Részemről fröcsögjetek csak nyugodtan tovább, én ehhez a hirhez többet már nem szólok hozzá.
131.
131.
Gotham123
Én már csak egy kávét kérek...
130.
130.
Danikika94
#119: Én el tudnám képzelni Altair nélkül is ha ez így tetszik....majd kiderül minden Conorral nem igaz??? A te észjárásodat figyelembe véve igen....-.- Amúgy magad sem tudod mit mondasz mert egyik szavaddal ütöd a másikat... beismered aztán meg azt mondod, hogy nélküle is el lehetne képzelni! Az hogy elképzeled milyen lenne nélküle az más dolog de mivel benne van és kerek egész tőle nem lehet kivenni! Amúgy meg jössz a könyvekkel....hát figyelj ide barátom! Olyan könyveket elolvastam amikről még hírből sem hallottál mert nem holmi best seller könyvek. Épp ez az hogy papolsz arról mennyire nagy májer vagy a könyvmolyságoddal és nem veszed észre hogy Desmond szál a lényeg! Ez elég szégyen! Ráadásul mert nincs a szádba rágva akkor szar????:O Meg megmondtuk már egy páran hogy a könyv nem a játék! Ezek szerint állítom te csak mentél hentelni meg barom módon szaladtál a questek után és szartál rá mi van a háttérben mert az nincs betű formájában a szádba rágva! Gondolom a desmondos jeleneteknél vagy kávéztál vagy épp ecsetelted a párodnak hogy kurvára mennyire nincs köze szerencsétlen Főszereplőnek a könyvhöz! Mert ha nincs játék és nem tudnál Desmondról azért mindjárt más értelme lenne.... Kapnál egy fantasyt de így nagyszerű sci fi egyveleget kapsz ami szerintem remekké teszi ezt az AC világot! Amit lent leírtál mondok egy példát mert az is megy neked! Ez olyan mintha elképzelnénk Qui gon Jin nélkül a Star Warst! Ha már szegény SWt felhoztuk..... Obi van a büdös életbe nem tudott volna megjelenni Lukenak meg stb. Mellékszereplő volt de elindította az Anakin vonalat! De legyünk makacsak és felejtsük el....akkor a fogatverseny után mindenki hazamegy (jószerével) és...nem tudnánk mi lesz benne! Szal benne van a főszereplő és felejtsük el mert egy vérpistike így gondolja és egy fórumon hangoztatja a baromságot. Istenemre mondom már kár beléd de ha fojtatod csak nyugodtan! Szeretek ilyen emberekkel vitatkozni!!!!:P Akik meg azt mondják, hogy kell Desmond (persze lehet nélküle mert a KÖNYV szerint nincs benne....-.-) azok nyugodtan mondják csak meg! Persze értelmesen! Azért mentem bele ennyire mert Te is Giggsy holott a véleményedet akarod mindenkire ráerőszakolni és akinek nem tetszik azokat meg leosztod hogy érvtelen üres kommentekkel adják tudtodra hogy Desmond kell bele.... Holott neked is csak annyi volt az érved ezzel kapcsolatban "a könyvben két mondattal ki lehetett írni"....-.-"
129.
129.
adam6751
#128: jó neked , én bánom hogy nem PS3-at vettem már csak az Uncharted miatt is meg God of War stb :)
128.
128.
Zozzancs
#127: Igen mi ps3asok 1 órányi exkluzív játék időt kapunk:) ezért is veszem meg ps3ra :D
127.
127.
adam6751
Amúgy egy érdekesség hogy Alex azt mondta egy interview-ban hogy PS3-ra 4 exkluzív küldetés lesz.
126.
126.
sherex
#119: AZ A CÉL HOGY KIBASZOTTUL NE HALJON KI AZ EMBERISÉG
125.
125.
adam6751
#123: "AZÉRT MEGY VISSZA EZIO ALTAIR ÉS CONNOR EMLÉKEIHEZ HOGY EZEKRE RÁJÖJJÖN ÉS HOGY MEGMENTSE A VILÁGOT AZ Ő IDEJÉBEN"

Úgy ahogy mondod !
124.
124.
Zozzancs
#123: Desmond a főszereplő , NEM MELLÉK SZÁL, NEM FELESLEGES , ÉS NEM KIHAGYHATÓ, PONT LESZAROM, HO A TÖBBI KARAKTER KÜLÖN KÜLÖN IS MEGÁLLNÁ A HELYÉT... DE ITT EBBEN A JÁTÉKBAN NEM EZ VAN ....
123.
123.
Zozzancs
#119: Az a célod bazd meg, hogy megakadályozd a templomosok világuralomra kerülését. Rájöjj mire való az Alma és ne engedd, hogy a templomosok felhasználják.


TE FOGYATÉKOS, DESMONDNAK KELL RÁJÖNNIE EZEKRE TE BAROM, HÁT AZÉRT MEGY VISSZA EZIO ALTAIR ÉS CONNOR EMLÉKEIHEZ HOGY EZEKRE RÁJÖJJÖN ÉS? HOGY MEGMENTSE A VILÁGOT AZ Ő IDEJÉBEN DE NEM IGAZ, HOGY EZT NEM FOGODFEL
121.
121.
adam6751
#119: Tehát ha a jelenlegi AC sorozatból kivesszük Desmondot el van baszva.viszont egy Assassin's Creed játék meg lehet jó Desmond nélkül lásd:Liberation,Bloodlines
120.
120.
adam6751
#119: "a jelenkori szál
kivétele a játék 95%-át kitevő múltbelire
SEMMI KIHATÁSSAL NEM LENNE! "
De lenne mert a játék háttértörténete a 2012-es világvége melyet Desmondnak kell megakadályoznia.Ez az alapja a 2007-ben kiadott AC-nek(nem minden AC-nek pl:a rövidfilmeknek,képregényeknek).
119.
119.
Giggsy
#114: Én vagyok a gyépés, meg értetlen és TI nem vagytok képesek elképzelni az AC világot az EGYIK karakter nélkül. Nem látjátok ebben a kettősséget? Adva van a múltbeli szál, meg a jelenbeli. Mégis mennyire kell ahhoz korlátoltnak lenni, hogy valaki egy közel ezer évet átölelő történet folyamot ne tudjon elképzelni a jelenbeli szál nélkül.

#113: Az a célod bazd meg, hogy megakadályozd a templomosok világuralomra kerülését. Rájöjj mire való az Alma és ne engedd, hogy a templomosok felhasználják. Most komolyan mennyire kéne hülyének lenni, hogy valaki ezt Desmond nélkül ne értse meg???

Na jó tényleg ez volt az utolsó. Komolyan nem ajánlom nektek olyan filmek megtekintését, mint a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső; netalán az olyan könyvfolyamok olvasását, mint a Trónok harca (nem ez a könyvfolyam neve, de így ismeritek) Azokban valóban annyira össze vannak fonódva a karakterek története, hogy az egyik kivétele, komolyan megkavarja a többi történetét is. Ugyanez az AC estében nem igaz, mert a jelenkori szál kivétele a játék 95%-át kitevő múltbelire SEMMI KIHATÁSSAL NEM LENNE! Na jó tényleg ennyi volt. Nem idegesítem itt magam többet 2 értetlen miatt...
118.
118.
adam6751
#113: Ja, meg az Animus amúgy is kulcsfontosságú az Assassin's Creed sorozatban :)
117.
117.
Danikika94
#113: Jól látod Desmond miértjét!!!(Y)
116.
116.
adam6751
Amúgy milyen az a Colonial Assassin ULC ?
115.
115.
adam6751
114.
114.
Danikika94
#108: Megértették de NINCS igazad! Ha nem vagy képes azt felfogni ás elfogadni, hogy baromságot írsz két napja amihez még a nevedet is adod akkor ne haragudj de mást nem tudok mondani mint, hogy egy ostoba ember vagy. Az hogy MERT A KÖNYVBEN (amit 1000x leírsz) nincs benne Desmond....de tudod mit??? Már egy jópáran leírták miért nincs benne ezért azt nem akarom ragozni. A respawn részt nem érted? Itt így oldották meg mert ÍGY klappol a történethez... És olyat meg végképp ne írj le hogy "az AC világa tökéletesen megállna desmond szála nélkül"... Miért? Mert van egy két könyv amiben ki van hagyva? Mikor majd a JÁTÉKOKAT mind megcsinálták és LEZÁRTÁK a sztorit és kihoznak hozzá egy könyvet ami desmondról fog szólni....jah nem lesz benne mivel a játékot egy interaktív könyvnek is fel lehet fogni!!!! És komolyan keresd vissza a lent említett wikis linkeket és ha van (ahogy látom van) türelmed könyveket olvasgatni akkor azt is el lehetne és majd csodálkozol hogy mik vannak.... Könyv alapján meg ne játékot fikázd úgy hogy az csak egy adalék azért hogy foglalkozva legyen a címmel.... Jah és kezd újrajátszani a dolgot mert nagyon elsiklottál az egésztől... már neveket sem tudsz és az egész játék onnan kezdődik hogy Desmond beül a.... ne fojtassam már!!!
113.
113.
Zozzancs
#112: Bocsi még 1 valami és befejeztem nem akarom tele spammelni.., de az Assasins Creed attól az a játék amit szeretün, mert Nevek nélkül: Van egy ember... ez az ember beleül egy gépbe és ez az ember újra éli az ősei emlékeit
tehát, ha lesz egy újjabb Assasins Creed Desmond nélkül... ugyan ez lesz az alap koncepció:) tehát az Assasins Creed elvesztené az értelmét egy olyan ember nélkül mint Desmond legalábbis számomra... oké , hogy lehet játszani Altairt Eziót, Connort, de elő fog jönni a kérdés, hogy mi a francért ugrálok a tetón?? van ennek valami értelme?? van célom? és ezt az értelmet, ezt a célt desmond vagy majd a jövőbeli figura története fogja megadni, hogy miért kell vissza menni, mi az amiért mi vissza megyünk...
112.
112.
Zozzancs
#111: Oké, hogy nem lesz, és az is Assasins Creed lesz, de Ugyan úgy lesz benne egy kulcsfigura mint Desmond aki szépen beleül az Animusba.. :) aki szintén nem lesz elhanyagolható.. ugyan az lesz Mint Desmond csak más, lesz a neve ... ennyi
111.
111.
adam6751
#110: A következő AC-ben sajnos úgysem lesz Desmond.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...