Mass Effect 3 - traileren a Leviathan DLC

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
Jövő héten lesz miért izgulniuk a Mass Effect rajongóinak, a harmadik rész legújabb kiegészítője ugyanis az egyjátékos kampányt bővíti, és ami még fontosabb, sok olyan infó és érdekesség lesz benne, ami megválaszol ezt-azt a történettel kapcsolatban. Új trailer érkezett róla!

Augusztus 28-án érdemes lesz ráúszni a Leviathan című letölthető kiegészítőre, a DLC az egyjátékos részt bővíti, az új kalandok során pedig a Reaperek eredetéről is többet tudhatunk meg. És ez csak a kezdet: új helyszínek, új karakterek és új fegyverek is várják azokat a rajongókat, akik hajlandóak értük leszurkolni a 10 dolláros, illetve 800 Microsoft Pontos árat. A csomag PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is jön - az európai PSN-fiókkal rendelkezők egy nap várakozással számolhatnak. Köszi, Thane!

10.
10.
Optimus Prime
#9: Jah, ezt elfelejtettem: http://i894.photobucket.com/albums/ac141/TheFreeMan85/Mass%20Effect/ed697290.jpg
Sokak szerinte... remélik eme Leviathan of Dis lesz. (A kép mgé az első játékból van!)
9.
9.
Optimus Prime
"You have come too far."

Eddig nem vágtam, de már most igen. Azért a nagy rohanás, mert a Reaperek NEM akarják ,hogy megtaláljuk ezt a Levithant. Azért küldik ránk az összes létező huskot. :D Látom még egy Reaper is beszáll személyesen - bárcsak Harbinger lenne.
6.
6.
csabaa
Nekem tetszik. Szivesen jatszanek vele.
5.
5.
Dragonborn
Ez azért ütősnek néz ki
4.
4.
Moldren
Megvenném, de másik játékra spórolok. :(
2.
2.
thernielle
Én pedig majd valószínűleg végignézem youtubeon az egészet. Nekem ez az egész már nem ér annyit, hogy újra feltelepítsem a gépemre gamer-életem első IGAZÁN nagy csalódását (a második a Diablo 3 volt).
Tényleg érdekelne a dolog, a második részhez minden szart megvettem amit csak kapni lehetett, de azt hiszem egy időre végeztem a Mass Effect szériával.
1.
1.
Drazhar
Végre egyjátékos kampány DLC!!!! :)
Na ezt most várom is talán, március óta le se ültem elé (extended nem érdekelt)!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...