Star Wars 1313 - a galaxis pokla

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Fejlesztői napló érkezett a legújabb Star Wars-játékból, amiben a LucasArts munkatársainak gondolatai mellett néhány új artwork is megbújik. A Level 1313 a galaxis legbrutálisabb, legsötétebb szeglete, garantált, hogy a fejvadászunk kirándulása nem lesz zökkenőmentes.

A Star Wars 1313 első fejlesztői naplója kevés új információt tartogat a játékkal kapcsolatban, de a nemrég tartott Star Wars Celebration VI rendezvényen azért megtudtunk néhány fontos konkrétumot: a LucasArts szerint a Star Wars 1313 teljes mértékben single player játék lesz, kapunk majd DLC-ket, és kizárólag asztali gépeken lesz elérhető az anyag - kézikonzolos átiratokkal ne számoljunk!

30.
30.
Trapyd
#29: Jól mondod :! én is így érzem :)
29.
29.
zsoze
#27: q cyberpunk most fogja élni a reneszánszát csak meg kell nézni a filmeket a játékok is egyre jobban foglalkoznak vele ami nem nem rossz dolog :D
28.
28.
voldi
Ez nem az a star wars amit én szeretek, de kipróbálnám!
27.
27.
tundrish
Igazán pazar, amikor egy jól működő világból a mai divatnak megfelelően próbálnak egy blade runner-es dark sci-fit kreálni, amolyan cyberpunk-os felütéssel. A tegyünk tönkre minden klasszikus univerzumot verseny újabb felvonása következik.
Mondjuk viszont tény, hogy amúgy nem néz ki rosszul.
26.
26.
Gamelord
#19: "A Wii-U meg attól, hogy asztali, pont a kontrolleres megoldása miatt számít inkább casual cuccnak, arra meg nem jön ilyen."
Miért? Egy Mass effect simán jöhet rá, akkor ez miért ne?
25.
25.
QuartoDestra4
#24: nem hinném. a harmonikázó darth vader mentális képe a halálomig a zizibutikomba fog járkálni. T_T
24.
24.
benjo6
#23: tudat alatt biztos polkázni szeretnél:D
23.
23.
QuartoDestra4
Miért olvastam a címet úgy, hogy "A galaxis polka" ;_;
21.
21.
benjo6
#19: Miért kell elvenni szegény kézikonzolosok örömét? nekik nem jár az ilyen szintű szórakozás?

Sztem a Wii U kontrolleres megoldásával simán lehet Hardcore játékokat tolni és nemcsak én hanem a fejlesztők is így gondoljál. Láttad, milyen címek jönnek rá? Alien CM, Batman AC, Zombi U, AC stb.. .Sima Wii-re azért nemjöttek ilyenek mert nemvolt meg a kellő technikai teljesítmény, ill a Nintendo nem nagyon kötött egyezséget a fejlesztőkkel.
20.
20.
metercsiken
Király lesz!
Szerintem a konzolok is asztalinak számítanak.
( remélem ! :) )
19.
19.
Drazhar
#17: A Creed 3-hoz hasonlóan esetleg lehet egy mellékági epizódja kézire, de ne várjunk már egy ekkora AAA-címet ezekre a kütyükre. Most kb úgy reagáltál mintha valami nagyon elképzelhetetlent mondtam volna ezzel.
A Wii-U meg attól, hogy asztali, pont a kontrolleres megoldása miatt számít inkább casual cuccnak, arra meg nem jön ilyen. Nem véletlenül nincs igazán ilyen cím a sima Wii-re sem.
18.
18.
Thane
Szeretem az SW-t. Várós a cím.
17.
17.
benjo6
#16: miért ne jöjjön kézikonzolokra? amúgy meg a Wii U rohadtul asztali, attól még h tablet kontrolleres még asztali konzolnak számít.
16.
16.
Drazhar
Azért ilyenekkel ne dobálózzunk már, hogy nem jön konzolokra :)
A fejlesztők is pontosan tudják azt, hogy pc-n milyen arányban kell el egy játék, és mennyi lesz amit lekalózkodnak.
Meg amíg nem jön ki olyan videó aminek a végén ott vannak, vagy nincsenek a megfelelő kis logók addig kár is találgatni.
(Továbbá a hírben a kézikonzol megfogalmazás is félreérthető, ami "kézi" az szerintem a Vita, 3Ds, meg Wii-U... azokra ne is jöjjön :)
15.
15.
comodore
E3-on adtak interjút, ott elmondták, hogy pc-n fejlesztik és a demó geforce 680 alatt futott. Az, hogy xbox kontrollert fognak, attól még pc-n fejlesztik....
14.
14.
Hardy
#7: Nekem se. :D Ezen gondolkodok mióta megjelent a hír. :D
13.
13.
zsoze
2:57 nél az biza egy box controll mondjuk annak tényleg sok értelme van rádugni a gépre és nem billegérrel tolni XD lesz ez majd mindenre Lucas bácsinak kell a zs a sorozatra :D
12.
12.
ZephyrDavid
Nekem is feltűnt már előző videókban is, hogy ez a SW1313 biztosan nem ps3-mon meg x360-on van bemutatva. Erősen látszódik rajta hogy dx11-en megy valami jóféle pc-n ;)
11.
11.
galmat
Tuti jön a jelenglegi konzolgenerációra. Demózni meg nyilván azért PC-n teszik, mert jelenleg ott tudják a legszebb grafikát megjeleníteni. Nem zárom ki a nextgen változatot sem, de abból meg még nem láthattunk képet.
Amúgy Mass Effectes feeling-je van.
10.
10.
simon 555
#8: A-a.
Tuti nem next-gen.Persze valószínűleg konzolon nem fog DX11-ben futni,de ezt manapság már elég gyakran látjuk,hogy PC-n promóznak valamit.
Na,de azért is nem lesz next-gen mert UE3 engine fut alatta és semmi értelme nem lenne ezzel a motorral next-gen-re fejleszteni.
Na meg az is egy ok,hogy amint már elmondtam más hírnél,amíg nem lesznek hivatalosan bejelentve next-gen konzolok addig NEM FOGUNK egy képet sem látni next-gen játékból.
9.
9.
roli33
Gyanítom hogy PC és next-gen konzol(ok). Nagyon tetszik!
8.
8.
strike19
Dx11 és 64 bites processzoron futattjáka videón.3:08-nál látszik.Lehet csak next gen konzolra fog kijönni ,mert tudtommal Xbox nem tud DX11 grafikát.Vagy lehet előbb PC verziót csinálják meg és utána portolják konzolra.:D
7.
7.
mamgu
Az első Starwars-os játék ami tetszik, de az "asztali gépekből" nekem nem derül ki, hogy konzolozkra akkor nem is csak pc ?
6.
6.
Hubert Cumberdale
#2: pedig a 10 óra 2012-ben már rekord...

Amúgy nekem bejön. Csípem az ilyen űrgettós témát.
5.
5.
bodortamas1
Tuti vétel. Szép és jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...