Gears of War: Judgment - videón a Free-For-All

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az OverRun mellett egy másik játékmód is újonc lesz a Gears of War: Judgmentben: a Free-For-All először kínál majd olyan játéklehetőséget, amiben nem lesznek csapattársaink, senki sem fogja védeni a hátunkat - legalább lehet lőni mindenre, ami mozog!

A Free-For-All lényege, hogy mindenki mindenki ellen harcolhat benne, egyik COG-katona lő a másikra, és fordítva. Noha a deathmatch, mint olyan, alapvetően nem újdonság, a Gears of War-játékok multijában eddig kizárólag csapatos játékmódok szerepeltek, így a sorozat rajongói bizonyára örülnek majd a lehetőségnek.

Most két gameplay videó erejéig szemlélhetjük az újdonságot, az egyik a Library, a másik a Gondola nevű pályát mutatja be. A Gears of War: Judgment 2013. március 19-én jelenik meg.

19.
19.
voldi
Nagyon jól nézz ki, de látszik, hogy Gears of war 3 motorja pengeti, hisz csak 2 éves fejlesztés lesz.
18.
18.
Én csinálnék az első három részből egy collection pakkot ps3-ra meg pc-re is. Az új tőlem lehet mindig exkluzív, de ps3-on szívesen végtolnám újra az 1-2-t, plusz a hármat már nem láttam, mert addigra gépet váltottam és nem annyira akarok visszaváltani. Ja és ugyanezt lehetne a Halo-val is. Halo Collection, és mondjuk Halo 3, ODST és Reach lenne egyben a többi gépre is. Szerintem megérné nekik. Én meg jól járnék, nem kéne gépet váltanom, viszont tuti megvenném ezeket a pakkokat.
17.
17.
NinjaNorb
#15: Te meg akkor ezzel rendes tv-n:D gow3 az 1tlen xboxos game ami felveszi a kesztyűt grafika téren még ma is sztem meg a halo4 is elég pazarul nézett ki a sok multiplatform játékhoz képest
16.
16.
Nomad010
#15: Gyorsan szívd vissza mielőtt idetévedne valami konzol fanboy, és kitörne a klaviatúraháború!:OO
15.
15.
Starkiller89
#11: Te még nem játszottál PC-n! :D
14.
14.
BrendOoN
#13: Rosszul fogalmaztam: Szerintem ha kijön az UE4, már a megjelenést követően 5-10 perc múlva licenszelni fogja az Epic :D
13.
13.
BrendOoN
#11: Szerintem az UE4 megjelenése után öt-tíz perccel már licenszelni fogja az Epic Games :)
11.
11.
adam6751
#6: "Hova akartok jobb grafikát?"
Az igaz már a 3 is brutálisan nézett ki.
10.
10.
randall13
9.
9.
altF4
Tetszik hogy kicsit pörgősebb a multi mint eddig, de remélem elég tartalmat fognak belerakni hogy ha már ez egy különálló új rész lenne. A grafikán meg már nincs mit csiszolni, bár én olyan látványvilágot tettem volna bele mint amilyen az elsőben volt. Lehet hogy a sötét, borongósabb hangulat jobban passzolna ehhez a részhez.
8.
8.
NinjaNorb
Rohadt zavaró hogy mindig fent van a célkereszt remélem kilehet majd szedni grafika majdnem ugyanaz bár boxból jobbat valszeg már nem tudnak kihozni kampányról jöhetnének már a videók remélem nem teszik tele annyi felesleges dumával meg mászkálással mint a 3at
7.
7.
DON GONDOCS
Legalább nincsenek benne felesleges kill streaks és perkek.
6.
6.
Ecetes sajt
Hova akartok jobb grafikát? No meg, hogy alig van újdonság? EMBEREK! Ez "csak" a multi! Az egyjátékos kampányban szerintetek semmi új nem lesz?
4.
4.
markoci555
#2: pontosan, nem játszottam a 3-assal és ez az első gameplay videó amit látok az új részből és azon kívül hogy mi az előzmény története nem izgat semmi, grafika nem lesz nagyon jobb, pár újítás azt hello, nem azt mondom hogy nem tetszik de gears of war trilógiához az életbe nem fogom hozzákapcsolni(kivéve történet)
3.
3.
Cuppak
Én nem tudnám megmondani hogy ez gow 3 v gow j
2.
2.
AIlspah
Ugyan azt a játékot megvenni már megint tizen nemtudom hány ezrekért... kis újítás, pár fegyver, Dettó ugyanazok a Ribbonok, megint számolja a medálokat.... inkább season passhoz adták volna gears 3 ba ha már ennyit fizettünk azért is...
1.
1.
adam6751
Nem sok különbséget látok az előző részekhez képest,de azért jól néz ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...