MGS: Ground Zeroes - bővített játékmenet

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Hideo Kojima a múlt héten jelentette be a Metal Gear Solid: Ground Zeroest, mely kitapossa az utat a Metal Gear Solid 5 előtt. A rövidített, 10 perces trailert már tegnap megnézhettétek, ám a további játékmeneti pillanatokat akkor nélkülöznünk kellett. Pont a lényegről maradtunk le!

A Metal Gear sorozat huszonötödik születésnapját ünneplő bulin kereken öt perccel hosszabb előzetest vetítettek le a Metal Gear Solid: Ground Zeroesból, mint a később kiadott hivatalos trailer - ráadásul abból pont a tömény játékmeneti pillanatok maradtak le. Lássuk, hogy Kojima mester alkotása miként brillíroz a gyakorlatban! Hűvös esőcseppek cikáznak a hátunkon, rejtve és megfontoltan haladunk előre, vezethetünk egy terepjárót, majd az akció után angolosan távozunk egy helikopterrel. A FOX engine pazarul fest.

20.
20.
Mathia$
#2: jön pc-re. azon fut a videóban is.
#11: Nem beszélve arról, hogy ehhez 2 Snaket kéne kinyirni végleg meg egy Raident.

Am Kojima maga mondta hogy ez jön még erre a genre és hogy pc-n lesz a legszebb, ps3 verza meg közelebb lesz a pchez. Am sztem kiadják nextgenre is.
18.
18.
azureknight0715
15.#
naja az öreg Dante. Azt is kénytelenek lesznek visszahozni. Szerintem majd a következő részében már megint az lesz a főszereplő. mgs-el is raident erőltették,de azért látták hogy nagyon nem vevők rá az emberek ezért is jön a ground zeroes.
17.
17.
simon 555
#16: Sőt már Magyar feliratos verzió is volt tegnap az egész videóról(házi gyártmány és csak 480p-s nem HD,de mégis csak magyarul volt)
16.
16.
simon 555
Nem tudom ki,hogy van vele,de a teljes 14 perces videó már elérhető volt tegnap is.
15.
15.
attila4545
#11: Hmm erről Dante jut eszembe.
14.
14.
metercsiken
Hát, tetszetős na! : )
( a jeep-el egyébként mit akart csinálni....csak szórakozott !? )
13.
13.
Hubert Cumberdale
#12: Nah vaze a kis huncut hogy átejtett :D
12.
12.
Raatkainen
#10: Felvilágosítalak: lambada=segeszki.

#9: a te kedvedért elmondjuk még párszor a jövőben.
Nagyszerű lesz, csak a 2.-résszel játszottam eddig, ott is ugyanígy zuhogott az eső. Csak nem egy nagy visszatérés a pc-s platformra? :)

11.
11.
azureknight0715
#7
Le akarták zárni, de tudják jól hogy ez az embereknek kell és nem lehet abba hagyni. Ez Snakeval is így volt. Le akarták tudni és egy új embert akartak snake helyére. De egy olyan karaktert ami ikonná lett és egyszerűen imádják egyszerűen nem lehet eltüntetni. Szal ezért is lesz ismét snake.
8.
8.
dyousee
Ez a FOX engine valóban pazar. besza-behu kategória :D
7.
7.
roli33
És ez még "csak" az 5. rész felvezetője lesz. Mi lesz még itt MGS fronton :D
Ahhoz képest, hogy Kojima eddig mindig azt mondta, az adott játék lesz az utolsó elég sok része lesz. Ami persze nem baj, elég csak megnézni a játék minőségét. Úgy érzem egyre nehezebb lesz definiálni a "játék" szót. És most nem csak a Metal Gear Solidra gondolok.
4.
4.
Mortis
Hosszú utat tettünk meg az első rész felső nézete óta. :)
2.
2.
crytek
Bárcsak jönne pc-re is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...