Halo 4 - a Forerunnerek visszatérése

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 13.
  • Videó
Link másolása
A fejlesztők rosszul titkolták eddig a promethean ellenségek kütyüit, ám a legújabb fejlesztői napló végre megerősíti az eddig nyílt titok tárgyát képező új ellenfelet. Ezúttal a fejlesztők mesélnek a Forerunnerekről - az ősi faj viseltes dolgaiba még Master Chief bicskája is beletörhet.

Új típusú ellenség érkezik a novemberben megjelenő Halo 4-be. 20 ezer év után eszmélnek fel ismét, s bár az élet megőrzése a fő feladatuk, a Flood veszélye mellett már ők sem mehetnek el. A 343 Industries srácai mesélnek nekünk a szerteágazó univerzumról, s azon belül az új szereplőkről.

13.
13.
Csikykiller
én a sorozatra is kiváncsi vagyok , mennyira fogják tudni leforgatni a halo világát, egyébként a Halo 3-at és a Reach-et is játszom live-on de sajna nincs egy magyar ismerősöm sem aki játszik vele, a profilom: csikykiller
felvehetne valaki és tolhatnánk a game-t .előre is kössz !!!!
12.
12.
kopic
#9: Sztem meg a flood nem pusztult ki! Biztos, hogy visszafognak térni vmelyik részben.
11.
11.
kopic
#8: Ott a pont tesó! xd
10.
10.
rics92
#1: Nálam is ugyanez volt :)
9.
9.
Mr.C
Holy shit idejét sem tudom mióta várom a Forerunnerek felbukkanását! Master Chef(???)-nek lesz dolga bőven. Egyébként a Flood kipusztult nyeh!
8.
8.
robogo98
Itt csak mi halo fanok vagyunk ez a mi cikkünk
7.
7.
Andrew
6.
6.
kopic
#4: Jah. és bejelöltelek ismerősnek. Nem baj ?
4.
4.
Andrew
Legjobban ezt Várom!!! Nagyon jó lesz az biztos! Kopic én is remélem hogy 10 pontot kap :D
3.
3.
Ótvar
A Halo 2-höz sjanos nem volt még szerencsém, egyébként meg imádom a sorozatot, és ez is jó lesz!
2.
2.
kopic
Nagyon remélem, hogy 10 pontot fogtok rá adni!!!!:)
1.
1.
dankkey
Olyan atom lesz ez a game!!!! a halo-kat állandóan lenéztem, kocka grafikás játéknak hívtam (a tereptárgyak miatt) de végigvittem az összes részét és már úgy vagyok vele, hogy az előző részek gyűjtői változatát akarom beszerezni! nagyon hangulatos a sorozat, nagyon jó történettel, egyáltalán nem unalmas, ez meg egyenesen kirőály lesz mint a többi rész! :)
aki nem vitte még végig az x360 exkluzív részeket, azonnal tegye meg, én is óckodtam tőle, de egyenesen király ez a sorozat! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...