NBA 2K13 - előzetesen a Dream Team

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 15.
  • Videó
Link másolása
Az elmúlt időszakban, ha a kosárlabdás játékok szóba kerültek, akkor az NBA Live 13 kapta a főszerepet. A Take-Two idén újra konkurenciát kap, de nem féltjük őt, elvégre eddig is remekül teljesített. Az új trailerben a sportág ikonjai, Michael Jordan és Kobe Bryant kapják a főszerepet.

A 2K Sports kiadott egy új előzetest az NBA 2K13-ból, melyben a sportág fenegyerekei regélnek nekünk egy sort. Michael Jordan és Kobe Bryant is elfogadták a kiadó dollárjait, és arcukat adták az idei kosárlabda-szimulátorhoz. Ráadásul olyan fickó csücsül a produceri székben, mint a neves zenei nagykutya, Jay-Z. Ez annyit tesz, hogy a rapper zenéit elég sűrűn hallhatjuk majd játék közben.

5.
5.
DarkLord
Egyértelmű, hogy a végén Jordan bedobta :D Ám a 2k kosaras játékai mindig is színvonalasak szóval itt sem lesz másképp és mindig volt újítás is a részekben...Jordan mód, 15 Greatest mód..stb. Legnagyobb! És itt nemcsak keret frissítésekről van szó, mint ahogy lentebb írtad, mindig fejlődik a játék..ez nem fifa.
3.
3.
Rayzax
remélem már valami érdembeli újítást is raknak bele, nem csak a csapat összeállítások változnak.
2.
2.
adam6751
Jay-Z-t nem bírom a játék meg ugyanolyan mint eddig :-/
1.
1.
Yanez
Én lennék az egyetlen,akit ezek a kosárlabdás játékok hidegen hagynak?Amúgy zoenn mintha te is csak kényszerbôl irtad volna ezt a hírmorzsát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...