Jönnek a két GamePadet használó Wii U-s címek

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 15.
  • Hír
Link másolása
De csak a következő évben - tudtuk meg a Nintendo fejesétől, Bill Trinentől. Addig viszont felesleges még egy tabletkontrollert vásárolnunk az új konzolhoz, elvégre még egyetlen játék sem használja ki a két GamePadben rejlő lehetőségeket - helyette jó szolgálatot tesz a Pro Controller.

Habár a Nintendo Wii U Premium és Basic kiadásához is egyetlen GamePad jár, nem kell elsietni a második tabletkontroller beszerzését, ha mindenképpen kooperatív játékra vágyunk az otthonunkban. A Nintendo of America marketingfőnöke, Bill Trinen a 1UP magazinnak azt nyilatkozta, hogy csak jövőre jönnek az első olyan Wii U-s játékok, melyek kihasználják a két GamePadben rejlő lehetőségeket.

A megjelenés napján Japánon kívül még nem vásárolhatunk második GamePadet a Wii U-hoz. A Nintendo amúgy is meglehetősen borsos, 172 dolláros áron kínálná. A cég amerikai részlege szerint az ok prózai: a konzol novemberi startjakor nem találunk olyan címet, amely kihasználja a két irányítót - a tény zavart okozhat a fogyasztók körében. Trinen leszögezte, hogy jelenleg biztosan nem tudnának eladni egyetlen újabb tabletkontrollert sem. Ha lesz olyan tartalom, amely egyidejűleg két GamePadet is támogat, akkor kiegészítő tartozékként megvehetjük a plusz darabot.

Szóval türelem, a kooperatív játékhoz a GamePad mellett bőven elég a "sima" Pro Controller is.

Ne add el a régi Wii-det sem!

Ha már egy rakás digitális játékot vásároltál WiiWare-en keresztül a Nintendo leköszönő asztali konzoljára, és élvezni szeretnéd őket Wii U-n is, akkor a költöztetésig meg kell tartanod a korábbi gépedet is. Bill Trinen felvilágosította a felhasználókat, hogy a Wii és a Wii U közti transzferhez mindkét konzolnak egyszerre kell kapcsolódnia az internetre, hiszen csak így érhetjük el felhasználói fiókunkat és a hozzá kapcsolódó vásárlásokat.

Lényegében az egész eljárás hasonlítani fog a DS és a 3DS, illetve a 3DS és a 3DS XL közti folyamathoz. Egy szó mint száz: addig ne add el a régi gépedet, míg az összes adatodat át nem mented a Wii U-ra! Természetesen az összes Wii-s szoftver kompatibilis lesz az újgenerációs konzollal.

6.
6.
Cooper911
Egy pillanatig azon gondolkoztam, hogyan fogok 2 gamepad-el egyszerre játszani :D
5.
5.
mestermagyar
1 dolgot nem értek:tabletnél nexus 7 200 dolcsi, mert a szolgáltatástól várnak bevételt.Itt mi a fenéért nem lehetséges ez a dolog?Itt 110% hogy akinek van, vesz is rá valamit.
4.
4.
strike19
#2: Resident Evil eddig is volt nintendo-ra leszámítva 5 részt.
GTA sorozat kellene nintnedóra legfőképp.
3.
3.
turi
#2: majd egy év múlva fog, amikor kijött a ps4/xbox720
2.
2.
spikee576
úgy látszik a nagy N észbekapott játékfronton nemcsak a gép lesz jó meg az irányitás hanem a játékok is egyre több olyan stilus jelenik meg ami eddig csak xbox on meg ps-n volt még a végén gta-zhatunk is a nintendón. remélem a resi6 lesz wii-u
ra is mostmár nem takarózhat azzal a köcsög capcom hogy gyenge a hardver nemtudjuk megcsinálni blabla mint tette azt a resi5-nél.
1.
1.
BrendOoN
Egyre jobban tetszik a WiiU! Külön örömöm, hogy nemcsak Mario és Sonic lesz rá, hanem Assassin's Creed 3, Batman: Arkham City, Baynoetta 2, Darksiders 2 és még sorolhatnám.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...