Need for Speed: Most Wanted - videón a single

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts új videosorozatot indított a Need for Speed: Most Wanted promózására, ebben a játékmenet kulcsfontosságú részeit veszik majd sorra. A minap futott be az első epizód, amiben a single player finomságait nézzük át - a Criterion nem kevés változtatást ígér!

Fairhaven City szabadon bejárható, ami nem újdonság, viszont az új Need for Speed hozzáférhetőbb, mint eddig bármikor. Mostantól minden verdát a kezdetektől megszerezhetünk, mindössze annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk őket, és a versenyzés is leegyszerűsödött: az Easy Drive rendszernek hála egy pillanatra sem kell kilépni a játékból, minden beállítást helyben, már a rajtrácsnál elintézhetünk. November 2-án várható a megjelenés.

25.
25.
Creeshton
Biztos , hogy nem veszem meg , még hogy 8k lett 11k ról (x-re) ,így sem. Egyszerűen ez már nem a régi megszokott need for speed , ez már vmi másra akar hasonlítani .... de nem soha nem éri el azt:D
24.
24.
Hardy
háááááááááááááát.... nagyon kétes érzéseim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban.
23.
23.
drat576
#20: az első Burnout 2001-es, az NSFMW pedig 2005-ös
22.
22.
azureknight0715
Most aztán nagyon utálhatnak már mert mindig szidom a játékot,de joggal,mert szerettem az nfs-t. Őszintén szólva a videok alapján a GTA 4-ben jobban megcsinálták a versenyzést mint ennél a játéknál fogják, ezt már most lehet látni. Itt semmi kihívás sincs, meg még mindig k*rvára idegesítő hogy 5 sec alatt eléred a fénysebességet, kanyarodás megint gázul fest, levegőből való földet érérs meg egyenesen gáz kategoria. Amúgy én úgy is gondolom hogy a 14 éves korosztálynak csinálják.
21.
21.
turi
#16: de az túl szimulátoros.
ez egy másik rétegnek szól
20.
20.
turi
#17: nem biztos, hogy jól tudom, de az nfs most wanted (1) előbb volt mint a burnout
19.
19.
drat576
nálam az irányításon áll vagy bukik majd a játék
17.
17.
Zakkantable
#13: Én már ez elején megmondtam :D
Bár végül is mint Burnout nagyon tetszik.
Csak az a baj hogy ezt szánják NFS-nek...
Ez egy kicsit szomorú.
16.
16.
herrluciff
szép... PONT. De ha tényleg jó autós játékkal akarja koptatni az idejét az ember akkor Forza, vagy Grid, esetleg G.Turismo.
15.
15.
xelalex19
Burnout: Most Wanted. Ezzel mindent elmondtam :) sajnos :/
14.
14.
Dark_Temptation
#13: egyetértek! meg ez a visszafújódó gumi... huh -.-"
13.
13.
Daniee
Borzasztó, annyi a dolgom, hogy megtaláljam és már enyém is az autó, teljesen elveszíti a birtoklási öröm mámorát egy jó autó felett, azt is elfogadtam nagy nehezen, hogy nem tehetem egyedivé a kocsit, de ez... komolyan, mintha csak a 14 éves korosztálynak szánnák ezt a játékot, katasztrófa... Vissza sírom a régi MW-ét most már még jobban...R.I.P
12.
12.
attilag78
#8: Tuti nem lesz vegtelen gumivisszarakas, hanem ugymond elfogy/ujratoltodik hasonlo. Ahogy egy adott repair shopot is csak egyszer hasznlahatsz majd egy uldozes alatt.

#6: egyetertek :) bar vannak palyak a Hot Pursuitban, amit meg egy olyan amator is, mint en elsore aranyra csinal meg, meg persze egy csomo, ami miatt a maradek hajamat is ki tudnam tepni :)
11.
11.
MrBrooks
Meg kell hagyni ez a Chameleon engine gyönyörűen muzsikál. Habár már a HP2010 alatt is eszméletlenül nézett ki. A játékkal kapcsolatban pedig annyit: az egyik szemem.. Meglátjuk. Végül is a HP is bejött utólag.
10.
10.
Zakkantable
LOL kajak licenszelt burnout
9.
9.
turi
8.
8.
fészpalm
#5: Attól függ. Nekem mindig is tetszett ez a Burnoutos lökdösés, szerintem itt is fog.
A szögesdrót utáni gumivisszarakás viszont nagyon nem, az üldözésnek többé nincs is lényege.
7.
7.
giga321
Visszafújja magát a kerék? Hmmmm
5.
5.
Cooper911
Szép lesz meg jó lesz, csak ezt a hülye kilöködést kár volt beletenni.
3.
3.
Cuppak
#2 Amúgy lesz customization a játékban
2.
2.
Cuppak
1.
1.
KeXxX
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...