TGS 2012: Új látnivalók a DmC-ből

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A Ninja Theory nagyban mutogatja Tokióban a DmC-t, ennek örömére egy új trailer és néhány szédítő kép futott be Dante megreformált kalandjából. Ebből kiderül, hogy hősünk öklét nem simán "ökölnek" hívják, hanem igazi fegyverként vonul fel - ennek neve Eyrx. Hűha!

A Tokyo Game Shown mutatták be Dante fényűző fegyvertárát, mely tökéletesen megfelel majd a démoni hordák eliminálásához. Sokkal fontosabb viszont az a tény, hogy Vergil is játszható karakter lesz a játékban, erősítette meg a Capcom fejese, Alex Jones, aki ráadásul a PC-s verzióról is szóba hozta: a konzolos változatoktól eltérően a számítógépes változat stabil 60 fps-sel száguld majd. A játék Európában január 15-én jelenik meg.


25.
25.
IceColdKillah
Szerintem a látványt a Prototype 2-ből lopták a kis "ninják", mert ott voltak ilyen fekete/fehér/villogó/vibráló jelenetek amikből alig lehetett vmit megérteni. Ja és a videóban látott csajszi egy az egyben hasonlít az egyik npc-re a P2-ből.

De a zene azért f@sza lett.... :)
23.
23.
DevilGamer
#8: Számból vetted ki a szót.
22.
22.
Robbie17
Amúgy nem tudja valaki Cinema Cityben Kaptár előtt leadott DMC előzetes mér volt szinkronos?
21.
21.
Dreadlox
nekem már a hangulata se jön be, az 1 és a 3 rész komor környezetét nem tudja visszaadni, a 4.-ben is ez nem tetszett, de még az is színvonalasabb volt mint ez, de mivel ez egy remake, ezért nem kéne ahhoz hasonlítani, és ezért mint önálló játékot nézem, háát igy se győzött meg.
20.
20.
Folti1985
Ha DMC lenne mindenki jobban várná a tesztet, számomra aki csak a 4. dmc vel játszott ez a rész izgalmasabbnak tűnik feltéve hogy ez a dimenziók közötti ugrabugra nem lesz túl elcseszett
19.
19.
DevilGamer
Az 1. kép: Hát ezmiez, de komolyan. Én várom a játékot, de az mi akar lenni? Egy fegyver? A beowulf vagy akármelyik gauntlet amolyan utánzata?
18.
18.
DON GONDOCS
Hát egész vállalható, egy erős 7 pontos játékot látok így
17.
17.
NinjaNorb
#16: Látod hogy ez kell a népnek...
16.
16.
keiji maeda
nevetséges... minden trailerbe csak azt lehet látni hogy össze vissza omlik a világ , környezet és húzd oda húzd ide magad , és az a kesztyű valami nagyon pocsék nem sok kreativitás van benne , ráadásúl elég sok jelenetet loptak a régi részekből ahogy látom , nem sok sikerrel .......
14.
14.
zoldmanoka
#6: A műfaj rajongójaként mondom : Mond meg légyszi miért akkora fos ez ? Nem a régi DMC, igaz, de miért fos ?
13.
13.
BloodyDeath
Nekem tetszik.
Az elsö rész kivételével játszottam mindel. A kedvencem a 4. rész, de a 3. is nagyon jó volt. A zene meg baromira jó. Remélem sok ilyen muzsika fogja kényeztetni a hallójárataimat hentelés közben. :)
12.
12.
Jinbobo
Féltem hogy nem lesz hű game az elődökhöz, de ezt az előzetest elnézve már nincs bennem félelem afelől hogy nem lesz igazi DMC. Ez rohadt jó DMC lesz!! Én tuti megveszem.
11.
11.
Elcijas
Köszi de ebből nem kérek. Akármennyire is lenne jó, elvből nem veszem meg. Pedig olyan nagy kérés lett volna megváltoztatni a neveket? Ez kérem ebben a formában egy szimbólum kivégzése!
9.
9.
giga321
8.
8.
rossitibi
#6: A Capcom ugyanúgy hibás! Megmondta nekik hogy csinálják! Ha már ennyire hülye volt,bukjon is meg vele! Pedig a rajongók (akiknek a játék készül),szóltak!
6.
6.
Necreon
A műfaj rajongójaként mondom hogy ekkora fost nagyon ritkán látni. Btw a Ninja Theory korábbi játékai:
Kung Fu Chaos - noname szar, bukás.
Heavenly Sword - elmegy
Enslaved - nem volna "annyira" rossz, de üzletileg ez is hatalmas bukás.
... és most ez.

És akkor a Radical-t zárják be, meg az Ensambles (remélem jól írtam a nevét), ill. voltak még a gázmaszk logós SW Battlefront-os srácok is. Ez a stúdió SEMMIT nem adott még ki a kezéből ami legalább a középkategóriát megütötte volna, sorra buknak meg üzletileg és talán az Enslaved-et leszámítva kritikailag is az összes játékukkal (mind a hivatalos sajtó mind a gamer feedback alapján), és a CAPCOM ezeknek az embereknek a kezébe adja ezt a legendás sorozatot, és baromi büszkék magukra az interview-kban, ahol elmondják hogy tudják hogy mindenki utálja de ez annyira jó lesz hogy nem igaz és nem érdekel minket semmi.


FUCK LOGIC, THAT'S WHY.
4.
4.
Dark_Temptation
2.
2.
assassin
#1: de csak az, semmi más
1.
1.
NinjaNorb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...