TGS 2012: Még várni kell a PC-s Resident Evil 6-ra

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
A Tokyo Game Shown is képviseltette magát a Resident Evil 6, de a napokban nemcsak friss előzetessel, hanem egy nem elhanyagolható információmorzsával is gazdagodtunk: eszerint elkészül PC-re a várva-várt játék, viszont a munkálatok még alig kezdődtek el, így kell várni a megjelenésre egy kicsit.

Lesz PC-re Resident Evil 6, viszont még várni kell rá. Ezt a Capcom amerikai részlegének alelnöke, Christian Svensson árulta el a Capcom Unity fórumon. Az úriember azt mondta: "Bele fog telni némi időbe, míg részleteket mondanak a megjelenés dátum és a PC-specifikus fícsörök kapcsán."

"A munkálatok nem kezdődtek el a konzolos verziók elkészültéig, elfogadásáig és a konzolgyártók általi jóváhagyásáig, hogy azt az adatbázist használhassuk kiindulópontként." A Resident Evil 6 aranylemezét augusztusban jelentette be a Capcom, ebből leszűrhető, hogy legfeljebb alig egy-két hónapja dolgozik a cég a számítógépes változaton. Sebaj, ez alatt volt idő a fejlesztéshez igazodáshoz: "Egy kicsi, de megfelelően méretezett csapat dolgozik a PC-s Resident Evil 6-on. Ez más felállású brigád, mint terveztük, de amúgy továbbtartott volna a fejlesztés, mint most fog."

Jó hír emellett, hogy a Capcom látszólag tisztában van vele: egy számítógépes játék elkészítése nem annyira "triviális" dolog, mint amilyennek tűnik - Svensson szerint ha így fogják fel a kérdést, a Resident Evil 4 PC-s változatához hasonló lesz a végeredmény.

A Resident Evil 6 október 2-án jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, feljebb a TGS-es trailert láthatjátok.

6.
6.
ground
Én még csak ma szettem le a demót az uk storrol. Hát, Leon kampánya talán, de a többi,.,.Szerintem kivárom míg lemegy az ára.,
5.
5.
p3ti
szerintem nem maradtok le semmiről , a demo után legszívesebben elsírtam volna magam... Már le is mondtam az előrendelésemet.
4.
4.
Jinbobo
hát én nem ájultam el a Demo-jától. Sima lövőldözős game, ahol már a zombik is fegyverrel lőnek ránk... Nem azt mondom hogy rossz játék, de semmi Resident Eviles hangulata nincs. Nálam még mindig a Resi4 az etalon!
2.
2.
Dízel
ez szep kis motiváció arra, hogy több pc-s játékot adhassanak el. grat. csak azért se fogjak venni.
1.
1.
Freed
Menetrendszerűen várni kell a PC-s verzióra...Ez már nem is meglepő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...