Érkezik a Day One: Garry’s Incident

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Wild Games Studio a Steam Greenlight segítségével szeretne babérokra törni a legújabb játékával, mely a Day One: Garry’s Incident nevet viseli. Egy hamisítatlan túlélő-FPS-ről van szó, a játékosok egy kíméletlen dzsungelben tehetik próbára tűrőképességüket. A látványért az Unreal Engine 3 felel.

Időnként felbukkan egy-egy életképesebb próbálkozás is a Steam Greenlighton - ezek közé tartozik a Wild Games Studios fejlesztése, a Day One: Garry’s Incident. A játékban rendkívül ellenséges környezettel szembesülhetünk, miközben ősi civilizációkat fedezhetünk fel, és rádöbbenünk lassan az igazságra, mely az egész világ megértését megváltoztatja mindörökre.

Garry jó férj és apa, ám egy szerencsétlen baleset következtében az Amazonas menti dzsungelben találja magát, családját elveszíti. Ám az életben maradás ösztöne győzedelmeskedik rajta, és megpróbálja túlélni a borzalmakat. A játékosok nyitott világú dzsungelben találják magukat, a célunk az, hogy élelmet találjanak, fegyvereket építsenek, és felkutassanak egy elveszett civilizációt, miközben évszázadok óta titokban nyugvó idegen technológia nyomára bukkannak.

Az akció-kaland látványáért az Unreal Engine 3 felel majd. A Steam Greenlighton szavazhatunk rá, s ha minden a tervek szerint megy, akkor október végén már rá is tehetjük a mancsunkat.

5.
5.
MrBrooks
Vlaki(k)nek nagyon sok munkája van eben a projektben. De ettől még sajnos nem lesz jó.
2.
2.
DON GONDOCS
Unreal engines túlélő-kaland fps, ez nagyon jól hangzik
1.
1.
Cuppak
Nem ide tartozik, de Torchlight 2 teszt mikor lesz, isteni játék :D diablo 3nál sokkal jobb.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...