GRID 2 - versenyzés Chicagóban és Kaliforniában

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 27.
  • Videó
Az autós produktumok rajongói örülhetnek, hiszen egy régóta várt cím közelít a megjelenés felé. Ráadásul a GRID 2-t újfent mozgásban élvezhetjük, mivel két játékmenet-felvétel landolt az Eurogamer magazin jóvoltából. Chicago a városi versenyek Mekkája, míg Kalifornia a tengerparti kocsikázásról híres.

A Codemasters két gameplay trailert tett közzé a GRID 2-ből, amely olyan forró, hogy még a mi kezünket is megégette. A hét hátralévő részében kerül megrendezésre az Eurogamer Expo, ahol további részletek látnak napvilágot a régen várt autós címből.

Az első felvételen Chicago belvárosában járunk, ahol tipikus amerikai izomautók csapnak össze, beleértve a Camaro SS-t, a Z06 Corvette-et és a Boss Mustangot. Egy városi pálya is lehet széles, és a vonalvezetését olykor alagutak tagolják. Persze a hajtűkanyarokban mehet a kakaskodás.

Ugorjunk pár ezer kilométert nyugatra, a verőfényes Kaliforniába, ahol a csajok egész évben bikiniben járnak, és három gombóc fagyiért árulják a testüket. (Nem igaz!) A tengerpart mellett tekergőző útszakaszon egy újgenerációs és egy klasszikus Mustang csap össze fej-fej mellett haladva. Itt a jó reflexek és a milliméter pontos kanyarbevétel sokat számít.

A GRID 2 megjelenése sajnos még távol van: 2013 nyarán jelenik meg PC-re és konzolokra.

26.
26.
gegisz13
azért figyeljétek meg a motorháztető közepén máshogy tükröződik a fény, mert ott kicsit kiemelkedik. (California) Ez már elég komoly mert más játékoknál eddig nem volt nagyon ilyen.
25.
25.
DarkLord
Ha hozza az első rész szintjének a 90%-át akkor már jó lesz ez! Inkább maradjon a codie is az ilyen arcade játékoknál, mint a f1-es dolgokat erőltessék...ez sokkal jobban megy nekik!
24.
24.
Juha
Azért egy-három tükör jó lenne...
23.
23.
drat576
nekem tetszik, bár az utóbbi idők autóversenyes termésének hála nincsenek nagy elvárásaim :)
22.
22.
Darox
Szép és jó, de szerettem volna ilyen nyílt tájakon versenyezni cockpit-ben, anélkül is jó de azért adott volna egy kis löketet.
21.
21.
Cooper911
#4: A 17 colos monitorom is pótolja a mozivásznat. Tartalom szempontjából a lényeg ugyan az, csak kisebb a látómező.
20.
20.
PCgamer
Nemáááááá'
Inkább lenne csak cockpit nézet mint az összes többi :'(
Miért teszitek ezt velem Grides fiúk???????? :(
Pedig az első rész az ULTIMATE volt, most meg egy arcade a szimulátor
helyett? Remélem lesz azért még szimulátoros rész is.
19.
19.
MrBrooks
Én még mindig nem tudom magam túltenni a cockpit nézet hiányán... A grafika szerintem rendben van. :/
18.
18.
ATi0021
Igazából ez szinte teljesen olyan mint a GRID1 csak jobb a grafika és nincs belső nézet. Amúgy meg a GRID1 is arcade játéknak készül, sikeres volt, mert jó volt az egyensúly és van egy "rossz" hírem ez is annak készül szólva nem kell ezen felháborodni vagy meglepődni. Amúgy meg aki szimulátorozni akar van arra is lehetősége más játékkal nem értem miért kell egyből tele szemetelni a komment részt ezzel a sablonos "árkád vacak, szar" dumával.

Szeretem én is a szimulátorokat, de engedtessék meg, hogy néha ránézek egy GRIDre is. Ilyen alapon az úgymond szimulátorok is haszontalanok, hiszen a valóság még mindig jobb.
17.
17.
Ghost16
Há mi ez a szar kameranézet? (-_-) Há nem látni semmit [-_-]
16.
16.
tupaccc
15. ha nem ps3 vs xbox, ha nem konzol vs pc, akkor ez megy :-D Mindig van valami...
15.
15.
shatterhand
Egyeseknek nem tök mind1 mit tart jobbnak a másik?
14.
14.
tupaccc
11. ha őrült hangulatot arcade stílusban akarok, a Grid1 verhetetlen, és én a hangulatról beszéltem. Ha szimulátorozni akarok, akkor igen - Forza, Gt stb. És mindegyiknek meg az összes része, PS1-es korszak óta. A videó arra volt jó, hogy látni mi az arcade játékok előnye, és hátránya a szimulátorokkal szemben.
Én nem veszem annyira véresen komolyan a kedvenc játékaimat, mint te, én magának a játékoknak örülök, a játszás örömének, jöjjön az a produktum bármilyen cégtől, nekem 8, csak jó lenne.

Sokkal nagyobb fail a szememben, hogy Te már most egy olyan játékot szarozol, amely csak 1év múlva jön ki. Ráadásul egy olyan játékról beszélünk, amelynek első része óriásit ütött, és nem egy 55ik NFS rókabőr.
12.
12.
Krumpli
Szerintem pedig egész jó, nekem tetszik, persze nem egy Forza vagy GT de kérem szépen ne hasonlítsuk össze a kettőt, ez árkád, azok meg szimulátoros irányba mozdultak inkább el, inkább hasonlítsuk egy Need For Speed-hez, annál pedig sokkal jobb :)
10.
10.
shatterhand
Pont olyan jó mint az első.
9.
9.
tupaccc
Hát az egyes nagy kedvenc, és ez is állat lesz, az biztos. Nem kell itt még jóformán egy évvel a megjelenés előtt fikázni mindet. Majd a készterméknél minden eldől. Nálam az első rész még a már említett GT-t Forza-t is verte hangulatban. Főleg ezért:

http://www.youtube.com/watch?v=ozyjq0W-Kas
7.
7.
lesik20
#6: A kisgyerek buksikámmal megjegyezném hogy ez még Pre-Alpha photage. Vagyis messze nincs még kész.
6.
6.
KPCS1975
Ha ha ha...ez még viccnek is rossz...gyerekek,mindjárt 2013!! Mi ez a sz@r?!
5.
5.
SzatiX360
#4: Bakker, ez mekkora ötlet! :D:D:D

Amúgy engem nem igazán hatott meg, b az első szintjén van, csak korszerűbb kinézettel.
4.
4.
Kajt
Alig várom már, hogy olyan videó jöjjön, ami az autók törésmodelljéről szól.
A belső nézetről annyit, hogy az itt látható kamera szerintem pótolja, bár tudom, hogy nem vetekszik ha valaki kifejezetten azt szereti,de tartalom szempontjából a lényeg ugyan az, csak kisebb a látómező. De lehet, hogy majd a konkurens fejlesztők a monitor köré ragasztható belső nézetes Cockpit Frame-et fognak adni GRID 2 kompatibilis logóval :D
3.
3.
Game Fan
"Az autószimulátorok rajongói..." Ez mióta SZIMULÁTOR? Ja mert egy szimulátorban 100-al be lehet venni egy hátsókerék meghajtású kocsival FAROLVA egy visszafordítót anélkül hogy elcsúszna a hátulja vagy egyáltalán kipörögne. Nekem valahogy úgy tűnik mintha egy hot wheels kisautót tologatnának.
2.
2.
gyerecske
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...