Resident Evil 6 - leszállítási rekord a Capcomnál

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 4.
  • Biznisz
Link másolása
A Capcom történetének legjobb startja van kilátásban, elvégre a Resident Evil 6-példányokból szállítottak le a legtöbbet a boltok polcaira. Minden más Capcom-játéknál többet, így a japánok összetehetik a kezüket abban reménykedve, hogy el is fogják adni mindet, dacára a vegyes kritikáknak.

A Siliconera jelentése szerint a Resident Evil 6-ból nem kevesebb, mint 4,6 millió kópiát szállított le a Capcom a boltok polcaira, amely új rekordnak számít a kiadó történetében. Még egyetlen másik cím esetében sem spájzoltak be ennyi példányt, bízva a vásárlók jóindulatában.

Természetesen a 4,6 millió nem a ténylegesen eladott darabszámnak felel meg, csupán a kiskereskedői igényeknek megfelelően ennyi példányt szállítottak a boltokba világszerte. Remélhetőleg senki nem marad Resident Evil 6 nélkül, s nem válik hiánycikké a játék... A Capcom 2013 első negyedévének végére 7 millió eladott példányt jósol, összehasonlításképpen, a Resident Evil 5 debütjekor 4 millió példányt szállítottak a boltokba, s végül 5,8 millió kópia talált gazdára belőle.

Nem mindenki volt elragadtatva Leon, Jake és Chris legújabb kalandjától - a kritikák vegyesek, a cím kapott hideget és meleget egyaránt.

12.
12.
Raatkainen
#6: www.youtube.com/watch?v=wBs_pOXt6uo&hd=1&t=1m40s

#5: igen bocs, tényleg hülye kifejezés a szimulátor erre:)
11.
11.
Scoo
Vegyes a kép. Jake kalandja nagyon közepes. Chrisék nagyon akciódús, de már élvezetesebb. Remélem Leonék része lesz a legjobb (ott legalább tényleg vannak zombik is), de még ha így is lesz, akkor se fogja az ötös rész színvonalát hozni.
9.
9.
Django
Nagyon jó játék, akik 4-5 pontot dobtak rá magukat röhögtették ki!
6.
6.
trion96
#4: Be linkeled a videótesztet ha szépen megkérlek? :)
4.
4.
Raatkainen
Néztem egy videótesztet róla és a vadászgép-szimulátoros rész engem is meglepett:D Gondolom egy ős RE rajongó akkor kapott először(vagy másodszor) szívrohamot. Szerencsére nekem a látottak alapján nagyon bejön, a pc-s változat remélem elkészül.
3.
3.
AkosTorok88
A 7 még korán van akármilyen is a 6 (most jött meg pillanatok kérdése és én is belecsapok a lecsóba)
2.
2.
bodortamas1
RESIDENT EVIL 7-ET A NÉPNEK!!!!!!!!!!!!!!!!
1.
1.
DON GONDOCS
Ténleg nem rossz játék, de nagyobb volt a füstje mint a lángja, kíváncsi leszek a következő játékukra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...