NFS: Most Wanted - a legkeresettebbek listája

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 5.
  • Videó
Link másolása
Ha már tűkön ültél az új Need for Speed látnivalók nélkül, akkor ma este jól jársz, elvégre friss gameplay pillanatoknak lehetünk szem- és fültanúi. Az alábbi videó a Most Wanted listáról szól, azaz Fairhaven City legjobb versenyzőiről. Őket kell elpáholnunk minden tudásunkat latba vetve!

A játék Most Wanted listája azon elit sofőröket tartalmazza, akik szinte uralják Fairhaven City illegális autóversenyeit. Ha kellően felkészültek vagyunk, akkor kiállhatunk a helyi keményarcok ellen, akik cseppnyi péniszüket extravagáns verdákkal ellensúlyozzák. A Need for Speed: Most Wanted szinte minden látványos megmozdulásunkat Speed-pontokkal jutalmazza: a riválisok legyőzéséért, a barátaink időeredményeinek megdöntéséért, a rendőrök lerázásáért jutalomban részesülünk. Csak nyitott szemmel kell felfedeznünk a várost!

Egy dolog hiányzik az üdvösséghez: mégpedig a lenge öltözetű lányok. Hol vannak a promócióban közreműködő bögyös oldalbordák? Mindjárt itt a megjelenés, és még semmi hír róluk. Az új NFS november 1-jén jelenik meg, a platformok: Xbox 360, PS3, PC, Vita, iOS és Android.

57.
57.
Shakaveli
Hát nekem a történet hiányzik legjobban ebből... de a grafika, és a játékmód nagyon tetszik:D
56.
56.
attilag78
#46: Nezd mar meg, hogy az NFS mennyit valtozott a The Need for Speed ota. Nincs olyan, hogy "ez az NFS", mert annyifele iranyba elmentek mar. Ha pedig nem tetszik, ne jatsz vele, ilyen egyszeru.
55.
55.
DON GONDOCS
Énem tom ki mit vár egy autos játéktól, szerintem ezis ugyan olyan jó mint a társai. Rengeteg vetethető jármű, kihívások és szép grafika. nem tudom mikell még.
54.
54.
turi
#43: nem értem ezeket a megjegyzéseket.
te hogy képzelsz el egy "igazi" új most wantidet?
50.
50.
drat576
#49: jaja, autós játékokhoz én mindig saját playlistet teszek be :)
49.
49.
shatterhand
#47: custom soundtrack megoldja a zene gondod:)
48.
48.
HaruXIII
Számomra a HP az jó volt az arról szólt mint a régi NFS 3. Ez pedig... hát hanem Most Wanted lenne a neve akkor jó is volna.
47.
47.
Dercsi
A játék neve: Burnout Most Wanted! Nekem tetszik. Amit hiányolok az a jó kis utánozhatatlan rock amitől legyőzhetetlennek éreztem magam végig az első MW-ben... Remélem a soundtrack nem valami buzibár élményére lett össze állítva....
46.
46.
NoRush
Ez nem Need for Speed... ez csak egy szar, amiből pénzt lehet csinálni.
45.
45.
ATi0021
#44: Csak hogy amíg az Undeground 1 egy új irány volt egy új játék addig ez az MW egy az egyben a MÁR látott Burnout Paradise. Szóval azért a kettő nem ugyanaz.

Nincs Nekem bajom ezzel a játékkal, tényleg remek lenne Paradise 2nek, a probléma ott kezdődik, amikor belegondolok manapság milyen jó Most Wantedet lehetne csinálni és ehhez képest csak egy átdolgozott Paradiset kapok.
44.
44.
shatterhand
#43: De mit nem veszek észre? Talán a 3.-4. rész óta már akkora változások vannak,hogy nyugodtan lehetne bármelyikre rásütni,hogy ez már nem NFS.
Én legalább nem akadok fenn,hogy ez vagy az miért nem olyan amilyennek én elképzelem és kijelentem,hogy NFS-e vagy sem.
Tetszik megveszem, nem tetszik nem veszem. Ilyen egyszerű.

Underground1 is sikeresen debütált, azt mégis megkapta,hogy az nem NFS, hanem Fast furios. Magyarul tökmind1 mennyire NFS. Árkád Ótos cucc, azt ki lehet próbálni. Rugóztok itt egy néven, mintha ezen múlna egy bármi is.
43.
43.
ATi0021
#42: Csak azt nem veszed észre, hogy ez már rég nem NFS, hanem Burnout Paradise új térképpel és autólistával. És lehet Neked megteszi ez is, de van aki NFS-t akar és nem Burnout DLCket. Amúgy meg az a tuning sehol se volt kötelező elem, max látványos volt ennyi. Arról nem is beszélve, hogy ProStreettől kiindulva se véletlen volt sokáig tuning, mert az NFSU sikere miatt kénytelenek voltak beletenni, az megint egy másik dolog, hogy NFSU2 óta egyre gyérebb gagyibb lett ez a része is a sorozatnak és ebből fakadt az megjegyzés amit említesz.

Amúgy meg ha olyan nagyon unalmas és rossz a tuning akkor lassan 10 év után is miért akarnak olyan nagyon sokan egy Underground 3-mat? Megmondom, mert azóta 90%ban csak szemétre való üres játékok jöttek hatalmas kamu PR-al. Csak nehogy ott is az legyen a vége, hogy szegény Paradiseból építenek egy U3-mat ahol az lesz a legmélyebb tuning, hogy lehet 2 színből is választani a kocsik festésénél, aztán az Autolog 3.0-nál mutogatni, mert az nagyon "közösségi" vagyis "menő", ráadásul 2 hét munkával meg van akárcsak ez az új MW. :(
42.
42.
shatterhand
#28: Így van. Annakidején volt bőven komment, meg tesztben megjegyzés,hogy "már megint a tuning". Az márt kezdett sok lenni. Gyak másról sem szólt az egész.
Oké, jó lenne most már, de anélkül nehogy má szart se érne egy NFS.
Jó lesz ez.
41.
41.
Gorre
Ennek örömére feltettem az Underground 2-őt.
39.
39.
traumraise
jól néz ki de ez már annyira arcade hogy az fáj. Az hogy 300al mész és elmegy melletted a rendőr 450el az vicces. Illetve az is hogy mindegy hány blokádot mész át a kocsinak semmi baja XD
38.
38.
TUNINGmester360
na végre a 1 jó NFS játék végre ezt nem fogom kihagyni :D
37.
37.
ATi0021
Azért ez elég gyenge az eredeti Most Wantedhez képest. Lényegileg Burnout Paradise és Undercover vegyítése.
36.
36.
markoci555
35.
35.
Dark_Temptation
van benne 1-2 elem ami a frászt hozza rám ( mivel nem szerettem a burnout-ot) de jó lesz ez. várós.
34.
34.
KhamÛl
Hát nekem tetszik! Ugyan nem mutat semmi újat de Most Wanted és a hangulata is az és nekem ez elég is! :) És az SLS AMG-ért egy nagy pusszi! :)))
33.
33.
MrBrooks
#28: Gondoltam a sok farok hozzászólás után bekolmmentelek, de végülis a számból vetted ki a szót... Minden egyes kijelentéseddel egyetértek. :) egyedül a HUD ne lenne ilyen csitti-villi. De amúgy más vidikben nagyon tetszik.
31.
31.
drat576
#29: sehol sem írtam hogy milyen a vezetési élmény, pont arra leszek kíváncsi, ez meg már nem az első videó, de akár ebből is nagyjából érezni lehet egyfajta hangulatot, és ez a hangulat engem legjobban a HPra emlékeztet, de mint írtam, ehhez majd kelleni fog egy próba, majd akkor kiderül
30.
30.
attilag78
#27: Ettol fuggetlenul is a polcrol, legyen az valos (360) vagy virtualis (PSN), ez nem kerdes. PC-n nem jatszom, a konzoljaim pedig okositas nelkuliek.
29.
29.
randall13
#25: Egy 4 perces videó alapján levontad a következtetést, hogy milyen a játék hangulata és a vezetési élmény? Taníts mester!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...