Dead Space 3 - képek a súlytalanság állapotában

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 9.
  • Képek
Link másolása
Féltucat új screenshot futott be hozzánk a Visceral Games jóvoltából, melyek bemutatják, hogy milyen jó muri zérógravitáció mellett lebegni és orbitális pályán landolni. A mókának hamar vége szakad, elvégre pár vérszomjas nekromorf másként értelmezi a szervátültetés fogalmát.

Azaz inkább a gyomrukon át szeretnék magukévá tenni Isaac testrészeit, ami nem feltétlenül jó hír hősünk számára. Szerencsére két rémálomszerű kaland után már rutinos pilótának számít. A Dead Space 3-ban többször megtapasztaljuk a súlytalanság állapotát, így nem árt előre hozzászokni a megváltozott viszonyokhoz. Vesd meg a lábad, és fogd be a szádat! A horroreposz következő darabja a jövő év elején jelenik meg.

7.
7.
Antonov77
Nagyon várós! A 2. már 4x vittem végig. Nagyon szeretem. Még negyedik végigjátszásra is átfutott a hideg a hátamon. Izzadó tenyér, szívdodobás a torokban, szapora pulzus.... sokszor azért hagytam abba mert már a szívinfarktus kerülgetett. A legjobb hatást akkor lehet elérni ha éjszaka játszik az ember félhomályba egy fasza kis fejhalgatóval! Brrrr. A 3. résszel nem lesz semmi gond, hozza majd a jól bevált receptet és ha végigtoltam egyedül akkor jöhet co-op valamelyik haverral! Ja és aztán még néhányszor egyedül 2x, 3x, 4x, sokszor!
6.
6.
5.
5.
#4: Én nem co-op-ba fogom játszani.
Nekem megfelelő lesz egyedül.
4.
4.
Ecneb
Én személy szerint a co-op részre leszek kíváncsi! Remélem lesz olyan rész is, ahol külön kell menni a másiktól, nem csak az, hogy egymás seggében loholunk!
3.
3.
Én is nagyon várom már a 3.részt
Sokan mondják ,hogy már nem lesz horror...
De számomra a Dead Space hangulatot nem az adja ,hogy ijesztő-e vagy nem.
Inkább a karakterek és a klasszikus jól megírt történet...
1.
1.
giga321
A 2. részben is tetszett az a rész amikor kilőttük magunkat az űrben és manőverezni kell a roncsok között , és látom ez itt is lesz szóval várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...