Videón a Batman: Arkham City - Armored Edition

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 10.
  • Videó
Link másolása
Miben nyújt többet a Batman: Arkham City Nintendo Wii U-s verziója? Az alábbi gameplay felvételekkel tarkított videóban erre a kérdésre kapjuk meg a választ. A Rocksteady Studios tényleg nem aprózza el a premiert, a konzol sajátos irányítása szinte csavar egyet a játékmeneten.

A Batman: Arkham City - Armored Edition lesz a legteljesebb változat mind közül, elvégre a Wii U tabletkontrollerével előcsalható mechanikával és egyéb funkciókkal új színt vihetünk a megszokott kalandba. Lássuk, hogy a gyakorlatban ez miként csapódik le! A játék a konzol premierjével egy időben, azaz november 30-án jelenik meg. Köszönjük, ampeeer!

10.
10.
drat576
nem rossz, de én valahogy nem a beviteli perifériát szeretném egy játéknál bámulni, PC-n vagy Box-on/PS-en a képet nézem és nem a billentyűzetet vagy a kontrollert
8.
8.
benjo6
Kell egy Wii U ez egyre biztosabb:) PC-n már háromszor végigtoltam a Denevér minden kalandját, minden pénzt megér ez a játék:D
7.
7.
sherex
Hogy néz ki ez a Batman ? Te jó isten mintha lufi lenne vagy mit tom én , tiszta szégyen
6.
6.
b.mate
Nekem tetszik hogy kicsit interaktívabbá teszik a játékot.
5.
5.
zola90
nekem az arkham asylum armored batmanje jobban tetszett de azert ez sem rossz. tenyleg jo lenne ha megkapnak a mas platformon jatszok is mert azert orommel elfogadnam.
3.
3.
l4cyk4
Legalább a Armored Batsuit-ot odaadhatnák a többi platform játékosainak is. Talán az az egyetlen ami kellene ebből a kiadásból, mert a kezelőfelületi újítások úgyis mind Wii U kontroller specifikusak.
2.
2.
giga321
Jó kis húzó cím lesz.
1.
1.
Casiraghi84
Már tényleg nemtudják,hogy mit találjanak ki,aztán jövőre jön egy még teljesebb változat,bár ez azon ritka játékok egyike,amely tényleg megér,szinte minden pénzt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...