Friss DmC-trailer, érkezik a demó

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 15.
  • Videó
Link másolása
A Capcom elhozta New Yorkba a DmC-t is, ahol több érdekességet megtudhatunk a vadiúj arcot kapott Dante jövő évi kalandjáról. Jó hír, hogy az eredeti antagonista, Mundus is visszatér a játékban; ennek örömére új előzetessel gazdagodtunk, és már biztos, hogy lesz kipróbálható változat is.

A New York-i Comic-Conon a játék producere, Alex Jones megerősítette, hogy röviddel a konzolos változatok boltokba kerülése előtt érkezik a DmC demója, s már most letette az esküt, hogy a sebesség hasítani fog - az akciót semmi sem akadályozza.

A visszatérő szereplők között üdvözölhetjük Mundust is. A képregényes ihaj-csuhaj alkalmából új trailerrel gazdagodtunk a januárban megjelenő DmC-ből. Köszönjük, ampeeer!

27.
27.
DevilGamer
#26: Hát igen, ezt a húzd ide-oda magad stílust szerintem arra találták ki hogy, visszavágjanak azoknak akik az előző széria pályáit túl egyhangúnak találták. De a Trailerekben elfelejtettek valamit, azt, hogy túl sok a BOSS fight és kevés az ilyen szokásos stílus pontokra való gyúrás, meg a démon hordák elleni harc.
23.
23.
wardprod
#12: Várjuk ki azért a demot :P
22.
22.
DevilGamer
21.
21.
Racsni1987
#20: Szerintem az eredeti dmc vonalon kellett volna maradniuk. A "modern kisugárzást és a lazaságot" nem kéne erőltetni, nem biztos hogy összejön. Nekem a Bayonetta azért tetszett meg mert van arcade jellege, számora Gow-nál kevésbé ezért felejtős számomra.
20.
20.
Racsni1987
#19: Nekem csak Bayonetta és dmc 4 ami tetszik. Az érdekes, hogy Gow kapcsán ilyen hsz-eket nem lehet olvasni, de az is egy rétegjáték, ami valakinek bejön valakinek nem. Nekem személy szerint azért nem, mert van 1-2 dolog a játékban ami unszimpatikus, de ha ez nem lenne, akkor én is kipróbálnám a játékot, így viszont felejtős.
17.
17.
Dark_Temptation
#16: just like your father. to big for your fckin boots. me? a god. versus you. a piece of shit.
16.
16.
DevilGamer
#14: És a Mundus-t már mutatták egy trailer végén, egy kopasz fickó aki ezt mondta: "Me the god, and this is you, the piece of shit"
14.
14.
DevilGamer
Eddig mindenki utálta az új Dante-t most meg mindenki:"tuti vétel" "megveszem" (nem utalok senkire) és Keiji Maedának igaza van abban hogy, sok mindent jól el b***tak, de sok mindennel izgalmasabbá tették a játékot.
13.
13.
Necreon
#7: Jön az csak nem divat feltüntetni. Később jelenik meg a konzoloshoz képest.
12.
12.
Necreon
Nem szokásom magam ilyen módon kifejezni, de az elmúlt 20 év játéktörténelmében ekkora fost én még nem b@sztam.
10.
10.
keiji maeda
vergil egy homokos , pedig király stílusa volt , ezt a zenét meg ne mondjátok hogy 5 perc után nem utálnátok meg , mert hányadék egy zene , a metál legalja ..... ha ilyen lesz a zene alatta hamar le lenne véve a music a játékban 0-ra
9.
9.
keiji maeda
a capcom sajnos már csak egyvalamiben a legjobb : trailer készítésben , amugy egyre szarabb az a cég pedig valamikor a kedvencem volt
8.
8.
mugen
Ez a trailer üt mint Mike Tyson fénykorában. Jól eltalálták, nem lesz ez olyan rossz szerintem.
7.
7.
Split
Nem látom a videó végén a PC logót... most akkor késik, vagy nem is jön?
6.
6.
razipapi
Juj ez nekem nagyon tetszik !! :)
Nálam tuti vétel :D
5.
5.
Folti1985
Odavág ez a zene alatta :D ha ilyen hangulatos lesz végig akkor tuti vétel
4.
4.
bloodykid
Jó zene+jó játék=megveszem!!
3.
3.
KeXxX
ha tényleg lesz demó (ps3-on is) akkor teszek vele egy próbát.
2.
2.
Dark_Temptation
jajj de várom istenem :) kibszott jó lesz :)
1.
1.
giga321
Nem lesz ez olyan rossz. Én úgy látom a játékmenet elég pörgős lesz de ez a karakter... :/ Na majd januárban meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...