Dead Space 3 - videón a limitált kiadás finomságai

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 18.
  • Videó
Link másolása
Akik előrendelik a Dead Space 3 - Limited Editiont, számos olyan extra cuccal gazdagodhatnak, melyek némileg könnyebbé teszik a nekromorfok megfékezését. A Witness Suit a rideg körülmények között is melegen tart, míg a Negotiatorral tökéletesen darabolhatjuk a szerves szöveteket.

Érdemes letenni a voksunkat a Dead Space 3 - Limited Edition mellett, hiszen a Tau Volantis fagyos és kíméletlen terepe meghálálja, ha extra cuccokkal vértezzük fel hősünket. A kiadásban benne lesz a Witness Suit, amellyel mindig melegen tarthatjuk Isaacet, míg az Evangelizerrel egy durva sörétes puska és gépkarabély keverékét kapjuk meg.

A The First Contact Suittal hosszabb távon kóborolhatunk az űrben, míg a Negotiator személyében egy tökéletes, szerves szövetek feldarabolására használható mordállyal gazdagodhatunk.

A Dead Space 3 februárban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

10.
10.
supair
#9: Nincs párja most a palettán.
9.
9.
Mortician
#6: Ott a Detonator nevezetű fegyver, illetve az Impulzuskarabély is rendelkezik gránátvetővel, az Ívfegyver úgyszintén tud időzített bombát lerakni. Semmi szükség eldobható gránátokra.
8.
8.
Jinbobo
#4: úgy lenne a legjobb ha az update ruhákat dlc-ként lehetne megvenni. Aki meg nem vesz új öltözéket, az elvérzik a 3.pályán:)
7.
7.
drat576
a bukfencezés kicsit érdekes ^^
6.
6.
keiji maeda
rakhatnának ebbe a játékba valami gránátot is anyi féle fegyver van benne , de gránátok semmi
4.
4.
Gu3sT2
Sokkal jobb lenne ha lenne 1 ruha amit upgradelhetnénk :/ az első résben jobban meg volt oldva az öltözékes cucc mint a 2-ben szerintem :/
3.
3.
h.jozsa
Rettegni akarok,izgulni hogy a következő sarokból vajon mi ugrik elő....a horror játékok új generácioját akarom!!!
2.
2.
DON GONDOCS
Hát ez kell, akármennyire is változott az elődeitől.
1.
1.
h.jozsa
Imádom...várom már nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...