Új forgatókönyvírót kapott a Mass Effect-film

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Legendary Entertainment megbízásából Morgan Davis Foehl írja a Mass Effect-film forgatókönyvét, legalábbis jelen állás szerint. A BioWare sci-fi eposzából készült mozi írója maga is nagy rajongója a szériának, és igazán akciódús alkotást helyezett kilátásba. A rajongók fellélegezhetnek?

A Variety magazin értesülései szerint új forgatókönyvírót kapott a közelgő Mass Effect-mozifilm. Az aktuális jelölt Morgan Davis Foeh, bár felőle eddig nem hallottunk sokat, ám a 2009-es alkotása, a Whatever Gets You Through the Night elismerő kritikákat kapott. Úgy néz ki, hogy a 2014-ben megjelenő Crosshair is hasonló reményeket kelt.

A produceri munkálatokat igazi játékosok vállalták magukra: Ari és Avi Arad mellett Thomas Tull és Jon Jashni sem veti meg az interaktív szórakozást, míg a vezető producer a BioWare fejesei közül kerülnek ki; ott vannak az alapítók, Ray Muzyka és Greg Zeschuk, valamint a Mass Effect atyja, Casey Hudson is. A Legendary egyébként azt a Mark Protosevichet dobta Foeh kedvéért, akit a Thor és a Legenda vagyok stáblistájában láthattunk.

Nem kell megijedni, hiszen Foeh nagy Mass Effect-rajongónak vallja magát, és egy akció-orientált filmet helyezett kilátásba.

27.
27.
Giggsy
#26: Nyugi, Uwe Boll kezébe egy ilyet tuti nem adnának. Amennyire nekem rémlik, majd minden filmje másod- vagy harmadvonalbeli játékokból készült. Talán csak a FarCry és az Alone in the Dark kivétel, bár még azok sem annyira AAA-s címek, mint a Mass Effect.
Én mondjuk JJ Abrams-nek, vagy Joss Whedon-nak örülnék. A legjobb mondjuk Cameron lenne, de ő most nagyon avatarozik.
24.
24.
Dragonborn
De vajon ki lesz a rendező ?
23.
23.
Giggsy
#22: Ezt már előre bejelentették, hogy először az első rész történéseit veszik alapul. Magyarán Saren üldözése, Garrus, Liara, Tali, Wrex, Joker, Anderson, Ashley, Kaiden megismerése lesz a főtéma. Azt kétlem, hogy ők mind bekerülnek, kérdés, hogy ki marad ki.
22.
22.
Kocsis92
#8: a 3 játék anyagát úgyse fogják tudni beletenni egy filmbe. maradjunk csak blockbuster akció csapkodás, a történet legyen a játék aranya
21.
21.
MrBrooks
Én annyira mocskosnagy fan vagyok, hogy akármi kerül a név alatt a mozikba nedves gatyával fogok a pénztárnál sikítozni a premier napján. :D
Mindenesetre nagyon remélem, hogy a sorozathoz méltó filmet kapunk. Vannak még csodák. :)
20.
20.
leviske
#17: De hülye vagyok. Forgatókönyvíró lesz, nem rendező...
17.
17.
leviske
A Rescue Me-ből pár jobb rész rendezésében részt vett, ami biztató, viszont a két "nagyobb" filmje, amiben segédkezett, számomra kissé idegen a ME univerzumtól.

Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mit tud kezdeni az első saját rendezésével. A sorozat miatt gyakorlata az kell hogy legyen a drámákban, szóval esély az van arra, hogy nem lesz egy borzalom. De sok esélyt nem látok, hogy a PoP filmnél közelebb ugrik az alaphoz.
14.
14.
JBoy
Traktoros_Joska!

Az angol tudás valóban nagyon hasznos és egyre fontosabb, de attól, mert te vagy én vagy bárki más tud angolul nem kell azokat lenézni akik nem tudnak.
Do we understand each other?
8.
8.
JBoy
"akció-orientált filmet helyezett kilátásba. "

Hát épp ez az. Ne teljesen azon legyen a hangsúly hogy ölik halomra az idegeneket vagy ők az emberiséget, mert nem hiszem, hogy élvezetes mozit lehet abból csinálni, hogy whááá itt vannak a kaszások akik 50000 évente kiirtják a fejlett szerves létformákat, adjunk nekik!

Különben a megfilmesítés ötlete jó, de csak akkor lehetne igazán élvezni, ha felvennék példakép és renegát módban is Aztán távirányítóval jelezhetném, hogy most melyiket választom...jó tudom, tudom, de akkor is. :D
6.
6.
giga321
Jöhetne már magyar felirat a 3. részhez addig nem játszok vele .
5.
5.
4.
4.
KENKILL
Valahogy kétlem, hogy ez a film jól fog elsülni, de ne legyen igazam.
3.
3.
Eddig azt sem tudtam ,hogy lesz:)
A Trilógia mai napig az egyik nagy kedvencem(a vége is tetszett)tehát jöhet!
2.
2.
metercsiken
Ha ügyes, akkor egy nagyon jó kis filmet hozhat ki ebből!
1.
1.
Ótvar
Eddig azt se tudtam, hogy foglalkoznak a mozival, úgyhogy ez mindenképp jó hír :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...