Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge - képek és trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 26.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo bejelentette a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge Észak-Amerikára vonatkozó megjelenési dátumát, valamint új részleteket közölt a legteljesebb verzióról. Lesz karakterfejlődés, új karakterek, vér és csonkolás, mindenről beszéljenek az új screenshotok és a videó.

A Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge szinte minden olyan fájó hiányosságot orvosol, amit az Xbox 360-as és PS3-as alapjátékban hiányoltunk. Megkapjuk a régen várt fegyvereket, a karakterfejlesztés lehetőségét, illetve a csonkolást is. A harci rendszert teljes mértékben újragondolták a Team Ninjánál, és a Wii U-s verzióban friss multiplayer módok is várhatók.


Az előző játékokból ismert Ayane játszható karakterként tér vissza, speciális fegyverekkel és Ninpo-támadásokkal. A karmapontjainkat a felszerelésünkre és tanulásra költhetjük el, így Ryu új mozdulatokat sajátíthat el. Minden fejezet tartalmaz majd egy rejtett harci területet, azaz egy Test of Valort, itt a hullámokban érkező ellenséget és vérszomjas bossokat likvidálhatjuk extra javakért.

A GamePaden az irányítás sokkal könnyebb és bármikor hozzáférhetünk a Ninpo-támadásokhoz úgy, hogy egy percre sem kell a menüben lófrálnunk. Még több játszható karakter üti a markunkat ingyenes DLC-k formájában, mindenre pedig az okosabb ellenség teszi fel a koronát, akiket aztán miszlikbe apríthatunk.

A Wii U-s Ninja Gaiden 3 november 30-án jelenik meg Európában.

6.
6.
rossitibi
#2: Egyetértek!
Kaptunk egy félkész játékot! Szemét mocskos köcsögök mindent kivettek belőle aminek értelme volt! Hogy örültem volna ennek én is!
5.
5.
DollSyndrome
Csöcsi popi vééééééér.
4.
4.
DON GONDOCS
#3: Lesz majd más pc-re, időnként feltűnik 1-2 alkotáspl Yaiba: Ninja Gaiden Z majd, Ninja Blade, legutóbb Darksiders 2, a Ninja Gaiden meg örök kedvenc meg a klasszikus is.
3.
3.
DevilGamer
Kár, hogy PC-re nincs, de ez egy vérbeli konzol játék. Úgyhogy, gondolom, hogy ebben az életben nem is lesz. D:
2.
2.
LtK
Pontosan így kellett volna megcsinálni a rendes Ninja Gaiden 3at =S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...