Karateka - látnivalók a megjelenés mellé

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 8.
  • Videó
Link másolása
Jordan Mechnernek nem csak a Prince of Persiát köszönhetjük, hanem az Apple II-re megjelent 1984-es Karatekát is. A klasszikus címnek a héten jelent meg a remake-je Xbox Live-on, ennek örömére egy csokornyi screenshottal, és egy vicces launch trailerrel jelentkezünk.

Huszonnyolc évet vártunk a Karateka felújítására, de joggal hihetjük azt, hogy életképes feldolgozás született Jordan Mechner tolmácsolásában. A feladat egyszerű: haladunk szépen előre a távol-keleti ihletésű vidéken és lepofozunk mindenkit. Letölthető címről van szó, amely a héten jelent meg Xbox Live-on - a grafika szép és használható:


Végül álljon itt a launch trailer "bővített, rendezői változata", amely egyaránt tartalmaz élőszereplős és játékmeneti részeket. A Karateka iOS-re, PC-re, PSN-re és Wii U-ra is megjelenik, de ezek kapcsán dátummal még nem szolgálhatunk.

6.
6.
gyurcio
#5: Jah látom, lesz steamre is :)
5.
5.
gyurcio
Zsír lesz ez. Itt egy gameplay demo : http://www.youtube.com/watch?v=NaarVhkRHh0 . Remélem kiadják Steamre is.
3.
3.
equinox42
Karatéka nekem a nintendos verzióban-meg az emlékeimben- egy elég komoly hangvételű játéknak tűnt.Most cask képek alapján ítélek, de az érdeklődésem az nagyon alábbhagyott.
2.
2.
levantine
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...