Crysis 3 - zakatol a Hunter mód

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 9.
  • Videó
Link másolása
A Crytek nagy reményekkel tekint a Hunter névre hallgató többjátékos módra, melyben két lopakodásra szakosodott "Vadász" néz szembe a CELL-katonák seregével. Az álcázásra és a megfontolt előrehaladásra sarkalló mókát most élesben is megcsodálhatjuk.

A Hunter mód ötperces fordulókból áll, konzolon 2 vs. 10-es, míg PC-n 2 vs. 14-es csatákra rendezkedhetünk be. A meccsek elején két Hunter áll szemben a jóval nagyobb túlerőben lévő CELL-katonákkal. Ha egy CELL-talpnyaló meghal, akkor Hunterként éled újra; a kör addig tart, míg az összes CELL-baka meg nem hal, vagy lejár az időlimit.

Az előrendelők számos finomsággal gazdagodhatnak. Övék lehet az első napon a Predator Bow, mely egy fegyverskin az íjunkhoz, valamint a mindent látó Recon Arrow is. Már egyből az ötödik szinten kezdenek a multiban egy Hunter Nanosuitba bújva. Pluszban a Crysis első része is az előrendelők jussa lehet, de csak korlátozott ideig.

A Crysis 3 februárban jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

12.
12.
Jared
kb 3 embernek fog ez elindulni a gépén full grafon az országba :)))
11.
11.
Giggsy
#9: Ezért lenne jó, ha nem lenne respawn és a CELL katonák valóban összedolgoznának csapatként, hogy elkapják a vadászokat. Az ötlet szerintem alapjában véve jó, de két dolog akadályozza majd meg a jó működésben. Az egyik ez a respawn dolog. Indulnak 12 CELL - 2 nanosuit-os ellen, aztán két perc után lesz majd 3 CELL - 11 nano-s ellen. Abban már nagy élvezet lesz :/ A másik problémát pedig maga a multis környezet adja. Ez jó buli lenne úgy, hogy mondjuk egy összeszokott klán indul egy összeszokott páros ellen, viszont a valóságban az lesz majd, hogy a 12 CELL katona (ha feltételeznénk, hogy a respawn opció kimarad) legalább 8 különböző irányba kezd fejetlen rohangászásba. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy a valóságban működőképes legyen majd ez a mód.

Amúgy kíváncsi leszek a játékra. A multi az cseppet sem érdekel, de a látványvilág nagyon szépnek ígérkezik, csak kérdéses, hogy mennyire lesz élvezetes maga a harc.
10.
10.
watto
#8: " akkor Hunterként éled újra "
9.
9.
shatterhand
#1: balansz kérdése az egész.
Elég, ha überfa..a lesz az álca cuccal játszani azt kergetheti aaa aki betéved oda. Épeszű ember nem fog egeret játszani,meg halomra szivatni magát a másik örömére.
8.
8.
adam0527
#6: szerintem ezt úgy értik, hogy a vadász szemszögéből látod a halálod.
6.
6.
Giggsy
Most ezt nem egészen vágom. Aki meghal az nanosuit-os szuperemberként térhet vissza? Már látom is előre a sok kis hülyegyereket, aki ha CELL katonaként kezdi a játékot, szánt szándékkal megöleti magát, hogy vadász lehessen belőle. Mégis melyik idióta találta ki ezt a dolgot??? Ennek a módnak úgy lenne értelme, ha EGYÁLTALÁN NEM LENNE respawn. Úgy üthetne, így kábé baromság lesz az egész.
5.
5.
Lorthirash
igazából még a Crysis első részét kellene megcsinálni cryengine 3 al és akkor az úgy fasza is lenne
4.
4.
Hubert Cumberdale
#1: Jah, csak nem a mód miatt, hanem mert balfaszok fogják javarészt játszani. :P
2.
2.
1000% ,hogy meg fogom venni!
Az eddigi részei a mai napig a kedvenc játékaim közé tartoznak.
1.
1.
Ector
Hát a CELL katonáknak kb nincs esélyük :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...