Vergil is játszható karakter a DmC-ben

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem elég, hogy Vergil visszatér az új Devil May Cry-ban, még játszható karakter is lesz, a dolog szépséghibája, hogy csak akkor bújhatsz bőrébe, ha megvásárlod a Vergil's Downfall című letölthető kiegészítőt. Cserébe több órányi akció vár Rád a társaságában.

A Vergil's Downfall című DLC a DmC boltokba kerülése után válik letölthetővé a PSN-en és az Xbox Live-on, a játékosoknak 9 eurót, illetve 720 Microsoft Pontot kell fizetniük érte.

A kiegészítő értelemszerűen Dante ikertestvérének, Vergil történetét meséli el, a hivatalos közlemény szerint több órányi játék és 4 nehézségi szint vár a játékosokra. Vergil bőrébe bújva új fegyvereket és kombókat próbálhatsz, ahogy friss ellenfelekből és helyszínekből sem lesz hiány. A DLC-ről már gameplay trailerünk is van, feljebb láthatjátok!

Köszi, MrBenjamintoto és DevilGamer!

48.
48.
xelalex19
#47: A saját vélemény belefér 1 kommentbe is, és nem hinném hogy rá kell erőltetni másokra. Amúgy meg szerintem az új dante buzisabb mint natsu a rózsaszín haj ellenére is, de mint mondtad a játékmenet az zúzós lesz szóval, ha egy buzival kell megmenteni a világot, de ennek ellenére a játék jó lesz, akkor jöjjön csak :)
47.
47.
giga321
keiji maeda-nak tökéletesen igaza van a többiek meg nem értik meg hogy ez saját vélemény , szerintem is buzis a karakter mint Dante de azt elismerem hogy a játékmenet zúzós lesz. ( Most jöhet a szardobálás hogy "HŐ há ki a buzi neked meg rózsaszín hajú anime fiúcska a profilképed" ). Annyit mondok hogy nézd meg a Fairy Tail-t és kb Natsu a legbikább benne ( ennek ellenére nem Ő a kedvencem )
45.
45.
Gu3sT2
Inkább előveszi az ember a 3. részt amiben nem kell külön fizetni érte és ott tolja vele o.O én inkább kijátszom 5ször a 3. részt minthogy ezért akár 1 forintot is adjak vagy játsszak vele 2 percet.
44.
44.
Qmoul
Mivel nem játszottam még vele, ezért nem fogom magam előre negatívumokkal terhelni, így próbálom elhinni, hogy ebből egy ütős játék lesz.
Szeretem(szerettem) Dante karakterét az animében is, és a játékokban is. Az "image" kicsit torzul, ez látható a videóból, de remélem ezt kompenzálja majd valami Capcomos csoda...
42.
42.
metercsiken
Abszolút nem ismerem ezt a játékot, de így a videó alapján kipróbálnám( ha ez van konzolra is ), mert tetszik.
Ja,és e tény miatt, az sem érdekel kivel kell kaszabolni! : )
41.
41.
Dark_Temptation
#40: ha nem anime szemmel nézed, buzi. és olyan ember aki nem néz anime-t (személy szerint nem magamra értem , én nézek. ) azt mit fog mondani? buzi. na most, az új dante-n van bármi olyasmi ami arra utalna, hogy ő buzi? ha 1 normál ember megnézi a 2 karaktert mit fog mondani? hogy a keiji buzi. és amúgy is én 1 normál, vitát szerettem volna, ez meg már az első mondatában lebuziz? ez mi? kinek képzeli ez magát? lehet, hogy fekete öves szájkaratés és tenisz bajnok is, de ez akkor sem jogosítja fel rá, hogy lebuzizzon másokat ok nélkül. troll? hmm bocsi de én csak orc vagy draenei lehettem a wow-ban.
40.
40.
Deadpool
#34: Nagyon el vagy tévedve. Keiji Maeda is pont egy Capcom játék főszereplője, és igen jól eltalált karakter, és mivel a játék anime irányba van inkább elmozdulva, természetes, hogy az öltözködése eltér a megszokottól. Sőt, animeben is szerepel, ott se meleg. S' hogy a neten vannak yaoi képek( ha jól tudom ez a meleg megfelelője a japánoknál a pasi-pasival anime/manga cuccnak) az nem jelenti, hogy az is, bármilyen anime/manga szereplőről lehet találni ilyen képet, sőt, az új Danteről is van már, tehát... a te logikád alapján, buzi.

A játékról meg annyit, a cím a gond vele, és a szereplők neve, mást nem mondanék. Jam és Dark, troll vagy te is. Nem csak az a troll, aki veszekedést kezd, hanem az is, aki eteti, csak még nem ismerte be magának. Tehát látens troll vagy, vagy talán homár is, ezért mondod másra is :P
39.
39.
Exnem
F*aszt parázik már mindenki! Ahogy ismerjük a Capcomot 100%, hogy adnak egy DLC-t,amiben a régi Dante kinézetével lehet tolni, vagy benne lesz unlockolható skinként.
38.
38.
Dreadlox
#12: nem egészen, úgyanis nekem van casual gamer ismerősöm, és az nem csak cod meg sportjátékokkal nyomja(coddal egyált nem), hanem olyannal is nyomta mint a Dante's inferno, pedig az se mondható casualnak, de ezek a küllemet nézik, nem a tartalmat és az élményt, ergo a DmC-t is meg fogják venni a casualok, mert a trailer badass wanabe.
37.
37.
keiji maeda
#35: áh nem az ilyen vitával nincs még semmi gond :) ide még nem kell moderátor :) szerintem teljesen nem mentünk el még rosz irányba , mindösszesen ellentétes érvekkel hergeljük egymást , te szerintem nem értünk el anyira trágár szintet hogy moderállni kelljen minket , és igen gy kis gyenge fórumon is meg warez oldalon is ahol alig van komment max aniy hogy igen jó igen nem jó ott is va szerkesztés gomb szerintem ez a gamekapocs már elég sok évet megélt elég sok felasználóvan rajta igazán iderakhatnának már egy szerkeszt gombot :)
36.
36.
keiji maeda
#34: háh ezt azért érdemled mert feldobtad a magaslabdát ezzel a kérdéseddel "na ilyenkor mi van? " és az iléyen labdát le kell csapni :)
35.
35.
IceColdKillah
Látom megy a szájkarate! Ezaz emberek, romboljuk csak tovább az oldal színvonalát!
Viszont, a szerkesztés gomb valóban elkélne már! Illetve nem ártana ha a moderátor is életjelet adna magáról, mert szerintem az ilyen vitákat az értelmesebb ember privátban rendezi le...

U.I.: Én is a reboot ellen vagyok, de majd az eladásoknál kiderül hogy kinek van/volt igaza!
34.
34.
Dark_Temptation
#32: aucs. ezt én miért érdemlem? 1 rossz szót nem szóltam neked, erre te csak úgy lebuzizol? ezt még is hogy képzeled? normális vitázás nem megy? te szégyen. és nézz már rá a karakteredre úgy buzi, ahogy van. virágos ruha? tollak a hajba? zebra csíkos ruhák? homokos. akárcsak te vagy. szervusz!
33.
33.
xelalex19
#31: Ezzel teljesen egyetértek, a lényeg itt annyi, hogy hiába hisztizel, illetve hisztiznek még sokan azért, hogy dante b*zi, mert nem hiszem, hogy bármit is elérnének vele. Vagy én nem tudom, hogy ez valamilyen lejárató hadjáratnak akar-e indulni vagy minek, hogy nehogy véletlenül valaki merjen vele játszani azért mert a régi Dante sokkal jobb volt, mint a mostani vagy nem tudom, de ugyanez a helyzet az NFS szériával is, kiadnak valami had ne minősítsem játékot, legalábbis az elődjeihez képest, de az új generációnak (2000+) akiknek fogalmuk sem volt milyen a régi, valószínűleg az újabb (lebutított) változatot is megfogja venni, és tetszeni fog neki. Tegyük hozzá, hogy a DmC talán még nem is lessz olyan rossz játék, de az emberek legtöbb esetben azt csinálják amit a másik, ezért ha te elkezded fikázni akkor feltehetően a mondjuk a feleannyi idős kis srác is ugyanazt fogja mondani és ki se próbálja, pedig még az is lehet, hogyha kipróbálná, akkor megszeretné, és ebből kifolyólag ránézni a régebbire is... remélem érthető, hogy mire gondolok :)
31.
31.
keiji maeda
#28: én sem aztmondom hogy a játék szar , csk én nem tudok elkövetkeztetni attól hogy mi a címe és mik a karakternevek, ettől függetlenűl mint hack & slash jónak tűnik , ha ezt a capcom nem akarta volna a cím miatt anno igy eladni hanem egy új project -ként hozta volna fel nem kapna enyi negativ kritikát mindenhol,
ami működik azt ne javitsd meg !
28.
28.
xelalex19
#14: Azért nem ennyire rossz a helyzet ahogy beállítod lol... Ez a Vergil még egész értelmesen néz ki, hasonlít is a régire kicsit kinézetben, a skillek terén pedig ahogy elnéztem egy az egyben a régi... Viszont Dante valóban elég szánalmas lett, de ez nem azt jelenti, hogy a játék rossz, hanem azt, hogy valamit összecseréltek mikor címet adtak a játéknak, megjegyzem nem kicsit :)
27.
27.
keiji maeda
#25: maeda keiji minden csak nem homokos , de erről nem nyitok vitát , keiji legalább anyira laza karakter mint a régi dante , jah bocsi nektek az is homokos volt , és amugy bocs de az a cigizős dantét maga ninja theori is törölte mint skint , valószinűleg meg a sengoku basara világában nem vagy ismeretes jól gondolom -e ?
26.
26.
keiji maeda
#24: öhöm öhöm neharagudj a zene ? össze se lehet hasonlítani a kettőt , amugy meg én nem vitázom még most sem mindösszesen leírom az érveimet , és nem akarlak megyőzni egyikőtöket sem az én igazamról , ti vettétek egyből a szivetekre az én kommentemet a cikkhez, és ha olvastátok volna írtam is hogy vergil harcrendszere eléggé hasonlít a régihez. jah igen dante szüleit démonok ölték meg és ezért vadássza a démonokat bla bla bla
25.
25.
Dark_Temptation
#23: te beszélsz? hogy is néz ki a profilképed? http://www.bekalou.com/wp-content/uploads/2012/02/KeijiMaeda.png na akkor ki is a homokos itt? :)
24.
24.
Dark_Temptation
#14: 25 évesen ennyi eszed sincs, hogy normálisan tudj vitázni te birka!?. válogasd meg a szavaidat. a történettel nincs semmi baj, a zene a szokásos szintet adja, vagyis kurva jó. ezek szerint neked az előző részekben sem tetszett a zene? 1 igazi fan-nak? a félig démon félig angyal nekem sem tetszik igazán, de ha az apja démon volt ugyebár akkor az anyja miért ne lehetett volna "angyal" ? a dmc4-ben is credo és agnus is angyalnak vallotta magát,(holott démonok voltak) tehát annyira nem vészes.
21.
21.
DevilGamer
#19: A csoport a facebook-on van!
20.
20.
keiji maeda
#18: az arcuk / tényleg kéne egy szerkesztés gomb / baszki gamekapocs még egy szaros gyenge torrent oldalon is vagy szerkesztő gonb , rakjatok már ide is elég nagy oldal vagytok ti már ehez nem
19.
19.
DevilGamer
Amúgy aki annyira ezt a DmC akármit az csatlakozzon a Fan Protest against DmC nevű csoporthoz, kíváncsi vagyok mit szólnának ahoz az infohoz amit ott tudnak meg. Nem rossz játék, de a régi jobb volt. És kíváncsi vagyok hogy egyes emberek mit szólnának ha a kedvenc játékukat rebootolnák.
14.
14.
keiji maeda
#13: hát baszod ilyenkor az van te is homokos vagy , mert ha eltekintesz atól hogy devil may cry a címe és eltekintesz attól hogy dante a neve meg vergil meg sparda , akkor keress már rá légyszives hogy milyen gaygi sztorit adtak neki hogy mi történt a szüleivel meg félig angyal félig démon , halod a legjobb üzleti fogás a mostani a világban amik mennek manapság az mind mind benne van , gondolom nektek tetszik vergil kinézete mert szerintem hányadék és neharagudj meg de a kommentemet nem neked célzom ha neked tetszik a játék akkor majd megveszed és játszol vele nekem nem tetszik se zeneileg se sztorilah se látványvilágilag , nem is fogom megveni , enyi pont le van zárva nekem a véleményem a játékről megvan meg neked is , majd ha te készítesz egy játékot és arra írok valamit akkor vedd a szivedre enyire nem személyes üzenet a kommentem haver
13.
13.
Dark_Temptation
#7: mindig? harc után is hátra volt fésülve a haja? mert én nem úgy emlékszem. ///amúgy meg kibszottul jól néz ki a játék :) már alig várom!! :) hiányzik a régi vergil mert ő volt a favourite. legalább a szinkronhangja maradhatott volna! na de mind1, így is nagyon jó lesz! / keiji maeda nem unod még ezt a homokosozást? minden hírnél csak ezt olvasom. Nem tudom neked bennük mi a homokos.. Amióta a Gk-n ráaggaták a homokos, metrosexuális jelzőt azóta ez a menő. eladásokról meg annyit, hogy én is igazi fan vagyok és még is megveszem mert ez 1 jó játék lesz. na ilyenkor mi van?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...