Íme a Van Helsing-játék új főhőse

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Lezárult a magyar NeoCore Games szavazása, melyben a fejlesztők azt kérték Tőletek, hogy válasszátok ki a három jelentkező közül azt a szimpi figurát, akit el tudnátok képzelni a The Incredible Adventures of Van Helsing főhőseként. A nyertes: Mysterious Man, aki Abraham Van Helsing fia.

A hazai illetőségű NeoCore Games a múlt héten azt kérte Tőletek, hogy válasszátok ki a három jelentkező közül a The Incredible Adventures of Van Helsing új főhősét. Úgy látszik, a stúdió emberei okultak a játékosok negatív visszajelzéseiből, miszerint túl lányos az akció-RPG korábbi főszereplője.

Nos, a nyertes a Mysterious Stranger lett, a szavazatok 72 százalékát szerezte meg - olvasható a NeoCore fejlesztői blogján.

A delikvens az éjszaka szörnyeinek levadászására szakosodott, s a tetejébe még szellemes egysorosokkal is megörvendezteti a hallgatóságot. Ő a legendás szörnyvadász, Abraham Van Helsing fia, s bár lehet, hogy fiatal, egyáltalán nem tapasztalatlan. Az alma nem esett messze a fájától - a sors úgy hozta, hogy ő is Borgia gonosz lényeit hasítja fel, miközben a saját hitét is kénytelen felülvizsgálni.

A Mysterious Stranger Salamon Anikó munkája, így készült el a koncepció:

Köszönjük, DevilGamer!

9.
9.
AbsurdShark
Fura ez, mert szerintem nem ártott volna a játéknak ha mindhárom "karakter" válaszható lett volna játékon belül. Ha már csak és kizárólag Helsing-el (vagy örökösével, franc se tudja követni) tudunk játszani, legalább választék lenne. Nem tűnik rossznak a játék, de az eddig látottak alapján a mai játékok közt szerintem nincs túl sok sikerre ítélve.
8.
8.
J Adam
Kíváncsi leszek a játékra hogy sikerül :) remélem adnak ki még hasonló stílusban játékot.
7.
7.
giga321
Én is rá szavaztam , szeretem a misztikus karaktereket ( mint borderlandsban zero )
6.
6.
IceColdKillah
Ha jól emlékszem akkor ez egy Diabló-szerű messzi-izometrikus nézetű játék ahol jóformán csak az egérrel kell kattingatni. (Javítsatok ki ha tévedek!)
Szóval hiába lett b@szott jó a jelmez ha csak 1-2 cm fog belőle látszódni a monitoron... De ne legyen igazam! Hajrá magyarok! :)
4.
4.
DevilGamer
Szerintem ezt a fejlesztők így akarták, mert hát mondjuk meg őszintén, hogy menőbb lett a többihez képest. Én is a Veteránra szavaztam, de szerintem akkor már mindenkinek tiszta volt, hogy ki fog nyerni.
3.
3.
DollSyndrome
Zsír, én is rá szavaztam.
2.
2.
DON GONDOCS
lol itt simán megváltoztatták a főhőst.
1.
1.
drat576
a kommentekből lehetett érezni hogy ő fog nyerni, bár én a 'veterán'-ra szavaztam, de ez se rossz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...