Hat perc gameplay a Crysis 3-ból

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 15.
  • Videó
Újabb gameplay videó érkezett a Crysis harmadik részéből, a hatperces felvétel ráadásul megint az egyjátékos kampányt mutatja be. A szabadság adott, rajtad múlik, milyen módszerekkel és milyen úton teljesíted a kitűzött feladatokat; sunyulsz vagy szemtől-szemben rontasz rá a rosszfiúkra.

Prophet és Psycho New York pályaudvara felé veszik az irányt, hogy találkozzanak a lázadókkal, a területet viszont alaposan megváltoztatta a Nanodrome: a vegetáció átvette az uralmat, derékig nőtt a fő, mindenütt fák, miközben a talajvíz itt-ott feltört, és a régi vagonokat is ellepte a rozsda.

A gameplay felvételből kiderül, hogy a Crytek fejlesztői miként teljesítették a játék ezen szakaszát, de természetesen alternatív módszerek is rendelkezésünkre áll majd; a készítők azt a szabadságot akarják visszahozni, amit a Crysis első részében tapasztaltunk!

A Crysis 3 februárban jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

29.
PAtr0n
Hát én nem unatkoztam 1 percig sem. Meg van adva a lopakodás lehetősége is, még ha ezen a hentesvideón nem is látszik. Több nyitott tér, több lehetőséggel, jó irányba mentek a fejlesztők, lesz olyan jó mint az 1. Bár nekem a 2 is tetszett a maga nemében, sajátos hangulatot árasztott.
A grafika meg egyszerűen gyönyörű. Addigra jó lenne valami combosabb gépet összepakolnom :)
28.
GugeN
Nagyon zorallll :))) Gép gyilkos lesz az biztos :)
27.
Folti1985
26.
MrBrooks
Kövezzetek meg, de tetszik.
25.
Hubert Cumberdale
#23: Ezt én is észrevettem, de valami god módban lehet, mivel szanaszét is lövik, meg a rakéták közül volt, ami telibe találta és nem halt meg. Valószínűleg ez azért van, hogy ne kelljen 6x felvenni a vidit a bénázása miatt.
24.
zimonyini
Eddig is ez a sorozat volt a kedvencem, hát még ezek után... :D
23.
Folti1985
Én nem akarok troll lenni de ebben a játékban tényleg ennyire nincs kihívás mint ahogy a videó mutatja ? mert szép szép hazudnék ha azt mondnám nem nyűgöz le a látvány de 7 percig azt néztem hogy a mint az idegbeteg rohangál közben bekap olyan 350-450 lövést 8 rakétát kb 4 pofont és mégis él. persze tudom a ruci gyogyít meg minden az első részt anno jó magam is végig játszottam de nem tudom nekem zazás a cucc.
22.
Imádom a Crysis sorozatot,a kedvenc játékaim között vannak,ez is meg lesz véve:)
21.
kharami
Amúgy a játék tetszetős és kiváncsi leszek mi sül ki belőle!;)
20.
kharami
#17: Agy má kölcsönn!!!
19.
DON GONDOCS
Szerintem jó irányba halad a játék, nagyszerű befejezés lesz.
18.
Trapyd
#17: 30 évvel ezelőtt a C16 om nak durvább volt a teljesítménye, mint ennek az izének, szóval nem tudom honnan veszed, hogy akárcsak bericcenne ezen a kombájnon.
17.
fisker
Intel Core i7 3770K, 16GB DDR3 1600Mhz Memory, NVIDIA GTX 680 2GB , Intel Z77 Chipset Motherboard, Intel 520 Cherry Ville 120GB SSD Drive
ezen csak eldöcög majd
16.
Hubert Cumberdale
#15: Ezt mintha az előző résznél is hallottam volna és valahogy nem jött be akkor sem a káröröm. ;)
15.
mrxten
majd akkor áradozzatok ha kiderül, hogy nincs az a gép a földön amin maxon elfut :)
13.
#5: Nekem az eredeti psycho nem tetszett.
Termeszetellenes feje volt.
Meg az egesz csavo olyan hatast keltett mint egy tudobeteg, vagy egy vegsostadiumos aids-es , csak nem volt 20 kilosra lefogyva...
12.
Jared
Nemtom lehet hogy bennem van a hiba de nekem annyira nem tetszik :(
11.
Ahogy latom azert, meg mindig ez a motor szolgaltatja a legrealisztikusabb grafikai elmenyt.
Raadasul meg mindig ott keszulnek a legvalosaghubb karakterek is.
Barmennyire faj is ezt kimondanom. :D
10.
Lacek896
#4: Osztom a véleményed! :) Emlékszem hedzsooo videóira a multis béta tesztből első látásra tényleg nagyon jó meg minden de hasonlót sajnos már láttunk valahol. A kampány meg egy ütős sztoriért kiállt ez számomra mindig is gyengéje volt a sorozatnak a látottak után reménykedem.
9.
Cuppak
Elég jó, alpha is bejön, először nem tetszett de adtam neki újra esély-t, jó kis újítások vannak =D
8.
l4cyk4
Nem sámli! :) Remélem ezt is ugyanúgy végig lehet lopakodni mint a második részt.
7.
DonGatto
#5: Nem akartam mondani, de nekem is szemet szúrt, bár ha emlékeztek a régi Psycho is elég baltaarcú volt, am sztem a szinkron sem a régi.
6.
DonGatto
Nagyon jól néz ki, igazi hangulatbomba. Örülök h visszahozták Sykes-t is.
5.
Hubert Cumberdale
Ja hogy az Psycho?? Baszki nem is hasonlít o.O Mi az a krumpli orr?
4.
Hubert Cumberdale
Eleinte kicsit zavart, hogy a második rész alapanyagaiból gyurmázzák össze a harmadikat, de eléggé megnyugtató, hogy sikerült teljesen újat alkotni vele. Nagyon ott van ez a vidi. Az egyetlen dolog amit sajnálok, hogy a multija megmarad annál a cod sztájlnál :/ Örültem volna egy jó 32 fős Powerstuggle-nak egy ilyen környezetben *-*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...