Elite: Dangerous - mozgásban a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 26.
  • Videó
Link másolása
A veteránok számára az Elite folytatása maga lesz a megváltás, a projekt pedig szépen kapja a támogatói összegeket a Kickstarteren. David Braben csapata elhúzta előttünk a mézesmadzagot: végre ingame jeleneteket látunk.

Két hajó hasít az aszteroidák között, a világűr titkai csak arra várnak, hogy felfedezzük, mindez megszokott életkép az Elite: Dangerousben. David Braben elmondása szerint az új epizód abszolút hű marad az eredetihez, az 1980-as klasszikus folytatására a Kickstarteren gereblyézik össze a pénzt.

A következő képsorok egy nagyon korai változatból származnak: nem láthatjuk a HUD-ot és a cockpit nézetet sem - a Frontier Developments még nem áll készen arra, hogy bemutassa a kérdéses felületet, a videó viszont tökéletesen megfelel arra, hogy nagyjából tisztában legyünk a végleges koncepcióval.

Az Elite: Dangerous 2014 márciusában jelenik meg PC-re.

4.
4.
MadDragon
Én meg pont pár nappal ezelőtt vettem elő a Freespace 2-t(grafikát felmodoltam) és tényleg hiányzik a téma. Pláne, hogy X-Wing/Tie Fighter, Wing Commander-eken nőttem fel.
2.
2.
dareal
királyság, végre újra életre kel a space sim, mint játék kategória.
idővel igen komoly címeket kapunk, elite, star citizen, 0x10c, infinity. kíváncsi vagyok, hogy melyik érkezik hamarabb és melyik az, amelyik leginkább megadja a feelinget.
eddigiek alapján leginkább a star citizen-t várom.
addig marad az evochron és a pioneer :)
1.
1.
Freed
Addig néztem hogy elszédültem :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...