Halo 4 - érkezik a Crimson Map Pack

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 30.
  • Letöltés
Link másolása
Tovább bővül a Halo 4 többjátékos üzemmódja. December 10-én érkezik az első térképcsomag, amely három új pályával és egy új játékmóddal egészíti ki a meglévő repertoárt. Csekkold a képeket és az előzetest!

A közeljövőben legkevesebb három térképcsomaggal egészül ki a Halo 4, ennek első fecskéje, a Crimson Map Pack december 10-én landol az Xbox Live-on 800 MS Pont ellenében. A DLC három térképet - a Wreckage-et, a Harvestet és a Shattert - tartalmaz, pluszban nyolc új achievementet és 250 Gamerscore-t.


Az új játékmód Extraction névre hallgat: lényegében öt az öt elleni felállásról van szó, s feladatalapú, Capture the Flag-témájú mulatságot takar. Csekkold a DLC-ből származó screenshotokat és az előzetest!

A második és a harmadik térképcsomag Majestic és Castle Map Pack néven fut majd, februárban és áprilisban érkeznek - erősítette meg a Microsoft. Ha 2000 MS Pontért War Games pass-t vásárolsz, akkor nem kell külön fizetned a DLC-kért, így 15 százalékot megspórolsz, mintha külön-külön vennéd meg őket. Ha az alapjáték limitált kiadásába ruháztál be, ingyen megkapod a letölthető tartalmakat.

10.
10.
supair
#9: Így viszont megértelek.Kösz.











9.
9.
Yami
#7: Ajánlom figyelmedbe a cikk eredeti változatát:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ILiyC6SzyWYJ:www.gamekapocs.hu/hir/32100/halo_4_erkezik_a_crimson_map_pack+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Javították a cikket, miután látták a kommentemet. Az eredetiben még az volt, hogy a war pass tulajok 15% engedményt kapnak a DLC-k árából.

#8: Az Xbox party-nak nevezi a többjátékos módot. Ha lokálisan szeretnél másokkal játszani akkor a játékon belül át kell állítani a party típusát "Xbox Live"-ról "Local"-ra. Ha nem találod ezt hol kell, akkor keress meg privátban és elküldöm lépésről lépésre mit kell tenned.
8.
8.
Szablaci
Sziasztok! Segítségeteket kérem. A Halo 4-ben hogy tudok a fiammal osztott képernyőn a szörnyek ellen harcolni! Sehogy sem találok rá és hiába játszottuk végig a Campaign-t, utána az Infinity-n keresztül a Spartan ops csak XBox Live-ra terel. Mit nem csinálok jól?
7.
7.
supair
#4: Nem tudom melyik cikket olvastátok,de ugyanezt írja zoenn is:-D
Olvasd el még egyszer figyelmesen mielőtt mások mentális képességeit boncolgatnád kedves Yami......."Ha az alapjáték limitált kiadásába ruháztál be, ingyen megkapod a letölthető tartalmakat."
6.
6.
Macccy
#4: "Sajnos itt a GK-n meghaladja a szerkesztők mentális képességeit, hogy rendesen lefordítsanak egy angol cikket vagy utánanézzenek annak amiről írnak."

:(
1.
1.
DeVincent
Ha olyan lesz mint a "Capture the flag", akkor "must buy" kategória.:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...